Sött och gott

Idag har varit en produktiv dag. Har dammtorkat, dammsugit och torkat golv. Superduktig känner jag mig. Så den som går in med skor har en exekutionspatrull väntandes i vardagsrummet.

Har även varit och tränat IntervallFlex, jävlar det var kul och jobbigt. Blev förvånad hur lätt det var att göra armhävningar, okej jag gör tjejarmhävningar, men ni vill inte veta hur svag jag var i armarna innan.
Angående träningen måste jag börja äta bättre. Det är sjukt hur dåligt jag äter och hur stort mitt sockerberoende är. Måste minskas på definitivt. Inte så lätt dock då allt som är sött så himla gott!

Det suger

Kan berätta om helgen, den både var bra och sög.
Fredagskvällen så hängde Davids kompisar och Josefine kom hit. Satt och drack och hade det mysigt. Sedan drog vi till Nunnan, också trevligt sedan vidare till surfers för en lite svängom. Riktigt trevlig kväll som jag gärna gör om:)

Lördagen, ja vad ska jag säga. Började som en vanlig början till utekväll. Men allt gick bara utför. Fast det kan vara för att jag avslutade kvällen med att trängas i en hemsk kö. Usch vad arg jag var. Folk är dumma i huvudet. Så nu har jag ältat det lite här med.

Och ja jag jobbar 4 dagar på 2 veckor. Det suger.

Byta?

Suck trött på mitt jobb. Någon som vill byta?

Häst/buffel

Mycket jobb nu i 2 helger i rad, lite tråkigt med tanke på att Ida fyllde år förra veckan och de skulle ut och fira det i helgen. Men med på förfesten kunde man iaf va:)

Ridningen har börjat nu igen. Tror att hästen jag rider på är ute efter att göra mig illa. Hon är en extremt bufflig häst, det där med att vara försiktig är inte hennes grej. Till skillnad från Estragon som är som en stor nallebjörn. Förra veckan när jag red henne så blev hon nyfiken på stallkatten Bullen(Red bull) och skulle fram och nosa på honom vid läktaren, knuffade sig fram, fastnar i en bänk och kastar sig bakåt, smäller sin hov rakt in i mitt ben(AJ). Igår så började hon med det istället i boxen. Nockar mig så jag får fläskläpp. Supermysig häst, verkligen. När jag red var det även något som var galet, hon var helstressad. Självklart undrade man själv om det var jag som gjorde fel, vilket det till 99% av tiden om hästen gör fel är. Frågade ridläraren, men det var tydligen inte jag. Hon trodde problemet låg på praktikanterna som ridit henne tidigare under dagen och hon inte hade övervakat.
Ja rätt dålig hästdag helt enkelt, hoppas det blir bättre nästa vecka!

Manschauvinist

Har ni sett den här idioten som inte tycker om kvinnliga ledare? Samtidigt låter han som en mes när han säger det. Usch måste verkligen hitta youtube klippet när han uttrycker sig om det.

Det här är första gången han säger något sånt, andra gången är värre.

BH

Usch vad trött jag blev. Vart på stan med Ida som glömde sitt visa-kort hemma. Så för hennes del blec det inte så mycket shopping, men jag inhandlade en vit bh. Ida sa att det var en mamma bh men det var det icke.
Ja nu kommer ni nog tro att jag går runt i en vit urtvättad typ amnings bh.
Såhär ser den inte ut:

Mer såhär:

( och ja jag ser ut som Heidi Klum, visste ni inte det?)

Gran Canaria

Ute igår, trevligt, mycket folk på munken. Sandra, vart var du? Du skulle till munken men träffa dig inte.
Sprang runt med Svenno för att Idis banga, hon som ville ut mest från början. Jaja hon satt och myste hemma med Henke istället.

Åhh roliga nyheter. Mor min fyller ju jämt i november, då hade hon tänkt att ta med hela familjen + David och Karro. Så vi åker 1vecka ner till Gran Canaria den 24 november:)

Bara en fundering

Min mage är död, det upptäckte jag när jag låg på golvet och Ida knuffa ner mina ben, ajajaj. Usch. Ja hoppas det ger betalning sen iaf.

Vad är det med folk att bli med barn nu? Eller tycker folk att det är dags? Jag är 21 och har inte genomfört något jag vill i livet i princip. Tycker de som blir med barn nu att de genomfört allt de vill innan de är fast med barn? Som att plugga och resa? Jag undrar bara för jag förstår det inte, men kanske ligger det i min uppväxt med, min mamma var inte den tidigaste att få barn, hon hade mig vid 29 och då var hon den äldsta förstföderskan på bb.
Kan någon förklara för mig när man ska skaffa barn, eller varför man skaffar det när man är i undre 20 års åldern?

RSS 2.0