lööööv

Tycker den här låten är så fruktansvärt bra rent ut sagt... frågan är bara hur länge, när jag nu lyssnar på den om och om igen och den spås bli sommarplågan^^

BM

Jag har inte använt schampoo på ca en månad nu. Men uuuusch vad äckligt tänker ni då. Men nej då, mitt hår är så rent så. Har börjat köra på balsam-metoden. Har alltid haft stora problem med min hårbotten så tänkte att alla mjällschampoon jag använt både dyra och billiga har bara hållit det borta i omgångar så då får man prova något nytt.
Om ni är nyfikna kan ni läsa om balsammetoden här.

Vad jag kan säga om det hittills. Mja jo jag testar fortfarande runt lite vilket balsam som är bäst, om jag kan smörja in hårbotten med olja osv. Skall nästa gång jag är nere på stan inhandla Äppelcidervinäger, solrosolja och någon eterisk olja. Ojoj, vad duktig jag blivit.

sådeså

Jag är hungrig typ jämt. Börjar tro att jag har mask i magen. "Hoppas". Nej men jag kan verkligen inte förstå det. Jag måste verkligen börja äta mindre. Behöver nog bara hälften av allt jag proppar i mig. Usch.
Tycker ju om att äta, där har vi problemet.

Ska se om jag kan få till en viktnedgång. Då jag väger lite för mycket för mitt eget bästa. Och nej jag vill inte ha några svar "Åhhhhh men du är fiin som ääääär!" Jo visst är jag väl det, men det handlar om vad jag själv känner mig bekväm med. Sådeså.

RSS 2.0