Drömkängorna i skinn!

Jag har köpt mina drömkängor, snyggt nog så har jag gjort det ggr 2 också. Var ju och pluggade imorse tillsammans med Liv och Alexandra, gjorde klart allt för imorgon, kändes så otroligt skönt att få det gjort.
Efter det så cyklade jag ner på stan, handlade på mig ett gäng nudlar och gick även in på dinsko. Där köpte jag då mina kängor, dock fanns bara storlek 38 kvar. Otroligt nog så passade st. 38. Ni som känner mig vet att min storlek egentligen är 39. Men sen började jag tänka på att fuck, jag ska använda dem i vinter, vill gärna ha på mig något par strumpor extra. Så gick in på dinsko.se och där fanns storlek 39, blev dessutom medlem i nilsongroup och fick 10% rabatt. Så nu har jag 2 par kängor. Det ena paret ska självklart tillbaka, blir nog 38:an men är inte säker, de var dessutom lite solblekta nästan den ena av dem, för den hade ju stått ute i butiken. Hmm, knepigt.

Effektiv

Idag har jag hunnit med en hel del för att de är så tidigt. Satte mig för att jobba ikapp med matten, gick riktigt bra så nu är jag ifatt och i fas för imorgon, damn, jag börjar tycka matte är kul!
Köpte mina kängor jag har längtat efter, köpte dem i 38:a men är tveksam för att de är precis så att de passar så jag beställde från hemsidan i storlek 39. Så hoppas jag får hem dem fort så jag kan testa och se vilka jag vill lämna tillbaka. Smart va?:)

Vill jobba dag

Uppe är jag redan, har hunnit duscha och allt, snart ska jag fixa till mig för att glida iväg och plugga en sväng, sedan blir det jobb hela kvällen. Skittråkigt är det faktiskt, men vad gör man inte för lite pengar? Varför kunde jag inte vara rik? Skulle ha trivts så mycket bättre då. Bara jobb i 2 dagar nu, men det tar emot iaf. Tyvärr. Jag vill jobba dag.

Vinkväll med Kilfen

Lite bilder från i fredags när jag lekte med Josefin, vi lekte även med en hel del vin den kvällen
Jag med Herkules/Jafar/Kilfen namnet är inte riktigt bestämt än^^

Lördag

Ojojoj, gårdagen, vart ska jag börja?
David började förfesta vid 15:00 med 2 arbetskamrater. De drog iväg på kräftskiva med jobbet vid 19. Sen kom mina vänner. Emma fyllde år och vi hade trevligt. Alex och Eric kom, Eric tyckte alla var skitsnygga och sexiga. Min blonda huligan kom förbi och vi körde. Kom in på munken drog där en sväng. David ringde och jag fattade inte vad han sa. Lite polisinblandning. Fick iaf hem David. Händelserikt.

Bromance

Bromance, finns det något som låter mer fjolligt

Blah

Skitväder må jag säga, och ja det finns dåliga väder. Mina kläder är alldeles utmärkta.
Har inte så mycket att säga, blev så sur när jag såg vilket väder det var, man har ingen lust att göra någonting alls. Blev glad när jag såg att David hade cyklat till jobbet iaf, vilket betyder att jag kan få köra bilen.
Ska iaf bort och plugga vid 1 sen lektion vid 2 sen jobb vid 15:30. Låter det kul? Naaah, inte direkt.

Tillbaka på kvällspass

Dålig uppdatering idag, men kan med gott samvete säga att det inte har hänt speciellt mycket kul. Försov mig så min promenad uteblev. Fick gå upp äta frukost fixa till mig lite, försöka göra klart matten till imorgon. Bajs, det börjar redan bli svårare, vill ha ett VG känns som ett bra mål, men det vet i tusan om jag klarar.
Att jobba kväll var som förr, är 2 månader ca sen jag jobbade kväll sist. Tyckte det skulle vara lite kul när jag kom dit först, men sen bläääää. Man träffar lite sköna stammisar. Hade hela 3 möten uppe på serveringen.
Dem man inte tycker om att träffa är de där konstiga, sen finns det någon gubbe som alltid sitter uppe med ett större gubbgäng och han halkar alltid in på de sexistiska skämten. Inge vidare att vara tvungen att lyssna på de:S

Mys och morgondag

Var hemma en sväng idag, bara en kort sväng tyvärr. Tycker det är så mysigt att vara hemma. Fick hem och klappa den blinda katten. Min lilla kattastrof.
Imorgon har jag många bra planer. Ska gå upp tidigt, ta en timmes promenad, frukost, göra den sista matten, sedan läsa lite mer matte. Städa lite, plocka lite, sen borde det vara dags för jobb. Låter det kul? Nää inte speciellt, men det måste göras.

