from hell

Mensvärken from hell, skitkul.
Behöver nog en till ipren.

Tropisk julgran

Kort helg, man hinner inte med allt man vill göra..
Måste fortfarande köpa julklapp till lillbrorsan, aja det får göras på onsdag då är jag ledig iaf.
Kvällen på jobbet gick fort faktiskt, otroligt nog. Skönt.

Idag har jag julstädat, ja det blev rent, mycket rent. Helt underbart!
Var även och köpte lite julpynt, så nu är det juligt här. Det är så att jag och David nog har skippat det där med julgran, blev för omständigt och det barrar osv. Så nu har vi en tropisk julgran, den blev rätt snygg iaf. Kan se om jag orkar ta någon bild på den imorgon:)

Mc gubbar

Så har jobbat de senaste 2 dagar. Känns segt händer inte speciellt mycket på jobbet mycket ingen har pengar eller tid på att lägga på fikatid:P
Mina kära mcgubbar var där ikväll, alltid lika trevliga. Känns som ett gäng morfrar och farfrar.( Vet att min svenska är snygg^^) 

Nu till den stora nyheten, jag kanske ska skaffa katt, säger så för David vill inte ha en eller mer att den ska vara min men han kan stå ut med den^^ Vi får se, kan ge mer information om några dagar :)

Helg tack och hej

Lång helg med både roliga och tråkiga saker. Jobb sen julbord ta det lugnt, ta hand om någon annan. Nej skärpning får det bli, vet inte om jag orkar med mer av det.

Snorar som fan, huvudet är tungt. Blä. Ber om ursäkt för allt mitt snörvlande hostande snytande nysande under nationella matteprovet vi hade idag. Hoppas det gick bra. Eller ett starkt G på det provet är vad jag hoppas på så jag kan få vg i betyget:)
Gick även en sväng på stan med mami.
Träffade på mina kusiner och Sven min vän vi är bjudna på party på lördag:)

Nej om jag inte blivit bättre imorgon så kan jag inte jobba. Funkar inte med mitt tunga huvud nys och hostningar. Kommer skrämma bort alla:S

dött

Typ trött, börjar känna mig lite sjuklig faktiskt. Det har jag ju faktiskt inte tid med. Jobbar hela helgen också:S
Har även jobbat nu ikväll, det var helt och hållet dött. Kom kanske 3 pers på 2 timmar. Skitkul så där går man runt och pular och grejar. Kom därifrån tidigt. 21:15 när jag stänger kl 21 så:)

Imorgon ska det pluggas matte, så in i kan jag säga. Nationellt prov på måndag, YIPPPIIEY. Nej men skönt att ha det klart snart:) Får väl se vad man kan tänkas vilja bli i framtiden.

Bildexplosion från förr

Jag har förlagt min kamerasladd, varje gång jag ska göra något med min kamera vet jag inte vart den är. Man blir ju trött. Jag som hade tänkt lägga upp lite bilder av det senaste ur mitt liv. Nej då får vi väl köra på gamla tider av trion.





Slingor och WoW

Hemma från jobbet och kommer hem till en pojkvän som suttit uppe sen igår morse. Kanske ska förklara varför? Ja nu är det såhär att jag har en dataspelande pojkvän, men främst en wow spelande pojkvän. En expansion till hans kära wow släpptes nu inatt. Han kan inte gå och lägga sig förrens han har nått level 85. Han har 84 nu tror jag. Vad ska jag säga? Ja det låter inte helt klokt, han har t.o.m. tagit semester för att få spela. Jag förstår det inte, men jag älskar honom iaf.

På tal om något annat, typ hår. Jag har funderat på att lägga i ännu mörkare slingor. Bli väldigt mörkt blond, kanske på gränsen till brunett, vad säger ni? Kan det låta snyggt? :)

Topp trion

Dålig uppdatering här va men ska köra en snabb recap.
Helgen har varit riktigt kul. Var ute vid Fanny i Grötlingbo i fredags tyvärr inget sexparty men träffade lite nya kompisar och hade riktigt trevligt på bussen in till stan sen igen.
Igår var jag ute, Josefine och Sandra mina älsklingar, Josefine drack inte men den partypingla som hon är så var hon ute med oss och hängde med oss hela kvällen :)
Folk spydde tyvärr åt lite höger och vänster. Inne på hp när vi skulle in på schlagergolvet från toaletterna stod det en överförfriskad person omgiven av vakter samt det äckligaste var att när vi precis ätit upp inne på max satte det sig en person 2 bord bort och spydde rakt ner på golvet. Kan säga att vi drog illakvickt. BLÄ.

Idag har jag sovit typ hela dagen, så nu är jag superpigg. Har myst med David :)

Känns befriande att ha det sagt, omoget eller inte så är det bara. Nu känns det som om jag kan släppa det, nu kanske jag kan prata om de.

Vinterland

Jag vet att jag har dött en aning medan jag har varit härute i vinterland. Det blir väl kanske så när man fastnar ute på landet. Nej jag måste börja bege mig in till stan, matte matte matte. Sen jobb jobb jobb.

RSS 2.0