Roadkill gran

Färdigäten och nöjd, wok kan va den bästa snabbmaten, går fruktansvärt fort att göra och är lätt med.
Blev en vanlig wok med frysta grönsaker, breda nudlar och räkor+ oyster sauce, fish sauce och sötsur sås. Simsalabim klart!

Idag har jag varit och slingat håret på Josefin, hon blev några grader blondare, tjusigt.
Nu är det bara jag som behöver klippa mig. Josefine, vart är du när jag behöver dig?

Har glömt att säga att jag och david har skaffat oss julgran. Var ute hos mamma och pappa för att jaga gran.
När jag kom var André redan ute för att jaga gran och kom tillbaka med en fin till dem. Tvingade med han ut i skogen igen för att hitta en till mig. Behövde bara mäta hur hög gran jag ville ha så visste han precis.
Dom har tömt ur skogen ganska mycket av skogen från träd, så när stora maskiner tagit sig fram har de kört över ett ex antal granar, funderade nästa på att ta en "roadkill" gran. Ville ju bara ha en liten gran sen ska den ju stå med 2 sidor in mot väggen i ett hörn, men det blev den André spanat ut så jag blev en gran rikare!

Tadaaa!


Såå nu har ni 2 bilder på min nya hårfärg, inte 100% nöjd men skall nog kunna fixas till :) Orkade dessutom inte sminka mig, så ni får väl stå ut med det.

Brunett, almost

Så nu är man nästan brunett, hoppas bara inte jag blir grön när jag duschar nästa gång.. Tack så mycket för hjälpen Josefin :) Har även klickat hem den här Så jag inte skall vara så grön och lite mer rödaktig. Återkommer med bild angående nuvarande resultat och efter färgbomben :)

Ta upp skrivandet

Dags att börja skriva igen kanske?
Ja det har väl inte hänt så mycket, jobb det vanliga.
Har gått lite som en berg och dalbana bara, först, mamma fyller år, sen, en tidigare kille begått självmord, efter det, gran canaria i en vecka. Så mycket upp och ner.
Ja en sak till, David har lyckats tanka min bil med diesel så jag kommer ingen vart om jag inte går eller cyklar.

Mycket intressant eller hur?

RSS 2.0