Nya jackan!

Här har ni min efterlängtade jacka, älskar att den är leopardmönstrad på insidan(vilket David hatar^^)
Kan ju ärligt säga att den mer är som en kofta, för den är verkligen inte tjock, men vad kan man räkna med för 149 kr?

HM's värdelösa leveranstider

Jag har fått mina grejer från HM!! Det var fanimej på tiden, de är så otroligt sega på att skicka saker man har beställt. Den här jackan och en tröja som jag också var tvungen att ta för de ville inte ge mig en beställning på bara jackan(?) skitkonstigt. Jag beställde dessutom allt vecka 30 det kom idag. Så nu har jag snackat lagom med skit om HM's shop online och service.
Men, jackan is to die for! Dock har min kamera gått och dött så det får bli senare jag visar den!

Komvux

Gick upp tidigt för att gå på informationsmöte på komvux. Hade verkligen kommit tillbaka till skolan, det var jag inte redo för kan jag säga. Vet inte om jag känner för att plugga. Eller så är det bara att jag känner sån olust för att jag ska läsa matte c. Pratade med Alexandra och hon ska läsa matte c med men även eng b. Åhh  meer engelska, det är ju kul, det är jag bra på! Så jag kan nog tänka mig att börja plugga igen om jag får läsa bara ämnen jag tycker är kul :)
Äsch, jag ser ut som ett cp, men såhär ser jag ut idag, alltså cp

Sicko

Sitter och ser på Sicko, dokumentären om den amerikanska sjukvården. Den är verkligen helt sjuk, den går helt enkelt ut på att ge så lite vård som möjligt så att försäkringsbolagen kan tjäna så mycket som möjligt. vilket resulterar i att amerikanarna flyr landet för att få vård vilket i sin tur belastar andra länders sjukvård. Perfekt för de amerikanska försäkringsbolagen!

Paarteeey

Sorry för att det inte blev ett ynka inlägg igår, men hade rätt fullt upp jobbade från 6:45 till 16:30 sen var det full fart till Fridas och Ylvas 20 års fest, jäklar vilken fest det blev, hade superkul!
Mina skinnleggings var underbara, smet verkligen åt om benen, NICE
Det var en så bra fest att man fick vodka ut kinderäggen.

Trasigheter

Segar mig på soffan och det är dags att skriva ett mail till hyresvärden, spislampan glappar så det lyser bara ibland och blinkar lite. Sen nu när jag skulle duscha och dra för glasdörren knaka det till, poff, ena delen av upphängningen på den hade gått sönder. Skitkvalité.
Tror verkligen att jag får pallra mig i säng snart, håller på att somna och känner att sängen nästan skriker efter mig.
Förresten, ni får se mina skinnleggings imorgon, är alldeles för trött för att visa nu. Ska nog ha på mig dem på Frida och Ylvas parteyy, ska bli svinkul!

Mensmonstret och kleptomantanten

Har precis ätit, damn, undrar om man kan bli mer mätt än vad jag är nu.
Idag på jobbet var jag mensmonstret själv, hade sån mensvärk att jag ville spy. Vilket resulterade i mycket springande upp och ner för trappen för min del(värken lättar när man rör på sig) Det som drog ner mig lite var att jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen uppe heller. Superkonbination där.
Det hände dock en kul sak på jobbet med, stod i kassan och en man(+60) kommer ner från serveringen och ställer sig och väntar på sin fru. Frågar om han vill ha hjälp med något och småpratar lite. Tanten kommer ner och hon håller några tidningar bakom ryggen, ser att det är de båda gotlands tidningarna. Precis när de ska gå säger jag:- Ursäkta men man får inte ta med sig tidningar. Tanten blir helt paff och man ser att hon blir generad. Kleptomantanten.

