Burlesque

Seg på skrivandet, jag har fått mitt schema på hur jag ska plugga i barca nu. Mellan 14:30-16:30 mån till fre:)

Sitter nu och ser på Burlesque, ja man kan säga vad man vill om filmen i helhet, men Christina Aguilera är Christina Aguilera. Är en film som är en blandning mellan Moulin Rouge och Coyote Ugly. Scenuppträdandena är rätt bra, men är egentligen en enmansshow. Tycker inte att Cher är med speciellt mycket.
Rätt imponerande pärloutfit

Jerseylicious

Inte så trött konstigt nog. Även fast jag vaknade innan David skulle iväg imorse, och det var vid ca 4. Sov superdåligt fram till den tiden då jag skulle upp vid 6.

Åh, jag var och klippte mig igår. Jättefint, dock stylade hon mig typ jerseystyle, blää. Typ såhär såg jag ut.


Wunderful

Leeeeedig idag, wunderful.

Har städat som en galning, diskat fixat. Ja jag har varit duktig, hjärtat klarade sitt truckkort fort så han är också ledig imorgon.

Var även hemma en sväng,  var och red. Jävla skitväg att köra upp bara så otroligt drivigt sen såg man nästan nada.
Måste bara skriva lite ridning med.
Red Amica, hon och Estragon är som natt och dag, det är helt sjukt. Amica är egenlitgen en hopphäst väldigt på och allt ska gå fort fort fort. Fick äntligen henne att lugna ner sig och jobba, och det gick riktigt bra. Hon tycker dock inte om att jobba så hon gjorde ju sitt för att försöka komma undan, men jag hade kontrollen för det mesta. Var bara 2 stycken på lektionen pga vädret så man har ju ögonen på sig hela tiden med, men red effektivt kanske 30 min men det räckte för Amica. Mot slutet blev hon trött  och då är det ingen idé att fortsätta då börjar hon bara gå och slå med huvudet, visst hon gör det mycket annars men när hon blir supertrött går det knappt att hindra.

Californication

Hemma nu igen och kan säga att det inte var så hemskt att jobba det passet.
Mina favoritgubbar var inne igen som varje onsdagkväll, blev t.o.m. medbjuden på en mc tur till hemse.
De är som ett gäng morfäder eller farfäder, hur gulliga som helst.

Nu sitter och plogar igenom Californication, sjukt skruvad serie men helt underbar.


Off to work

Nu är jag off to work. Får se hur död jag är ikväll, lets see.

Ork

Usch vad jag inte tycker om att folk är sjuka. Blä.

Lyssna nu, min dag imorgon.
13:00 till ca 21:00
Vilken vidrig arbetstid, men som sagt är en engångsföreteelse.
Egentligen ville chefen att jag skulle börja 12, men då sa jag nej tack, det blir en aningens för tungt.
Annars då?
Nej inte mycket alls bara jobb. Sen brukar jag inte ha ork med mer.

Busiga hästar

Jag skoja bara med er lite, icke sa nicke att jag skulle få vara ledig idag, nope. Det blev jobb för mig iaf, sjuklingar på jobbet.

Var även och red, var en riktigt rolig ridlektion allting känns som om det börjar släppa. Estragon är en underbar häst med sina knäppryck, han blir skraj för saker han sett minst 100 ggr. Japp så löjlig är han, men när man verkligen börjar komma igång i arbetet och han verkligen kan koncentrera sig så blir det underbart. Vi hade även en bom med, det var då ett hinder man måste hoppa över, rätt roligt att de kan bli så exalterade av det. Han busade ganska mycket och var en del bockningar. Tydligen hade det varit tillräckligt för tjejen som red innan som förmodligen blev lite skrämd och inte ville rida längre. 
Så nu har jag skrivit lite ridning för de som är intresserade:)

Lite nere

Vad roligt att du blev glad för inlägget tillägnat dig min kära Ida:)

Hela helgen jobb jobb jobb, även fast det inte är det roligaste att jobba helg så är det skönt att jobba dag och att man har någon annan att köra sitt race med.
Ser ut som fan i lägenheten, eller ja behöver dammsugas lite fixas för att jag ska trivas. Dock är disken ur vägen iaf. Så städning imorgon sen funderar jag på en promenad ner på stan för att hitta någon bra ansiktsrengöring och en bra nattkräm. Var ju på en ansiktsbehandling på Carma med portömning massage och hudanalys. Jag har tydligen väldigt torr hud så nu är det bara att fixa en riktigt bra rengöring som inte torkar ut. Får väl gå in på apoteket, där brukar det finnas bra grejer.

Har varit lite nere ikväll, tänker bara lite på att jag ska åka iväg från David. David som inte riktigt visste varför jag var arg/sur/ledsen börjar leta efter ledtrådar och ja, han går in på min blogg. Så kommer han och sätter sig bredvid mig och frågar om jag vill ha en värktablett och :-Jaha det är därför du ser sur ut, du har ont i magen.
Jag tittar på han oförstående, huh? Nej jag har inte mens?
Han tittar på mig, :- hmm jaha? men det står ju på din blogg?... Ahaaa, okeeej.
Han hade tittat på en månad gammalt inlägg

Love

Måste bara visa den här vakna nunan, kan man annat än att älska henne?


Lite bilder..

För att makeup för den delen att jag har varit dålig på att skriva så kommer här lite bilder

Jag och Simon visar våra vackra naglar


När jag var uppe och hälsade på tjejerna, det var mysigt:)

Sen tog det slut, återupptar bildvisandet efter David slutar att skälla på mig för att jag tankar

check check check

I måndags var jag tillbaka på jobbet, och gud vilken ångest, hade ingen lust att jobba kvällspass. Men det gick väl an, hade inte så mycket folk så hade en städ raid.
Tisdag som natt och dag, folk ville aldrig sluta komma. Hade dessutom ett födelsedags kalas. Lyckades även med ett snyggt felslag på kassan, 1900*55. Det lyckades jag dessutom göra *2. Fattade verkligen inte hur jag skulle få bort det men jaja.

Har lite checklista över morgondagen
¤Tvätta
¤Hälsa på Fanny
¤Posta papper till CSN
¤Rida

Lite tråkigt nu min termin med ridningen blir superkort. Det blir bara ca 4 ridningar till sen är det slut. Sen vet jag inte när jag får rida igen. Tråkigt.

RSS 2.0