Flygresa

Har varit väldigt intensiva sista veckor och nu sitter jag på vägen hem. Känns rätt skönt men en del av mig kommer sakna Barcelona. Sorgligt att lämna alla nya vänner men det var dags att bege sig.

Schysst att kunna blogga på en höjd av 13 000 fot ;)
Förresten så är det dåligt med folk på planet så har en hel rad för mig själv, wunderful

Dansa röven av sig

Ojoj vilken gårdag. Låg på stranden i hela 4 timmar, helt underbart. Var faktiskt i och badade i en halvtimme också. Tillräckligt varmt för det iaf:) Senare köpe jag Linnea och Sara oss varsitt sangria paket och gick hem till mig där vi snackade skit och lyssnade på nostalgilåtar tills vi blev lite salongsberusade då begav de sig hem för att vi skulle ut senare:)
Dessvärre efter att jag varit och duschat somnade jag på sängen och vaknade inte fören 23. Då var det snabba ryck så begav jag mig först till Nevermind, en grunge-bar, sen blev det vidare till Hyde, en liten klubb men hade skitkul och jag och Sara dansade röven av oss. Slutade med publik då killar här inte verkar vana att tjejer kan dansa loss som vi kunde. Linnea gjorde samma sak som jag, försov sig, fast till lite senare, ca 00:30 så hon blev hemma.
Jag var tillbaka och redo att gå i säng vid 4:30, det var trevligt:)

Mitt fina lilla(stora) rum

OJOJOJ vilket liv det var i stan när Barca vann La Liga. Sjukt bra drag!

Inte det jag ska visa er nu, då jag kommit på att jag inte visat er mitt rum i det hela.
Sett från dörren in i rummet:

Sett från balkongen:

Det är såhär jag har bott sen 1 april. Mycket mysigt. Om ni undrar vad det är som står i vänstra hörnet så är det hyresvärdens grejer då det är hans rum jag har.

Roomies

Hej hopp!
Hemma från stranden och tog mitt första dopp, extremt skönt när man legat och stekt på playan ett tag. En sak som kanske är liten besvikelse med stranden i Barcelona är att den är en aning smutsig och lite smuts som glider runt i vattnet, men man tager vad man haver. Inte alla storstäder som har en så stor strand mitt i staden( jag bor 10-15 min promenad från den)

Tänkte berätta om mina roomies lite. Bor tillsammans med Tobias-tysk, Paco-spanjor, Laura-amerikan och mellan fre-mån även med en till amerikansk tjej som heter Lori.

Paco- snubbe på 30 år skön attityd till livet och är väldigt konstnärlig av sig och klär sig som hiphopare typ. Försörjer sig (tror jag) som grafisk designer. Han målar även mycket graffiti ett stort fan av E.T då han har en skugga av när E.T i cykelkorgen med pojken som cyklar tatuerat på foten. Han pratar inte engelska men är extremt hjälpsam och har ganska ofta kompisar här som man kan sitta och snacka med.

Laura- 25 år och är här för att jobba som lärare. Hon har varit tidigare i Granada och även där lärt ut. Hon har en pojkvän som är turk men han bor i Tyskland. Han kan inte engelska och Laura kan inte turkiska eller tyska. Så eftersom de träffades i spanien så pratar de med varann rätt ofta på en halvdan spanska, vilket Paco bara skrattar åt när han hör.

Lori- 25 år. Henne träffar jag inte så superofta en vi har ett gemensamt intresse, hästar. Även hon är mer för hoppning och jag dressyr. Våran relation blev ganska intim då Laura var borta och hon bodde här några nätter med killen hon dejtade. Det var ett intensivt gnisslande i den extremt dåliga sängen de har. Nästan hela tiden, och lägenheter här i spanien verkar det inte finnas något som heter isolering. Detta hände dessutom när min bror var nere med sin flickvän. Mycket kul.

Tobias- ålder 25-30, har inte frågat. Excentrisk kille som inte skulle göra en fluga förnär och jobbar på ett Hilton hotell lite utanför Barcelona. Liten tanig kille som när man ser in på hans rum så ser man en massa legogubbar och små tennsoldater. Hade även lite spelkväll en gång då vi spela ett strategispel. Han berätta att han och hans kompisar en gång suttit och spelat det i 10 timmar. Skulle inte förvåna mig om han var en sann lajvare heller.

Lite kul info om alla, tycker alla är jättegulliga om det inte gick fram :)

Nytt läppstift

Jag har ett bra tag varit en sucker för läppstift, till min pojkväns förtvivlan då han inte alltid velat ha röda läppar som jag efter en puss:)
Här är min nya goding mitt första orangea-aktiga. Funderar starkt på att gå tillbaka och köpa det rödorangea jag också hittade. Jaja, här har ni lite bilder:) På bilderna med läppstiftet ligger också min nya earcuff.


Min kamera tar skitkassa bilder utan blixt som ni kanske ser så den gör ju inte färgen till rättvisa samt att mina läppar ser en aning konstiga ut då jag bara smetade på lite för att visa hur det ser ut.

Strawberry fever

Guud nu har jag blivit jättesugen på att lägga i lite rött i mitt hår, inte mörkrött men en ljusare typ så att mitt hår blir strawberry blonde. Blev inspirerad av Blake Lively, skitsnyggt tyckte jag( vet att du inte tycker det, svennis:))

skämmes

skämmes säger jag.
Sitter i skolan och vantar pa att linnea ska komma, maste stada fixa mat och ja lite allt mojligt. bl.a. ta reda pa om jag betalat min a-kassa. Det kommer bli spannande, super vader i barca. hur har ni det hemma, hoppas pa at det ar daligt ;D

RSS 2.0