281209

Nästan en vecka sen jag skrev sist, jaja, har haft mycket att göra.

Julafton var mycket bra, mysig med alla kusiner och fick en massa bra grejer till nya lägenheten. Av hjärtat mitt fick jag en digitalkamera, så nu jävlar ska det börja komma upp bilder på denna blogg med.

Mellandagarna har varit trevliga var ute med tjejerna på juldagen var superroligt. Inte lika roligt dock för David som precis när vi skulle gå och lägga oss och står och borstar tänderna hör väckarklockan ringa. Det var bara för honom att klä på sig och gå till jobbet. Stackarn.

Nu har det vart jobb ända fram till nyår men David är ledig så han ska låna pappas husbil och hämta sängen ett matbord och lite grejer ute i hemse. Jag vill verkligen till den nya lägenheten men jag vill inte flytta, does it make sense?

211209

Ja Sandra förlåt, hade lyckats förträngt det med bion.

Ja såhär var det, jag och David hade bestämt oss för att gå och se den här nya filmen Avatar. Kommer in och sätter oss ser typ hela filmen men med kanske en halvtimme kvar så blir det typ helt svart, filmen är något problem med. Men den kommer igång efter någon minut. Fortsätter och ser, superspännande, filmen är skitbra hittills. Sen när det är ca 5 min kvar av filmen, då huvudpersonen är påväg att dö, kanske kommer han att överleva, kanske inte. Ja då blir det först helt svart på duken sen vitt. Efter ca 5-10 min tänder de i lokalen och duken blir vit. Sedan kommer det in en man som säger att de har problem med projektorn. Skiiitkuuul. Det enda som saknades i princip(för alla som sett smala sussie) är att han berättar hur filmen slutar, var nästan beredd på att det skulle komma. Så otroligt frustrerande, när man sett på en film i 2 h och 40 min och inte få se de sista 5 minuterna. Vi fick iaf en tillgodo biljett så vi kan se en ny film, men knappast så man går och ser hela Avatar igen^^
Så det blev för David att ta hem den så vi kunde se de sista 5 min. Bajs.

Jobb idag, men inte så mycket mer. Imorrn blir det en sväng på stan med Fija och Ida, men innan dess måste jag städa, usch

201209

Ja helgen har gått förbi, har inte hänt något speciellt. Var en trevlig helg.

Det konstigaste som hände var i lördags. En tant ringde mig från gävle flera ggr och frågade efter en Kent Björklund. Jag sa att hon hade ringt fel, hon la på. Hon ringer igen precis efter, och jag, ehm du har ringt fel igen. Det finns ingen Kent Björklund här.
Tanten måste ha varit något efter när hon slog inte telefon nr. För kanske en timme senare ringer hon igen. - Neeej, det finns ingen Kent Björklund här. - Ja men det är ju hans nr. Jag- Nej det är Linn Olsson Gotland, han finns inte här. Tant- Ja men det står ju så här. Då rabblar hon upp ett nr som är snarlikt mitt.
Jag- ehm nej du sa fel, det där är inte mitt nr. Under hela tiden så lät det som om hon halvt beskyllde mig för att ha denne Kent Björklund där men inte lät henne prata med honom. Knäppis.

171209

Sitter här och ser på snöovädret utanför. Inte kul väder nej. Usch. Ser inte framemot att gå ut idag överhuvudtaget.
Lillebror ska på sävefest ikväll, skrattar lite för mig själv med tanke på alla tjejer som kommer halka omkring och omkull i höga klackar i de härliga backarna vi är "välsignade" med här i Visby.

151209

Är så himla dålig på att blogga på helgerna alltså, men det klart det var jobbarhelg så man kan inte säga att det hände så mycket kul. Lördagnatten var jag inte så glad dock. Jag gick hem tidigare för att jag skulle jobba men David går ut iaf och kommer hem vid kanske halv tre. Saken var bara den att jag hade somnat typ halv två, och när han kom hem väckte han mig, och han var hel virrig(full) så han tände en massa lampor och virrade omkring. Slutar att jag arg som ett bi kliver upp och börjar släcka, smart som han är fattar han att jag är arg, sätter sig likt någon som ska be till gud innan de går och lägger sig och ber om förlåtelse(vilket jag egentligen skiter i och bara vill att han ska gå och lägga sig) det slutar med att han somnar som han sitter. Sliter upp han i sängen och kan äntligen sova.
Så kul var det.

