Bring back the sixties!

Såhär dags sitter jag som vanligt och ser på Top model. De har precis gjort en photoshoot där de ska vara naturkatastrofer. Det som är så snyggt med dem är att de är stylade i 60-tals stil. Tycker faktiskt att 60-talet ska komma tillbaka, gillar främst sminket och hårstylingen

Ouppfostrad unge

Kom hem från jobbet för en stund sen, lagom kul som vanligt. Idag var det en jobbig unge med mc-gubbarna bara. I början var det helt okej, men ungen ville snacka med mig hela tiden. Sen gick hon och kastade saker på golvet(?!) hela tiden. Sin glasspinne, socker och suketter, varför undrar jag? Var ungen så förbannat ouppfostrad att den inte visste att man kastar saker i soptunnor?
Nu sitter jag och ser på hockeyn, eller jag ser och "ser" jag väntar mest på at det ska ta slut, hoppas på att ett av de förbannade lagen kan göra ett mål så sm-finalen äntligen tar slut så jag kan få se på mitt "Sex rehab with Dr. Drew"^^:)

210410

En chockerande sak hände imorse. David skulle till jobbet och han har vaknat gått upp ur sängen så säger han till mig,- Det är snö ute! Jag tror att jag drömmer men sätter mig ändå upp och drar upp gardinen och utanför är det värsta vinterlandskapet. Helt sjukt, dock hade det smält bort tills dess att jag pallrade mig ur sängen:)
Nu ska jag snart iväg och jobba, hoppas på att det är lugnt, kommer väl bara mc-killarna som vanligt. De är faktiskt riktigt roliga:) Ska först bara sätta på mig mitt ansikte, för det behövs verkligen. Folk känner inte ens igen mig när jag är utan smink, rätt hemskt egentligen. Eller så tror de att jag är sjukt trött eller sjuk. Inte för att jag använder speciellt mycket smink men tydligen ser jag inte ut som jag utan det.

Uppdatering

Seg är jag på att skriva ja. Men helgen var trevlig dock med jobb. I fredags gjorde jag inte så mycket, träffade Sandra och Sofia, var hemma hos en person som jag var hemma hos för kanske 4 år sen senast. Gud vad mitt liv har förändrats sen dess, är en helt annan person. Inte för att jag inte ska påstå att jag hade fruktansvärt kul större delen av tiden när jag var 16, men var så osäker, men jag tror faktiskt att jag var mer framåt och brydde mig inte om så mycket vad andra tyckte. Inte för att jag tror att jag gör det nu heller:P
I lördags blev det mer jobb och sen åkte vi ut och firade Davids mamma, såg nya huset och träffade lite av hans släkt, de är dock inte så många så det är inte så jobbigt. En aning jobbigare när David skulle träffa min släkt, vi är ca 15-20 personer/mammas och pappas sida.
I söndags var det mer jobb sen så åkte vi ut till min mami och papi, blev en trevlig kväll med kroppkakor och tårta. Kelade lite med min halvblinda senila katt sen åkte vi hem:)
Måndag så var jag supernervös för att jag skulle göra min efterkontroll på bilen, men han gick igenom så fint så:) hann t.o.m. en fika med Matilda och en av hennes kompisar innan det bar av till ridningen. Det går verkligen framåt i ridningen när man får rida lite oftare.
Idag träffade jag Alex en sväng lunchade, tog reda på hur många dagar jag jobbat under 2009, hela 137 dagar^^  Tog en promenad med Sandra nu på kvällen med, tog väl ca 1h. Så jag är nöjd:)

160410

Igår blev det inget skrivande, men jag fick däremot extremt mycket gjort. Upp vid 8 och tvätta sedan försvann jag ner på stan med Jenny, där hittade jag ett par nya solglajjer och en grön klänning och en gul tunika. Ja nu är jag inne på färg, det är ju vår!
Nu ska jag bara vika ihop tvätten nu när jag sitter här i soffan och ser på Oprah i min jeansskjorta och mjukisbyxor, vad ur det gör mig inte till en hemmamorsa?

140410

Japp idag var det jobb, hur lugn dag som helst, skönt att kunna snacka lite skit med arbetskamrater, det känns faktiskt som det behövs ibland det med:)
Hur underbart väder som helst idag så satt ute på lunchen för första gången i år. Imorgon ska jag med Jennypenny på stan samt städa och tvätta och sedan rida, produktivt ska det bli.
Just nu sitter jag och känner en stor lust att strypa min pojkvän för att han har en rethosta som gör att han hostar ca 4 ggr/min. AAAAAHHHHH, håller på att bli galen! Vet dock att det inte är hans fel, men det gör inte mig mindre galen.

