Flytta hem

Vet inte riktigt om jag har så mycket att säga.
Men pluggar på är snart klar, YEY vad skönt kan jag säga. Har bara nationella provet kvar.
Imorgon flyttar jag ut till Halla för en vecka framåt. Mor och far drar till Gran Canaria och har det bra då får man flytta hem och se efter småbröderna, eller ja snarare sköta hushållet. Ge katten sin blodtryckssänkande medicin och utfodra dem allihopa.

Nu ska det ses på film med David, han börjar bli lite småarg på mig för att jag inte vill se de filmer som han vill se. Vi ska se vad vi kan hitta.

Dåliga drömmar

Hemma och har sett på kvinnor som misshandlar sina män, stackarna.
Har fortfarande ont i kroppen, blä. Jobbade även, var rätt lugnt, fick även dricks, hela 24 spänn, inte illa pinkat när man jobbar på konditori. Rätt skönt att slippa inlärning på någon ny med.

Jag måste verkligen sluta somna om efter att väckarklockan har ringt. Drömmer så konstiga och dåliga drömmar. imorse drömde jag om att vi var tvungna att avliva vår katt, men hon somnade aldrig in. Det var rätt hemskt:S
Usch pallra sig upp när man ska är bara att lära sig

ONT

Jag har ont överallt, och vill bara träna igen så jag slipper smärtan. Damn, det gör ont. Kommer gå som jag har skitit på mig eller något.
Har lyckas äta en riktigt bra frukost med äggmackor och te. Måste nog snart fixa till mig och göra mig redo för att dra till skolan. David har tagit bilen så det är bara att cykla, (yeeeey, mer träning^^)

Träna

Bra helg, sitter i soffan och väntar på att David skall komma hem från jobbet, får se hur bra han mår idag. Vi var på hp5 var faktiskt riktigt kul var skitlängesen jag var där. Men kul att gå någon annanstans än munken. Var för första gången på samma krog som lillbrorsan.
Usch jag har inget att skriva..
Men jo jag ska träna med Fanny ikväll, jävlar jag kommer vara död. Kan ge en senare update.

Hårfärg CYKEEL:D

Hemma från jobbet och bosatt mig för att se lite project runway i soffan.
David var ledig idag så det var mysigt, men skulle även iväg och plugga. Sen var det iväg till jobbet lugn dag fick även lite extra hjälp av en som jag ska lära upp.
När jag kom hem fick jag lite glada nyheter, elräkning hade kommit, extremt mycket billigare än geab. Samt MIN CYKEL ÄR HITTAD!!! Jag gjorde vågen för mig själv, David skrattade åt mig.
Här är bild på min nya hårfärg, gjorde tyvärr ingen bra före bild och då är det lite svårt att se, men det har en askigare ton och passar mycket bättre till min utväxt som alltid blir mörk efter sommarens sol.
Mys-bild på mig och David bjuder jag på, före:        Efter:

Okej ljuset gör att det ser mer gult ut på bilden efter än den innan. Man måste väl se det irl:)

Uppdatering

Jävlar en vecka sen senast. Uppdatering då. Har jobbat som en idiot sen har det varit firande av olika dess slag på kvällarna. Har varken haft tid eller ork att blogga. Min kära mami fyllde år, kanske inte ska säga hur gammal hon blivit. Hon blir ju aldrig äldre så vi säger 37 då.

Idag har jag pluggat och lekt med josefin. Hon har gjort slingor på mig. Vi gjorde mörkblonda slingor så nu har jag lite mer den där askiga tonen jag velat ha. Lite läskigt, jag har aldrig gjort mitt hår mörkare på något sätt. Ännu läskigare var när jag drog bort färg från en slinga och det såg grönt ut. HJÄLP. Men om tur var såg det mycket bättre ut när det sköljdes ut. Får se om jag orkar ta bild imorgon. just nu ska jag och David leta reda på en film att se.
David har sin enda lediga dag den här veckan, så det ska vi dricka lite bubbel för;D

Ånger

Varför regnar det ? VARFÖR? Blä jag som ska ner på stan och leta presenter:S
Mamma fyller år på torsdag sen är det farsdag på söndag, crap. Jag har ingen bil så måste cykla ner på stan:S Bajs. David skulle aldrig fått ta den.

