300809

Hemma från jobbet och ska pallra mig i duschen för att sedan förmodligen bara glida ner i sängen och se på någon film. Ledig imorgon, mycket trevligt, men ska se om någon vill leka med mig som också har lyckats bli lediga.

Nu ska man vara på chefen om semesterersättningen med. Lär förmodligen bli en härlig peng att få:)

280809

Just nu känner jag mig en aning nere. Känns som om alla ens kompisar har glömt bort rent ut sagt. Det är inte så kul att höra av sig, när man aldrig får något svar. Inte kul alls skulle jag kunna säga.

270809

Igår var jag och Sandra ute och hälsade på Josefine i Tofta, på tiden att vi äntligen åkte ut dit. Verkligen superfint hus måste jag säga. Josefine har dock lyckats skaffa sig en livsfarlig säng, som knappt går att se på så går den sönder.

Jag och David har lyckats få svar från en som vill hyra ut sin lägenhet, så nu finns det faktiskt en risk att vi flyttar in till stan rätt snart, om lägenheten faller oss i smaken vill säga. Men hoppas på att den är super:)

090824

Helgen var händelserik må jag säga.
I Lördags hade en av grannarna i lilla Halla slagit till med storkalas, med band, bar och hela kalaset. Blev en riktigt lyckad kväll om än att jag var tvungen att avsluta den rätt tidigt vid 1-snåret för att jag skulle ju upp kl 6. Somnade väl inte närmare än kl 2, men några timmars sömn iaf.
Det roligaste inträffade dock när jag skulle till jobbet. Går ut där vid kvart över sex på morgonen och har satt mig i bilen när jag ser en person vingla mot bilen på vår rätt långa infart till huset. "Vem fan är det där" undrar jag för mig själv.
Tittar närmare och ser genom den daggvåta rutan att det är ju en av Davids kompisar.
Låser upp passagerardörren och en fortfarande full person ramlar in huttrande. "Hej, ehm vad gör du här?". -"Jag har sovit i nån grannes trädgård, jag fryser som fan". "Ehm okej.. Vill du ha skjuts in till stan?" Vilket han tackar ja till och sitter och halvsover hela vägen in till stan för att när vi sedan kommer fram till Norrgatt vingla vidare till andra delen av stan. Hade inte direkt tid att köra den vägen, jag skulle ju börja jobba^^

Ytterligare saker som inte är så roliga som jag har fått reda på är att
* Min kusin har blivit misshandlad, skallad och knäad i ansiktet vilket resulterat i bruten näsa och några tandflisor i underkäken. De har fått tag i gärningsmannens två kompisar som var med så det ska nog lösas.
* Min farbror har lyckats bryta nyckelben + ett antal revben, hur? Nope det har ingen någon aning om, han vägrar berätta.

That's all folks

Multitasking

Har varit ledig idag, väldigt skönt må jag säga.
Hade fått lite småuppdrag av mor min som skulle utföras vilket jag också gjorde.
David kom förbi en sväng efter jobbet, han var inte direkt på att följa med och simma, vilket jag gjorde och simmade 1500m.
Gjorde tacopaj till kvällsmat vilket var uppskattat.
Nu sitter jag och använder min extremt bra simultanförmåga genom att se på tv, äta godis och skriva blogg, helt otroligt!

Lägenhet?

Just nu kan jag inte påstå att det händer något speciellt intressant i mitt liv nej, allt rullar på, längtar efter ledighet efter vad jag vill göra. Vill komma på de fort men det lär nog inte inträffa.

David och jag letar lägenhet i stan, någon som har en 2:a att hyra ut till rimligt pris, samt vill vi helst inte bli utkastade till sommaren:)

Jobbet rullar på, jobbar mest helger dock, visst jag är tacksam för jobb, men det är inte så kul att jobba varje helg...

Uppdateramera

Dags att uppdatera

Helgen var livad, mysig kräftskiva som såg ut som ett festivalområde dagen efter, spännande att köra pappas husbil.
Var på Boda Borg med Idy och Josefiny, vi vann mot killarna, vilket egentligen var de enda som räknades. På kvällen vart det fest, trevligt trevligt.

Mycket trevligt är även att älsklingen nog har lyckats få fast jobb, iaf till årsskiftet men med stor sannolikhet även tillsvidare.
För min del pågår inte så mycket jobbmässigt, försöker lista ut hur jag ska få jobb.

Idy har lämnat oss, inte kul. Men hoppas att hon har det kul i Solna, Jag hälsar på snart:)

A-kassa

Japp idag var det jobb, inte så superkul, var helt dött.
Fick inte tid att träffa kusin Sofie heller, lite tråkigt. Hoppas man får tid för det imorrn iaf.

Jag ska ansöka till a-kassan, jag har dock ingen aning hur man gör det. Ja förmodligen så måste jag bege mig till arbetsförmedlingen som förmodligen kommer bli mitt andra hem när jag ska söka jobb och så.

Josefin, gumman, du är inte ensam.

040809

Ida jag har rätt du har fel, punkt slut.

Jag känner också pressen krypa på, vad ska jag göra nu, Josefin du är inte den enda som känner dig ensam, men jag kommer nog också finnas kvar på ön ett tag till.
Ska planera in ett möte med arbetsförmedlingen och kolla hur jag kan gå med i a-kassan så jag inte blir fullkomligt utfattig. Samt ska jag söka jobb över hela Sverige, eller jag helst i sthlm eller gbg. Tills det att jag kan få ett heltidsjobb ska jag väl jobba kvar på konditoriet. Sen har jag bestämt att jag ska plugga in Matte C kursen + göra högskoleprovet.

030809

Bra jobbat Ida, försök inte skylla på att du har bott ute på en åker i tre dagar, det funkar inte^^

Nej idag har jag och Ida varit i stan, och innan dess vaknade jag hemma hos älsklingen på ett minst sagt förvånande sätt.

Jag är jättesugen på att shoppa, men inte fan hittar jag något som faller mig i smaken, usch vad kräsen jag är. Nej jag vill ha någon snygg t-shirt. Ja det plus bilmattor. Okej bilmattor kanske inte är så kul att köpa, men de behövs, kastade de gamla i min lilla fiesta för de var i så otroligt dåligt skick, jag och Ida gick in på Clas Ohlsson och hoppades att han skulle ha de, men icke, där blev jag mycket besviken på Clas Ohlsson, trodde han hade allt.

Konstiga människor

Jag jobbade idag, och det här var bland annat en familj jag expiderade

Gubbe, typ 60 år
Kvinna, ca 35 år
Pojke ca 11-12 år

Gubben vilket jag tror är kvinnans pappa är tydligen pappa till den här pojken. Bara det var helkonstigt.
Sen sonen som har ca 20 kg för mycket vikt att bära på väljer bara en liten chokladboll. Föräldrarna tar bulle och bakelse. Ojojoj, här ska det festas, de frågar, ska du inte ha något mer? De trugar i pojken att ta en bakelse.
Jag blir seriöst arg av det här, han är jätteöverviktig och det är inte hans fel, han är bara en liten pojke ju. De göder upp honom till det perfekta mobboffret, barn är hemska. Om de bara visste

RSS 2.0