Sex and the City

Daaamn, såg precis trailern till Sex and the City 2. Har inte sett den tidigare, om ni inte har sett den gör jag det lätt för er, just click play:)

Fööööl

Åhh, glömde berätta en sak igår, var ju och red och ett sto där hade fått ett föl under dagen mitt ute i hagen. Ska se om jag kommer ihåg min kamera så jag kanske kan dela med mig av en liten bild på pollehästen. Varför är djurungar så förbannat söta?

Eminem

Som vanligt sitter jag här och väntar på att Top Model ska börja men under tiden låter jag MTV gå. Kom nyss på en video med Eminem, vart har han tagit vägen egentligen? Kommer bara ihåg när han kom och vilken hypad grej det var med en så stor "vit" rappare. Det var ju inte själva grejen att han var vit, han var bara bäst. Sen hur många mini Eminem det kom efter det. Nej nu börjar det bli dags att släppa något nytt Eminem

6:30 vaken? någon?

Varför jag är vaken såhär dags? Bra fråga, ja prova på lite ont i magen och förmodligen en aning feber.

Den bästa lördagen

Japp gårdagen vad ju superkul NOT! Det började med kanske halv tre på natten, då spydde jag första gången sen fortsatte det så en gång i timme fram till halv åtta. Sen övergick jag till varannan timme. Emellan det hinner en från jobbet ringa till mig vid 6 och fråga om jag kunde ta dagens pass för att hon hade ont i magen, ehm, jag har spytt hela natten. Så det blev ju garanterat inte av. När det äntligen slutade vid tre, på efterniddagen. Jag mådde piss, superkul dag, verkligen. Sen låg jag och sov på soffan resten av  dagen/natten tills David kom hem och insisterade på att han skulle sova på soffan och inte jag så fick packa mig in i sängen för att somna där.
David fick även ta hand om min besiktning, vilken gick piss, hade väl ca 5 punkter den inte var godkänd på. Skitbra, verkligen. Älskade lilla mamma var här en sväng också och tyckte synd om mig, hade köpt proviva, resorb och någon annan medicin till mig och alcogel till David. Det här var nog den bästa lördagen på länge, WIEEEE!

090410

Ja jag fick träffa Jennypenny idag vilken inte skulle iväg till fastlandet utan bara skulle hämta upp en kompis därifrån, total missuppfattning. jaja Det var mycket trevligt, och Sandra, nu har jag fixat presenter som hette duga här serru, bara att avhämta hemma hos mig.
Var typ supersugen på att hitta på något ikväll, men så visar det sig att typ ingen är hemma den här helgen i princip. Men Johan T Frida och Sofia skulle iaf göra något. Så då tänkte jag väl leka med dem, men tänkte ta ett stopp hemma hos Matilda kusinen först. Såg på Solsidan. Fick sedan reda på att jag ska besikta bilen imorgon vid 11:20 så tänkte fan alltså inte så sugen på att bli full ikväll. Lite smått nervös om den går igenom eller inte faktiskt. Såg på protokollet och den har gjort det de senaste 2 åren iaf. Så man får bara hoppas att det håller i sig. Ja ni kommer nog märka på mitt blogginlägg imorrn då^^
Nej nu har jag suttit och satt i mig ca en halv chokladkaka, funderar på att sätta i mig resten med. Hmm, ja den risken är ganska stor faktiskt.

Ingen ridning för mig idag heller

Ja ikväll så skulle jag ju inte jobba ikväll egentligen. Hade bytt bort passet, men så ringer hon och är superledsen, hennes mormor har dött. Så jag fick jobba iaf, not to happy about that. Men inte direkt så man ville tvinga henne att jobba då. Så jobba fick man, men det var inte så farligt.
Imorgon ska jag gå en förmiddagstur på stan med Jennypenny. Otroligt längesen man träffade henne, men fullspäckat schema som den damen har så ska hon med flyget vid 13 så man fick nöja sig med någon timme:)
Efter det ska jag kan träffa Alex och få tillbaka en ps kontroll och lite spel som han och Bobban lånade av mig för kanske 1/2 år sedan^^ Ja bättre sent än aldrig. Sen ska jag se om jag hinner träffa Sandra en sväng också:)

080410

Ja jag var tvungen att jobba iaf, inte så kul. Blev det ingen ridning den här vecka heller. En aning surt tycker jag, men får se om jag kan få mitt pass på måndag bortbytt istället då. Har fått ett överskott av jobb, eller ja egentligen inte men min hjärna säger det iaf. Får se om jag kan gå en sväng på stan imorrn med Jenny. Ska köpa en lite present till både Josefine och Sandra.
Vad händer i helgen? Någon som vill leka med mig?:)

070410

Jag älskar funktionen när man kan planera sitt tv-tittande för hela kvällen. David skrattar åt mig när jag sätter på timervisning och planerar hela kvällen för mig själv. Från Sex and the city till How I met your mother och jag behöver inte lyfta ett finger, underbart!

