Jag är ett geni

Självstädande rum skulle vara bra, rent genialiskt rent ut sagt

Valborg

Vad ska alla människor göra på Valborg?
Jag kommer ihåg när man var liten då man tände på en stor eld satt och såg på den med sina föräldrar, kastade inte lite smällare i den, sen grillade man, vart tog det vägen? Nu hoppas jag bara på att föräldrar och något som kan likna föräldramaterial och äldre människor tänker att de ska göra det som jag gjorde när jag var liten på valborg med sina barn. Inte vara ute på munken så jag kan träffa alla min pappas kompisar som är fulla, eller möjligtvis en moster eller en farbror. Det är inte så kul tycker jag, så kan ni inte vara hemma och leka med era barn?

gips och kryckor

Faktiskt äntligen kom en sak ut i det fria, skäms för att jag inte har sagt det tidigare, men jag är glad för att du slutligen har fått reda på det och älskar mig i alla fall.

Jag mår dåligt för dig Jenny, men jag lovar, du rockar alltid, t.o.m. med gips och kryckor.

FNYYYYS

Jag ljög igår, jag drack inte upp vinet igår. Det gör jag ikväll istället. Luring där.

Jag pratade i telefon med Ida ikväll
Ida- Jaha vad gjorde du och David ikväll då? Fnys!
Linn- Vad håller du på med?
Ida- FNYYYSSFNYYYYYS HAHAHAHAHAHAHA, jag visslar med näsan, hör du inte?
Linn- Va?
Ida-FNYYYYS HAHAHAHAHAHA FNYYYYS HAHAHA
Linn- Ja du är allt bra lättroad du....

skäms skäms

Okej nu skäms jag ganska rejält på mig själv, men vi kan ju säga att jag har haft en paus från bloggandet, Men jag har faktiskt varit utomlands 2 veckor.

Nu ikväll ska jag skriva en självutvärdering på hur jävla bra jag har varit under projektarbetet, samt hade jag tänkt att hälla i mig ett glas vin som blivit kvar från mitt och Davids mys.

RSS 2.0