Äääääntligen ledig

Japp idag har jag varit ledig, superskönt, men jag kommer nog att sakna att jobba dag med Jenny, både pga man jobbar när alla andra jobbar och Jenny är hur go som helst.(men jag var nära på att vara tvungen till att jobba iaf, nu tog stackars lillebrorsan det istället)

Idag har jag putsat fönstrar med en j*vla skitskrapa från öb, så nu är mina fönstrar nog helt randiga. Jaja man kan se ut genom dem iaf. Har även lagt ner alla julgrejer i en låda som legat på en hög i köket. Har även kastat massa julblommor Davids födelsedags blommor och den krukväxten som stått i hallen och sjungit på sista versen nu ett tag kastades. Gud vad skönt.

Imorgon ska jag fortsätta med min rejd, det här stället ska bli top notch.

Barcelona

Kom av mig lite i skrivandet när jag kände att jag behövde komma loss i mitt letande efter boende och fixande med barca. men nu kan jag säga det, de är nästintill klappat och klart.
Reser till Barcelona den 27:e februari och kommer inte hem förrens i slutet av maj!
Kommer att plugga i 12 veckor och kommer bo hos en spansk dam.
Usch vad nervös jag blir av att bara skriva det. Lite pirrigt, dessutom åker jag själv, så man har ingen att luta sig tillbaka på. Så smält de ni.

Napp

YEY, har redan fått napp på en lägenhet i barca! Problemet är bara att jag sökt så många så jag kommer inte riktigt ihåg vilken av de alla jag sökt^^ Smaaart;)

Någon mer som söker boende i barca?

Mys dag idag. Var hemma och det jag åstadkom var att sätta upp vårt nyckelskåp.
Gick sedan hem till Josefin och hälsade på den helt underbart söta svanslösa kattungen. Satt och fikade och mysde med katterna:)
Gick sen till Tigris för lite käk med Alex och Alex, efter det bowlade vi. Kände oss bara lite underlägsna när proffsbowlarna stod bredvid^^

Har börjat en seriös lägenhetsjakt nu letar som en galning efter en lägenhet i barca, eller ett rum i barca. Hoppas mest på svar nu! Ja det glömde jag säga, jag har bestämt mig för barca iaf:)

Är rätt förbannad på vår hyresvärd nu, han skottar inte och sandar inte så resultatet blev nu när jag kom hem att jag ramlade rakt på arslet samt slog i armbågarna. Blä, argt mail till honom asap.

Ångest

Jävlar idag ska jag göra grejer, känns som om det behövs i lägenheten.
Vill köpa nytt med inga pengar, det är inge vidare.

Ska försöka hitta rätt resa nu för att dra iväg. Ångest.

Snöskottning

Jag tycker våran hyresvärd är dum, ja det är han iaf när det gäller snöskottningen på vårparkering. Tänk er att det ligger ett ca 15 cm tjockt snölager hårt packat över hela parkeringen, på vissa ställer är det säker 25 cm tjockt. En hemsk vall när man ska ta sig in på parkeringen med, om det är skador under min bil när den går i besiktningen i februari kommer jag begära ersättning av honom för undermålig snöskottning.
Det jag skulle säga med var att nu när det är plus grader så blir det värre, då bryter man igenom slasket och fastnar man måste ha en jävla fart för att ta sig ut. Sen får man ju bara hoppas att inget går sönder.

Weirdo

Sjudagarsveckan är slut, PUH!
Sjukt skönt att vara av med det, nu får man vara ledig i 2 dagar innan jobb i 3 och sedan ledig helg :D

Vad ska jag köpa till David i present? Han fyller 25 nu på lördag. Japp halvvägs till 50, han är överlycklig.

Sandra min vän, måste prata med dig snart, längesen nu och vill ha mer info om weirdot, samt säga att jag träffat på honom.

Beslutsångest

Bara en dag kvar på veckan, yey!
Vad jag kan säga att jag åstadkommit den här veckan? Ja endel pengar hoppas jag på, har jag ett liv, nej.