Nya jeansshorts

Så nu har jag jobbat klart för dagen, sköönt.
Jag köpte skinnleggingsen, kunde inte låta bli när jag kom på att jag hade en 30% rabatt liggande hemma(A)
Glömde bort att visa ett par byxor jag hittade på kupan som var på rea. De kostade 30 kr, sen blev det halva priset, så hela 15 kronor gav jag för dem.
Före:
Efter, de snygga höga jeansshortsen jag alltid velat ha:

dagens

Min första dagens outfit, känner mig sådär härligt "wannabe-modebloggare"
Ni får ignorera mitt hår i leggingsen, inte så snyggt, men ska lagas:P

Josifajn<3

Så nu har jag vart på min ensamma shoppingrunda och fått en massa saker gjort. Blev inga leggings, ska prova dem igen imorrn. Så jag blir säker på om jag vill ha dem eller inte, får låta det sjunka in lite:)
Åhhhh jag stötte på sötaste Josefine på stan, hon hade klippt sig kort, typ page men längre fram, superfint! Saknar henne den stackarn som fått sin bil snodd. Så man får väl åka ut till hemse och hälsa henne. Så länge får jag bjuda på en gammal bild av oss två:)
Att den här bilden är från 2005 bevisar bara att jag och Josefine borde vara med på fler bilder ihop:)

Powerwalk

Duktiga jag har vart uppe sen 9:30. Vaknade satte på mig lite "gå" kläder och begav mig ut. Sandra kunde tyvärr inte hänga på då hon började vid 10 idag. Jag var iaf ute och gick, och ja jävlar vad jag gick. Måste verkligen skaffa ett nytt batteri till min stegräknare. Det får bli mitt nästa mål idag.
Haha, ser rätt kul ut bilden blev i en sån vinkel att det ser ut som att jag har superkorta ben, såhär såg jag ut på min powerwalk iaf.
Såhär blev min frukost, känner mig relativt nyttig iaf:)

sällskap

Imorgon har jag grejer att göra.
1. Gå 1h promenad
2. Dra till Kupan och leta efter guldkorn
3. Köpa ett par snygga skinn eller "skinn-look-a-likes" leggings
Lindex Shop Online - Leggings
Någon som är ledig och har lust att göra mig sällskap?

skinny bitch

Idag har jag och Sandra varit superduktiga tog en riktigt lång promenad och kom överrens om att vi ska ta långpromenader minst 1 gång/dag och att godis är endast för 1 gång/vecka. Jag känner verkligen för det alltså, jag vill bli en skinny bitch!
Me and my partner in crime

jag sitter och trycker på lite bilder

Ida håller på att bli galen på mig för att jag som hon säger det "sitter och trycker på en massa bilder på kameran". Vet du vad Ida? Jag kommer sitta och trycka på dem ett litet tag till. Men här kommer en bild iaf;)
Nöjd Ida?;)

Matte C, någon?

Nu har jag köpt min matte c bok. Den sved så att säga. 279 kr fick jag punga ut, ja den boken kommer jag garanterat sälja när jag är klar.
Någon mer som ska läsa matte c i höst?

Kängor

Damn it säger jag bara. Börjar bli sjukt sugen på att köpa ett par kängor. Har hittat ett par som faller mig precis i smaken. De är från have2have och verkligen underbara. Det enda som är synd är att de inte är riktigt skinn.
.

YUCKY

Vidrigt väder att jobba i. Man blir kladdig och luktar som en sur disktrasa på 5 min. YUCKY!
Ska se klart top model sen ska jag bli av med stanken.

Last night out with the gals

Tänkte visa lite bilder från igår, last night out with the gals. Sorry för den dåliga bildkvalitén, lyckades fiffla med inställningarna igår.

Polisanmäla?

Jävlar vad irriterad jag blir på wannabe storbloggare som skriver en massa skit varandra och börjar bråka.
För det första skulle de inte våga yttra ett ljud i verkligheten
För det andra går de och polisanmäler de varandra.
Verkligen? Tror de inte att våra poliser har något bättre för sig än att utreda deras små bråk och förtal. Extremt töntigt, och onödigt slösande av resurser

Motvind

Damn, vilket håll jag än ska cykla åt så har jag motvind, gudarna tycker inte om mig. Eller så försöker de säga att, hey fat ass, slim down!

En månad senare

1 månad sen senast, har ni saknat mig? Jag kände att jag inte hade tid att blogga samtidigt som jag skulle ha tid till allt annat.
Har jobbat som en dåre har försökt att ha tid för vänner och annat, försöker planera framtiden. Veta vad man ska göra och ta vägen. Jobbigt att veta vart man ska göra, ska jag plugga, jobba resa? Ångest bara jag tänker på det.
Sommaren har varit helt okej, har inte hunnit med allt jag ville göra dock. Har en massa fina bilder från allt möjligt som jag snart kan visa :)
Nu ska jag snart träffa Sandra och snacka lite skit. Det behövs, som alltid

RSS 2.0