Sandra 21 år

Jävligt dåligt uppdaterat om man säger så men en helg med inflyttningsfest kom hem vid halv fem inte riktigt okej om man säger så. Min sömn är helt ur fas och har tröttnat verkligen på den här lilla stackars hålan till rum men snart flyttar jag!:D

Glömde att säga att min älskade vän Sandra fyllde hela 21 igår. Plutten då, har nästan övertalat henne att komma ner och hälsa på mig nu att hon kommer ner de sista dagarna sen åker samma flyg som mig hem. Hoppas hon vågar! Här får ni den nyaste bilden på mig och Sandra ihop:) Jag ser cp-glad ut men skitsamma

Apokalypshalsband

Japp idag gjorde man ett prov som visade om man kunde få gå vidare till nästa nivå, och ja om man säger såhär, det kunde gått bättre men jag klarade det. Gränsen för att egentligen få gå vidare va 60% men man kunde få gå vidare ändå om man ville men jag fick 63,5%. Kan inte påstå att jag är nöjd men det fick väl duga.

Har därefter inte gjort ett skit, måste dock visa vilket sjukt snyggt halsband jag hittade häromdagen. Davids beskrivning av det var typ att, världen har blivit utsatt för en hemsk katastrof och världen har gott tillbaka ett ex antal 100 år tillbaka i tiden. Det ser ut som att en av de kvinnor som lever efter den apokalypsen hade använt mitt halsband. Alltså ett apokalyps halsband. Inte en komplemang, men ni kan få avgöra hur rätt han har. Det kanske kan vara ett snyggt apokalypshalsband?

Hopp iväg

Yey vaken i tid så jag jag kan skriva lite innan skolan har tom hunnit att duscha. Helt otroligt.
Ska skaffa mig ett spanskt nummer idag, bara så ni vet. Så jag slipper skyhöga mobilräkningar:S
Tänkte visa mitt nya fina nagellack
Kanske inte världens bästa bild, men ni ser iaf vilken färg det är. (Bild tagen med blixt.)
Nu hopp iväg till skolan!

Nazty Monday

Slöfock-Linn japp det är jag samt att jag har prov nu på fredag för att se om jag får gå vidare till nästa nivå. Hoppas det går vägen!
Var även ute i måndags, nazty mondays på ett ställe på Apolo. Galet mycket folk även fast vi var först^^
Skitkul men det gick illa efter halva kvällen ganska mycket tappade bort både Patric och Filippa. Men höll tag i Emelie iaf. Hade kamera med mig och Emelie went wild med min kamera, ingen bra idé nej. Så nu har jag en massa kort på okända folks ansikten då Emelie tryckt upp min kamera i deras ansikten.
Jag som senare skulle ge igen på Emelie skulle ta några närbilder på henne, dock var min träffsäkerhet inte den bästa så jag kan nog göra ett kollage av Emelie där jag får med olika delar av hennes kropp^^


Jag, Filippa Emelie



Sedan här kommer lite bilder på random dudes som Emelie tryckte upp min kamera i ansiktet på..



Mycket vackert eller hur..

Sedan för att visa min grymma pricksäkerhet..

Hoppas hoppas

Nej nu är helgen över och mami och papi har åkt hem. Ja schysst med gratis mat;) mysigt att de var nere. Nu saknas bara David:)
Usch vad seg jag är har inte gjort speciellt mycket de här dagarna men hoppas jag börjar göra "något" snart, vet inte känns inte som jag har varit här sålänge men det är ändå 3 veckor, hela 9 veckor kvar..

Nu ska bara han som jag ska hyra rum av hör av sig, hoppas hoppas.

saknar david

gud vad roligt jag har haft med mina föräldrar och deras kompisar ikväll träffade ett holländskt par och killen fyllde år det var skitkul. innan var vi och åt sen träffade vi holländarna hoppas att de hör av sig efter ikväll. blev även tillfrågad på metron ikväll att vara makeup modell åt en tjej som utbildar sig till make-up artist. hoppas det blir av hon behövde en blond och blå-ögd tjej, and thats me!


saknar david.

soooova

Kanske tjatar nu men börjar bli trött på att inte kunna somna nu, det är inte kul längre liksom. Måste komma upp i tid. Ska nog verkligen försöka gå upp kl 9 imorgon så jag kanske kan somna imorgon kväll.
Tror jag möjligtvis har hittat något rum nu, tror det kan funka, centralt och bra, men kommer bo i ett vardagsrum isf. Ska dit på fredag igen och se om han fixat en okej säng. Då funderar jag seriöst på att ta det.

Vad hände med sol och värme?

Det ösregnar i barcaland, fy fan. Det har även åskat och blixtrat. Blä. Sitter och lyssnar på grannen som lyssnar på Macarena. Vill verkligen inte bli mer sjuk, hoppas det är lugnt för tanten att jag lånar ett paraply. Hon har 6 st. Hoppas verkligen att det här är den lägenheten som är perfekt. Den såg så ut på bilderna. Bra pris i mitten av barca.