Vart ska jag åka när jag drar till spanien? Måste bestämma mig snart, har funderat på barcelona, alicante, malaga, granada eller kanske salamanca? Skitsvårt ju, vet dock inte om jag vill vara i en alldeles för stor stad och det som talar mot speciellt barcelona är att de talar kastilianska och inte katalanska. Rätt industrialiserad stad med så du kan klara dig med engelskan. Granada var en supermysig studentstad vi var i, i 3:an. Malaga för att det är längst söderut, varmast fortast, vid havet, stor stad dock. Salamanca mycket för att det är en studentstad och de är kända för att ha den mest "rena" spanskan. Alicante kuststad det med, vet inte så mycket om staden men den känns mysig framförallt billigare att bo i. Så var säger ni?

Tröttsamt

Jobbat idag, var riktigt kul om än lugnt. Snackade skit mest hela dagen kändes det som. Var även första dagen för Linn på jobbet, det kommer nog gå bra, även lillbrorsan kom in och fick stänga.
Imorgon är det 6:e dagen på jobbet, och ja det börjar bli lite tröttsamt, att vara ledig skulle inte vara helt fel.
Längtar till måndag, fy faaan vad skönt, ska träfa lilla Fanny med:) Går ner till kliniken och håller henne sällskap en liten sväng:)

Vrålkatt och sjudagarsvecka

Jobb en heldag, blah, men det gick.

Efter det åkte vi hem till mina föräldrar och hade trerätters middag, supermysigt och gott. Den vrålande katten var också hemma som sagt, måste verkligen försöka filma henne när hon håller på och skriker sådär. Det är verkligen som om att man tror att hon använder ekolod för att inte gå in i väggarna eftersom hon är typ helt blind.

Nej nu ska jag hoppa i säng, har nog inte vart i säng såhär tidigt sen jag vet när. Får iaf hoppas på att jag är utvilad, det behöver jag. En sjudagars jobbarvecka är lite småjobbigt.

Vrål katt och sjudagarsvecka

Jobb en heldag, blah, men det gick.

Efter det åkte vi hem till mina föräldrar och hade trerätters middag, supermysigt och gott. Den vrålande katten var också hemma som sagt, måste verkligen försöka filma henne när hon håller på och skriker sådär. Det är verkligen som om att man tror att hon använder ekolod för att inte gå in i väggarna eftersom hon är typ helt blind.

Nej nu ska jag hoppa i säng, har nog inte vart i säng såhär tidigt sen jag vet när. Får iaf hoppas på att jag är utvilad, det behöver jag. En sjudagars jobbarvecka är lite småjobbigt.

HTC

YEYEYEYE, jag har fått min nya mobil, och ska säga er att den är awesome.
Såhär ser den ut, beställde svart, men likförbannat fick jag en Foreste Green. Den var rätt fin ändå, färgen är mycket snyggare i verkligheten.

Blah

Vaken och på g, eller jag inte på g, men jag är vaken iaf. Jobb idag med, seeeegt. Hoppas det är roligare på jobbet idag, en aning mer folk bara.

Hjärtat är hemma idag, han är sjuk, eller snarare, han mår illa, inge vidare. Det vill jag inte ha.

Det jag ska göra idag är, diska, städa lite, jobba. Synd att ingen kan göra det åt en.

Inte lätt

På jobbet som sagt, ja, inte hade det blivit något annat för att det var ett nytt år inte, inte ett dugg.
Dött var det också, oj vad roligt.
Min rygg vill även ta livet av mig en sväng + att jag är hungrig, jag vet vad ni tänker, oj hon har det inte lätt^^


Nytt år, nya förhoppningar

2 veckor sen senast, vad ska jag säga? Varken tid eller ork att engagera mig i bloggskrivandet.

Nu är jag tillbaka till vardagen, och helt ärligt, det suger. Det behöver hända något snart, 2011 kan bli ett riktigt bra år, David har slutat snusa, det enda är då att han går och äter hela tiden. Inte för att det är något problem egentligen för de som vet vilken kroppsbyggnad han har.

Har faktiskt inga nyårslöften själv, men man får väl se om man kommer fram till något med tiden. Jag vill bara ha lite förändring, något. Egentligen vill jag nog ha rätt stora förändringar men man får väl se vad som händer

Kan berätta lite om julklapparna kanske?
Av mitt hjärta fick jag en ny dator, känner mig en aning bortskämd om jag säger så, samt att jag fick en ny mobil av mina föräldrar, verkligen teknisk uppdatering. Ni som känner mig vet att jag inte haft en ny mobil sedan hmm, kanske 2007? Sen var den inte ny heller, eller så går de bara sönder. Mobiler har aldrig varit min grej, men nu kan vi se om det ändras!

RSS 2.0