Idag har jag och David varit och vaccinerat oss mot svininfluensan. Gick väldigt fort faktiskt. Var ute hos föräldrarna också var rätt trevligt. Imorgon ska jag gå en sväng på stan med mor min också, ska hitta de sista julklapparna hoppas jag på:)

111209

Sitter man här igen och väntar på att man ska gå till jobbet, kan ju säga att jag drar mig för det.. Inte så sugen på jobbarhelg nej. Men är man någonsin det?

Har total idétorka och i princip inget att skriva, sitter och glor på Oprah, det säger väl allt?

091209

Sitter man här framför datorn nu igen, ser på tjockisarna i The biggest loser, som nu, lyckligtvis så långt det gått in i programmet har krympt betydligt.

Imorse så var det min tur att vara knäpp i sömnen och inte David. Jag drömde om att jag satt i en soffa med min yngsta lillebrorsa, på soffbordet stor de flera ljus som min bror inte kunde låta bli att pilla på. Jag blev irriterad på honom och sa åt honom att sluta flera ggr. Tillslut knuffa jag till honom. Problemet var att det inte var brorsan jag smällde till. Det var David som jag slängde armen i ryggen på, som naturligtvis vaknade och undrade vad fan jag höll på med... Lite pinsamt.

Annars har det inte hänt mycket idag, var i affärn och handlade, postade iväg ett påskrivet hyreskontrakt:)(!)
Sen åkte vi hem, gick till tjelvarskolan för att vaccinera oss. Kom dit till 17, skitmycket folk, pratade med en volontär som sa att det alltid är mycket i början så sa han att vi kunde komma tillbaka till 19-20 någon gång. Då är det alltid mindre folk. När vi sen kom tillbaka lite innan 19 står det på dörren "Vaccinering inställd, gå till solberga eller återkom Lör-Sön 11-16. Skitkul verkligen, man kan ju undra vad som har hänt. Nej nu får det bli vaccinering i Halla istället.

071209

Ja så var det jobbarvecka nu igen. Jobb var det ikväll, var lite folk ändå, men inget värre. Det som är kul är ju ändå att det kan hända absolut ingenting på typ en halvtimme, men så när det kommer in någon ringer det typ samtidigt.

Kom in ett gäng tjejer men de såg ut som tanter, deras klädsmak var inte den bästa så att säga, någon havlt bohemig stil från kanske 70-talet men de var varken hippt eller snyggt. Dessutom luktade de gammalt, de hade kanske hittat kläderna på vinden och glömt att tvätta dem?
Det tycker jag är konstigt med folk som inte lägger märke till att de luktar äckligt, eller att ingen i deras närhet säger till dem. Om jag luktade pyton skulle ja faktiskt vilja att någon sa det så jag kunde fixa till det( men det skulle ju aldrig hända, jag luktar ju alltid nyponros^^)

Kom även in ett gäng pensionärer, från början var de kanske ca 12 st, men sen var visa tvungna att gå, så det blev kanske 4 kvar. Och vad kunde man inte låta bli att höra att de pratade om, jo sex. Visst jag förstår att äldre också har sex, men det ingår inte riktigt i mina vardagliga tankar. De pratade om hur blyg man var för de förr samt att de hade typ 6 barn, men sex nej det hade man aldrig förr, det hände i mörkret under täcket.

Nej nu är man nyduschad och fräsch och ska hoppa i säng.


061209

Vilken gårdag säger jag bara. Fick ganska mycket gjort även fast vi gick upp vid typ 12. Då ringde Davids moster och sa att de skulle komma och hälsa på, då blev det fart på oss. Var tvungna att få ordning på allt, så det iaf såg någsånär när de kom. Lyckades.. typ...

Sen kom det lite folk hit, var trevligt och sen skulle vi ut. Fick för oss att vi skulle in på Gute när klockan var typ halv ett. när vi kom fram i kön så hade klockan hunnit bli kvart i ett. Tar ni fullt betalt fortfarande? Japp det gjorde dem, aja okej det får gå för den här gången. Kommer in, kö till garderoben med, skumt. Går iväg för att dansa, hur trångt som helst, inte kul. Sandra köper något att dricka, står och dansar. Blir knuffad från sida, Sandra får en riktig knuff i ryggen, spiller på mig och tydligen tjejen bredvid. Hon vänder sig om och börjar skrika på mig, WTF, hon är ungefär som en såndär jobbig liten hund som skäller men man har ingen aning om vad den vill. Jag säger typ, ehh, förlåt men de va inte jag, och håller ut båda händerna, jag har ju inte ens något att dricka. Så enda möjligheten att det skulle kunna vara jag är om jag 1. Har spottat typ en jätteloska på henne. Eller 2. Jag har spytt mitt på dansgolvet på henne. (Vilket jag faktiskt skulle kunnat tänka mig att göra, idiot) Det var ju inte det som hänt så jag vet inte riktigt vad hennes problem var.