GGN- helg

Ja helgen helgen, vad ska jag säga. Blev faktiskt bra. Kalas i dagarna 2.
Ute en sväng i fredags, tjejerna drack väl en hel del kan jag säga. Men kul hade vi.
Ut på GGN, gegga och jocka i evigheter. De är så det ska va. Var trevligt men kallt tyvärr.
Tillbaka till stan sen var det bara att göra sig beredd på en utekväll till. Åt först mat på Tigris, kan säga att det var den värsta middagen jag varit med om, inte pga. maten men för att det var lite småbråk vid min ände av bordet, sen satt jag bredvid en annan som verkar lite socialt missanpassad. Så där la man benen på ryggen rätt tidigt och drog hem för lite partyfix med josefin sen vidare till Jenny. Mys med tjejerna och intro-gissning. Stackars Cesar blev utestängd på balkongen, men han var superlycklig över att få komma in sen igen iaf.

På munken dyrt va det, men oj vad trevligt det var. Träffade en massa folk man kände men även okända. En gammal lärare till mig läxade upp både mig och min kusins ex för att vi pratade, jag fick absolut inte lov att gå hem med honom. Inte för att jag någonsin hade några planer på det, men det gick inte riktigt in för henne att han var en vän till både mig och David. Både Josefin och Pernilla som också haft en henne som lärare bara stod och gapade, hade svårt att tro att det var vår gamla turism lärare^^

JenJen

en vacker tillställning ikväll, må ni tro.
finaste tjejerna i världen, va.
Linn är fin.

Puss

/JenJen


BLÄ

Ja dagen började skit alltså. Cykel stulen, sen skitmycket på jobbet. Vill spy. BLÄ

On the go

Nej snart dags att dra till skolan och plugga, typiskt att man inte får tillbaka provet idag. Så fruktansvärt nyfiken!
Fick även sms från jobbet, ska börja halv tre istället för halv fyra. damn it, lika mycket idag antar jag. Extremt tacksam att jag inte jobbar i helgen kan jag säga.

I helgen händer det mycket men man blir lite vimsig, vet inte vad man ska göra först eller hur man ska prioritera.
Funderar på att åka ut på ggn och Erica Josefin och Pernilla är iaf på att gå ut då. Vet inte om jag vill gå all in då om jag ska upp och ut och gå mitt ute i ingenting då. Ut på kvällen med allt ggn folk är väl en idé. David har lite kompisar som är hemma så han kanske vill leka med dem. Ja får se vart det bär av :)

prov, skitväder och tupéer

Svintrött, lång dag.

Vaknade imorse och regnet och blåsten skog mot fönstret, pallrade mig upp och åt frukost kollade lite mer på matten. Laddade upp innan med lite lunch innan jag blev hämtad av Alexandra och vi åkte till skolan. Glad att jag lämnade cykeln i skolan igår faktiskt. Fy fan vilket skitväder.
In och ha prov. damn, man blir ju helt snurrig, nu är det bara att hoppas på att det gick bra, det kändes helt okej iaf. Kan återkomma om en vecka med resultat.

Cyklade till jobbet, extremt mycket folk kändes som om jag låg efter hela passet, inte så kul. Sen alla dessa semlor till vansinne. Alla, ALLA, ska ha semlor och om dem inte ska ha semlor ska de gnälla över att vi säljer dem så tidigt. BLÄ.

Haha, såg även det roligaste vid typ 8 nu på kvällen. Två män kommer in och båda är gråhåriga egentligen men båda har de absolut SÄMSTA tupéerna ever. De var mörkt bruna, de var gråhåriga, de grå håret stack fram på sidorna. De dem hade på huvudena såg ut som något katten släpat in. Nej då är de fanemig bättre att vara skallig.

Kroppen lyder inte

Dagen har varit lång, ingen vila även fast man var ledig. Har pluggat matte majoriteten av dagen. Inte så kul men har prov på onsdag, blä.

Var hemma och var på ridning, man blir så less när man vet vad man ska göra men att kroppen inte lyder. Så mycket att tänka på och alla delar ska fungera, damn it.

Dagen imorgon innebär också plugg, nu ska vi klara det här.

RSS 2.0