Insomnia

Jag kan inte somna, det är inte kul.
Nu har jag haft det så de senaste 3 nätterna, blää. Jag brukar inte ha insomnia på det här sättet, kanske 1 natt sen är det över sen har jag inte det på flera månader.. Kanske saknar David.. Ja så är det nog, det är inte kul det heller. Att prata med varann varje dag på skype är inte samma sak, det går väl, men man vet inte hur mycket man saknar en person som när man inte har den vid sin sida. Det är rätt ensamt om natten, även om David oftast somnar innan mig så har jag alltid någon att vända mig om och hålla om...

Sandra vi får ha en skypedejt snarast nu, vet hut människa. Du får ju inte skriva vad som händer på BB när jag först kan se avsnittet dagen efter. Skämmes.

En annan sak jag saknar är att rida, saknar fina lite smått löjliga Estragon, men även viljestarka Amica. Den mysiga känslan i stallet och känslan när det går så bra att man bara svävar på moln.

Cold

Dålig uppdatering, jag vet. Förkyld som få. Blä, ont i kroppen och ska kolla lägenhet idag, skulle egentligen gjort det innan skolan med men det rummet blev uthyrt. Damn.

Pissväder

Pissväder i Barcelona, då menar jag verkligen pissväder, det regnar så in i.
Känns lite som allt stannar av då tyvärr, affärer väljer att ha stängt. Jävla mataffär, hoppas ändå de bara valt att ha siesta. Fattar verkligen inte deras öppettider.
Får försöka igen vid 18 och se om de har öppet då. Damn it.

in pictures

Japp det var ganska tungt att gå upp vid lunch idag. Såg på de 2 rummen men inget föll mig i smaken, ena stället var rätt sunkigt men verka trevligt men hade tyvärr inget exteriört fönster. Andra stället var jätte fräscht och nybyggt men var som en enda stor mörk grotta:S
Nej 1 nytt ställe att titta på imorgon sen 2 på måndag.

Nu ska ni få lite utlovade bilder då..
Emelie och Patrik kör en svängom på dansgolvet

Rikard och Patrik

Jag och Emelie

Seeen, Erica som inte ville vara med på bild:)

Överleva

Fyyy faaan, jag är snortrött idag. Usch och fy och blä.
Nej nu måste jag iväg och titta på andra rum. Kommer tillbaka senare och lägger upp några bilder! (ska bara överleva Carol först..)

Lyhört, javisst!

Kan säga att det är löjligt lyhört här i spanien, de tänker "hmm nej vi har det aldrig kallare än +5 det är lugnt, det gör inget att vi hör precis vad grannarna viskar till varandra"
Kan säga att det märktes att det var en Barca match igår, det hördes så att säga. Sen nu kan jag inte avgöra om min grannar har sex som galningar eller vispar något, hmm?

Barnsligt (vuxen) kul!

Förstår inte att Big Brother kan vara så kul. Egentligen är det verkligen everyday life med extremer. Lite småsjukt för om man tänker på det så är det allt som händer i ens eget kompisgäng med. Okej jag har ingen gurkan bland mina närmaste vänner men förutom det så händer allt som händer i huset på vanliga fester och ute på krogen. Man har bara helt plötsligt allas synvinkel på en sak och det är de som gör det så barnsligt "vuxen" kul:)

Sunstarved

Damn måste lista ut hur jag ska göra med lägenheten, eller jag rummet kanske man ska säga. Har börjat leta och tar det nog via en agency tror jag. Måste bara prata med tanten jag bor med hon är jättesnäll och allt men jag hatar HATAR ett rum utan naturligt ljus i. Det funkar bara inte, sen är köket sjukt litet och inte speciellt fräscht.
Aja blir nog att jag bor här månaden ut iaf. Måste bara försöka förklara på spanska att jag bara ska bo här månaden ut, hur nu det ska gå :S Ska bo i den här sollösa grottan 3 veckor till eller 22 dagar till.  Damn, jag behöver solljus.

Btw jag satt ute och solade i 45 min igår, suck on that.

Kvällen blev inte som planerad

Hemma igen, fick en sådan fruktansvärd huvudvärk att det inte kändes som att det var någon idé att åka till karneval där folk skriker och det är en massa oljud omkring en. Fy fan vilket oflyt.
Så här sitter jag nu, äter chokladpudding och ser på the big bang theory.

Åhh måste visa bilden på en skylt jag hittade igår.

Sista tabletten

Jag hinner inte skriva speciellt mycket idag, ska iväg till en tjej och bli bjuden på lite mat. Trevligt:)
Igår blev lite oplanerad, kunde inte dricka något fortfarande för att jag tog min sista(!) tablett penicillin :D så nu ikväll då jävlar, vi ska ut till sitges där det är karneval, tydligen en jävla fest. Men jag får skriva mer utförligt om helgen imorgon!