Problemet med tjejer som är ute är att de blir aggressiva, de var alla igår på Gute iaf. Knuffade och armbågade sig fram, jag hade för mig att man gick ut och dansade för att ha kul, inte börja bråka.

Superkväll!

Sitter här på förfest med Sandra(sandrakk.blogg.se) b.l.a. Vi har trevligt och visar de fina kommentarerna jag fått på in blogg. Jag vet inte riktigt men jag står faktiskt fast vid vad ajg säger och ni kan vara så sura som ni vill för det är så jag tycker. Så nu är det dags för party och hoppas på att ha en superkväll!

Mycket bra, mycket bra:)

Jag älskar Lady Gaga feat. Beyoncé - Telephone

Hade jag ingen aning om.

Hemkommen från jobbet, gud vad skönt, rätt lite folk, till skillnad från igår. Nu har man fått en ny kassa också. Inte speciellt mycket skillnad från den gamla. Mer att skatteverket ska hålla bättre koll på en, de har en svart låda, typ sån de har i flygplan. Nya kassaregler till 2010.

Jag är rätt bra att avbryta David när han har börjat berätta saker och bara ta över. Vilket jag inte har lagt märke till överhuvudtaget. Har börjat undra vad det kan bero på, borde nog kunna skylla på mina gener. Min pappas sida så är det den som pratar högst och man måste verkligen försöka göra sig hörd för att det ska gå. Eller så kan jag skylla på mina tjejkompisar, när vi verkligen sätter igång måste man nästan avbryta varandra om man själv vill vara med i samtalet. Eller så har jag tänkt ut en annan möjlighet, det är att jag också var med om den där saken David ska berätta, eller det bara är jag som upplevt vissa saker han sagt i sömnen. Ja det är bara några av mina teorier till att jag har en förkärlek till att avbryta David när han pratar.

Kusiner, kom igen, jag behöver förslag!

031209

Jag har fått nyssjuka, nyser åtminstone en 6 ggr/dag. Lite småjobbigt.

Det har precis var folk här och tittat på lägenheten. Får se om de tar den, men de vill helst flytta in här så fort som möjligt. Typ nu. Visst det skulle inte vara några problem om det inte var så att vi inte har någonstans att bo själva än. Vi vet inte exakt till vilket datum vi får flytta in i den andra lägenheten. Senast den 1 januari iaf. Men vi hoppas på att de som bott där flyttar ut därifrån innan jul någon gång så vi kan flytta in i mellandagarna. De som bor där nu skulle egentligen ha flyttat ut till dec, men de håller på att bygga hus så undrade om de kunde få vara kvar där en månad till, bara för att få ordning på allt.

Okej alla kusiner( ni som läser min blogg), jag har fått i uppdrag att handla julklappar till er. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa dock. Så nu får ni komma med förslag. Annars kan ni förvänta er ett samtal där jag tömmer er på alla idéer ni har om vad ni kan vilja ha.

011209

Vaknade imorse, sötnosen är typ sjuk sen försov han sig till jobbet. Sa till han att han skulle ringa tillbaka och säga att han var sjuk, men icke, han försvann iväg till jobbet, jag somnade om. Sen efter 1,5 h på jobbet kommer han tillbaka och glider ner i sängen hos mig. Vad var det jag sa.

Over all har det inte hänt så mycket idag, jag har städat hela lägenhet, oh my vad det var skitigt. Fick byta vattnet när jag torka golvet efter varje rum typ, ÄCKLIGT! Sen har vi tvättat, så vi har varit jättenyttiga egentligen, nu är det bara disken kvar som ska avverkas efter kvällens måltid. Försöker få tag på min kära kusin så han kan hjälpa mig installera vår lilla diskmaskin, men den typen har inte känt för att svara på mobilen än så länge.

Jag har problem, letar efter snygga partyklänningar till mellandagarna och nyårsafton, vad ska man göra på nyår? Mina kära flickvänner, ska vi fixa ett party eller? Känner verkligen för det. Är det någon som har ett tips var jag kan hitta snygga partydressar?

RSS 2.0