ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN vackert väder!
Jag har haft svårt att erkänna det, men medan ni i Sverige har suttit och gottat er i soligt väder nu några dagar var det skitväder i barca. Men nu jävlar förmodligen närmare 25-30 i solen nu så då sticker jag upp på takterassen och solar!

2 dagar tills jag får se mitt hjärta igen!

Som en boll..

Fint väder idag, låg på taket och solade en sväng på takterassen.
Har precis käkat pizza med Laura min amerikanska rumskompis och nu känner jag mig rund som en fotboll. Dessvärre, eller ja det ska bli skoj, så måste jag börja fixa mig. Ska träffa Linnéa en svensk tjej och några av hennes kompisar, dricka lite sangria och ta det lugnt förmodligen. Får se vart kvällen beger sig, tar nog med kameran så det kan bli några bilder!

Möjlig viktminskning

Jag tror jag gått ner i vikt, men inte på det bra sättet, tror jag tappat mer muskler och fettet sitter kvar.
Ja låt oss se vad David säger när han kommer ner, eller ni får se för er själva när jag kommer hem. Eller så är det bara inbillning, vad vet jag?

Besök imorgon

Helg där det hände en hel del men ändå väldigt lite. Rätt otroligt.
Ute i fredags och var rent ut sagt på ett skitställe som hette just "klubben" vet inte om det var just den kvällen bara men musiken sög.
Lördag var extremt lugn låg bara och segade mig och hörde när folk skrek runtomkring på gatan och i lägenheter när El Clasico spelades.

Idag har jag legat på takterassen med Lori(en av amerikanskorna) bara legat och stekt, det var dock inte så varmt så man kunde dra till stranden. Smartskaft som jag är tänkte jag inte på att jag skulle ha solkräm heller så här sitter man röd som en tomat i ansiktet, vilket förmodligen går ner till imorgon iaf:)

Nu på kvällen drog jag ner till hamnen och tog en kaffe med Linnéa en svensk tjej som precis kommit ner. Mycket trevligt.

Imorgon kommer lillbrorsan med tjej och, ja de har med sig påskgodis till mig! Annars får de nog hitta något annat ställe att sova på;)

Enda bilden jag hade på brorsan på kameran, glad att han hittade den vanliga vodkan=)

Demonstration

Sega dagar händer inte så mycket. Var världens demonstration igår, har dock ingen aning varför. Det här kunde man se från min lilla balkong.

När jag fick besök av systrarna Hellenberg

Idag en dag som alla andra. Bra lektion men mycket man ska komma ihåg.
Subjuntivo
Futuro imperfecto
Futuro perfecto
Conditionalis
Det är bara några som vi jobbar på, är en aning tungt, man fattar allt när man håller på med det men så fort som man går vidare och kollar på det en vecka senare fattar man ingenting.

Tänkte bjuda på några bilder från när Fija och Johanna var nere:


Stranden var supermysig alla dagar de var här, ingen av oss badade dock.


När vi var på opium:)

Det jag vill att ni ska kolla på i sista bilden är dansarna, skitsnygga tjejer som dansar i slowmotion verkligen.

David

Många trevliga dagar med Fija och Johanna och nu tillbaka till vardagen.
Det var supermysigt med dagar på stranden och upp på berget Montjuic. Montjuic kanske inte var perfekt för oss då vi dagen innan gått ut och kom hem vid kanske 5.
Var supervarmt på stranden i helgen termometrarna visade 36-37 grader.

Känner mig en aning loj för tillfället, saknar David något enormt. Har verkligen nedräkning till att han ska komma ner. Hur kan man inte sakna den här nunan?

Update

Har fått skit nu för dålig uppdatering, men ursäkta mig då. Jag har inte tid eller ork ibland. Sen så är ju Fija och hennes syrra Johanna nere i barcelona så det blir inte mycket tid över till annat.
Var ute igår, skitkul.
Idag 36 grader
Promenad på Montjuic
Blev fotad av indier(varför vet ej)
Helt slut och lite småröd.
Nu i duschen sen beger jag mig på lite skönt häng med Fija och Johanna

Jordgubbar

Börjat tagga av lite på mina inlägg, dålig stil faktiskt, självklart var det ett skämt med tatueringen. Det roliga var att min mamma som inte ens läser min blogg hade den starkaste reaktionen:)

I helgen var det jättevarmt var nere vid stranden en sväng men satt faktiskt mest och solade på min lilla balkong:)
Måste verkligen bli bättre på att ta med mig kameran..
Såhär har jag iaf suttit nu en stund med jordgubbar och satt igång ett avsnitt desperate housewives.
Ska ha pizzanight med rumskompisarna ikväll, mycket trevligt:)

Flytt

Japp nu har jag flyttat, skönt som fan, yey, schyssta folk att bo me också:)

Har en liten överraskning för er, har ju funderat på en tatuering jättelänge nu. Skulle vara en text och ja, så här blev det.

Lite av allt

Snart gått en vecka till, tiden går fort här nere. Det gör den verkligen men jag vet inte riktigt om mitt hjärta håller med mig. Idag var det riktigt varmt hann t.o.m. bli lite röd om mina armar på 1 h i solen vi 5 snåret på eftermiddagen, det är inte illa huh?

Bilfan gick inte igenom, det är typiskt, aja då kommer jag alltså få göra en helt ny besiktning när jag kommer hem, BLÄ säger jag bara.

Imorgon flyttar jag, lite nervös för det är jag faktiskt, men hoppas att allt flyter på. Har betalat första hyran och fått nycklarna så det är bara inflyttning imorgon. Hoppas några av de andra som bor där är hemma så jag kan få lösen till det trådlösa nätverket:) Nu måste jag bara städa upp på det här lilla stackars rummet, mitt hellhole den senaste månaden, man blir galen av att bo i ett rum utan naturligt ljus.

Förresten så har jag möjligtvis en flygbiljett att sälja den 26/5 från arlanda till gotland. Avgår 17:15. Skulle egentligen tagit det flyget hem men råkade bli så att Norwegian ändrade min flight och det är en röd biljett så kan varken omboka eller avboka. Den blir din för 300 kr då betalar jag för namnändringen såklart.

RSS 2.0