050410

Sitter här framför tvn och ser på Face off, men enkelt sagt är jag ganska uttråkad. Hjärtat är sjuk så han ligger och sover här bredvid mig. Imorgon ska jag fika med Fija, mycket trevligt, sen vet jag dock inte riktigt vad jag ska göra. Berättade jag förresten att Sandra gick ifrån sin väska på max härom natten. Mycket smart, mycket smart.
Idag när jag jobbade hände något mycket skumt. När någon sa till om att toapappret var slut så gick jag in och kolla om det verkligen var det så gick jag och hämtade fler toalettrullar och ovanpå pappershanduksstället så ligger det en porr dvd, ehm okej? Var det därför pappret var slut tänker jag, men nä vadå?Hur har han kunnat se på den, eller la han dvdn där medan han läste igenom sin porrtidning. Ja jag fattar nada. Stackarn som glömde sin film då^^

040410

Bra helg förutom det att jag har jobbat. Så nu vill jag bara att den här långhelgen tar slut så jag kan få vara ledig. Det suger är så förbannat trött på att jobba. Alla sötnosar har man nästan hunnit träffa som varit nere. På tisdag blir det nog en fika Fija. Nu ska jag nog sova men David som sa att vi skulle se på film och mysa är nere på bolaget med Simon. Ja godnatt då.

020410

Dagen började rätt kul, vaknade när klockan ringde halv sex. Det gjorde David också, typ halvt flyger upp ur sängen och är på väg till jobbet han med. Skrattar lite lätt för mig själv och tänker han jobbar inte idag, så han är verkligen på väg ur sängen och jag frågar honom. -Älskling, vilken dag är det idag? Han är så uppe i varv så jag fortsätter.- Hjärtat, det är långfredagen. Då ser man en lättnadens suck och han ler för sig själv och lägger sig tillbaka i sängen. Han skulle ha fortsatt till jobbet om jag inte stoppat honom:P Sedan när jag ska dricka juice så lyckas jag riva ut paketet med ägg, 2/3 ägg gick sönder, och inte nog med det lyckades trampa i det innan jag torka upp det.
Riktigt slut på jobbet idag faktiskt. Jobbade från 6:30 till 16:45. Minus en halvtimmes lunch. Så effektivt har jag jobbat 9 timmar och 45 minuter och imorgon blir precis likadant.

010410

Efter mycket om och men så fick jag jobba en aning idag. Skulle jobba mellan 11-15 men blev 11-14 istället. Det var faktiskt rätt skönt. Sen fick jag åka buss till jobbet, men varför luktar det alltid gammalt fyllo på stadsbussarna? Jättekonstigt.
Efter jobbet så gick jag ner på stan där jag mötte Sandra och sprang en sväng på stan. Sen gick vi på bolaget och jag och David åkte hem. Jag vände i princip hemma för att åka hem till halla. Det var mysigt att komma hem, träffa lilla katten och bröderna och föräldrarna. Fick hjälp med att byta däck på bilen. Äntligen sommardäck! Fick även nya mattor till bilen och så tvättade jag den. Ja jävlar vad fin den är nu. När jag ändå tvättade min så tvättade jag även av mammas saab. Men min fiesta är ändå finare, nu skiner han i blått! Skulle ha haft en bild...
Fick även 2 påskägg, ett från jobbet ett fint och rosa de tyckte passade mig med superfin choklad från Visby Choklad, har ännu inte ätit upp alla, drar ut på det en aning^^ Sen fick jag och David varsitt från mamma och pappa. Pappa kom ju hem från Fuerte ventura för ca 1 vecka sen också, så fick lite presenter av han, en tröja och en "pinne" ja det var faktiskt en pinne. En bit av en stam från en jukkapalm, den är helt täckt i paraffin som man ska skrapa av från ena änden sen ställa den i vatten, när den börjar få rötter så kan man sedan plantera den i en kruka. Superkul idé, hoppas jag får liv i den.
Inte den bästa av bilder, men här är Flisa iaf:) (Den nästan halvblinda och kanske lite senila katten)

RSS 2.0