Dagen

Haaallllå allihoopa!
Sitter här på mitt lilla rum som vanligt. Idag vaknade jag jättesent, kände hur jävla förkyld jag var, inte kul. Allting var typ supertungt i hela huvet. Så drog ut på det ett bra tag att bege mig ner på stan som jag hade planerat. Till slut kom jag iväg, och det var stark sol! Gud vad underbart, lite surt att jag lämna solbrillorna i mitt rum. Så jag gick och kisade hela vägen ner på stan, så om jag kommer hem jätterynkig så är det därför.

Var inne på ett jättestort köpcentrum som heter Corte de Ingles, sjukt stort. Om man ska jämföra så tänk er Åhlens city *3. Bild på Corte de Ingles

Sen har de verkligen allt mellan himmel och jord, från fina märkeskläder Ralph Lauren till elektronik och film, mängder med parfym och smink. Föredrar faktiskt affärer där inte allt hänger ihop, typ vanliga shoppingcentrum där man väljer vilka affärer man går in på. Hittade lite iaf 2 tröjor och lite smått och gott.


4:e mars

Japp så är man åter tillbaka på sitt lilla sollösa rum.

Hade ett litet oförberett prov idag, gick faktiskt riktigt bra med tanke på att det här är min första vecka. Känns som om jag kommit in i det ganska bra med tanke på att de andra i klassen redan har pluggat i minst 2 veckor innan mig:)

Dumt av mig att inte ta en tjejs i klassens nr som jag var bjuden till en inflyttningsfest av. Så då får man skylla sig själv när man inte tog numret i tid. Blah, rätt tråkigt.

Nu är det iaf långhelg i Barcelona(vet inte om det är så i hela spanien) Det är en karneval nu i helgen orsaken vet jag faktiskt inte, men en massa ungar sprang omkring utklädda på vägen hem från skolan iaf.
Ska åka till en stad/by som heter Sitges där den här karnevalen är rätt stor på, på söndag med en tjej i klassen och hennes 2 rumskompisar. Ska bli trevligt har jag iaf något att göra i helgen.

Imorgon hade jag tänkt att shoppa, har kliat ganska mycket i fingrarna nu de senaste dagarna. Finns mycket fin shopping och riktigt bra priser enligt mig. Hoppas det blir fint väder då jag tänkt att gå ner på stan, tar väl kanske 20-30 min att går ner till La Rambla om jag inte villar bort mig på vägen.

Tog tyvärr inga bilder idag men här kan ni få lite på lägenheten där jag bor

Uppdatering

Sååå nu efter påtryckningar får man väl börja uppdatera ordentligt.
Japp jag sitter här nere i Barcelona det är skitväder just nu btw 7 grader och regn. Vilken bullshit.
Jag bor just nu hemma hos en dam på 49 år i ett litet rum. Lagom stort men lite tråkigt att jag har ett fönster innåt en liten patio det suger. Mitt rum är mörkt som natten dygnet runt om man inte har någon lampa tänd.

Går på en skola som heter Olé languages rätt bra skola tycker jag. Har en lärare som heter Carol, hon är den raka motsatsen till stereotypen av lärare. En yngre tjej ca 30 år, hetsig och har inga problem att dela med om sig själv. Vi vet nu att hon varit utsatt för en konstig kille som hon träffa på nätet som hon hade intensiv kontakt med i 3 månader och de skulle träffas men han hade alltid någon ursäkt. Det värsta var när han sa sig varit med om en bilkrasch. Han hade en facebook och hon fick chatta med hans vänner och allt. Hon åkte halvvägs till Valencia för att träffa honom men han kom aldrig hon bodde på hotell med någon av hans tjejkompisar. Till slut kom det typ fram att ingen av de personerna fanns, det var förmodligen en kille som var alla kompisarna.
Hon ska även förstora brösten samt att hon kommer in på lektionen en dag och säger att hon mår skit för att hon har världens mensvärk.

Går med rätt trevliga personer, alla är för tillfället svenskar förutom 1 tyska. Rätt skönt att få prata lite svenska ibland.

Alltså det går bra för tillfället, det är dock lite småtråkigt innan man lärt känna någon bra, Man vill inte tränga sig på. Samtidigt vill man ju hitta på något. Jobbiga läget är att man ofta går ut och gör saker, vilket ofta innebär att man dricker någon form av alkohol. Jag går fortfarande på min roliga penicillin och har lyckats få någon kul förkylning med så man är inte i sitt esse.


Var även för första gången på starbucks häromdagen med 2 klasskompisar,(Märk även hur fint de flesta stavar mitt namn, Lin)

RSS 2.0