Så jävla onödigt

Nu är jag arg på mig själv, så jävla onödigt. Fan.

I-rony

Jag har blivit kär i en låt, hon heter Sophia Somajo som har gjort den och den heter I-rony. Ni kommer märka hur enkelt det är att fastna för den:)

 

För övrigt så bär det av till föräldramöte ikväll^^ Ska bli intressant så man får se på alla föräldrar för att prata om studenten och annat skojsigt.
Jag har åkt skridskor idag som egentligen är en direkt livsfara när man åker med en massa personer som inte vet hur man stannar. Vilket också innebar en konfrontalkrock för min del, ASKUL

religulous as in ridiculous?

guuud, vad amerikanare är dumma, ja det är det intrycket man får iaf. Ja alla amerikanare är väl kanske inte så korkade som dem de tog med i filmen men det är otroligt stötande att i världens mäktigaste land så tror de att vi kom till genom gud och tror på en pratande orm och tror att man kan föda ett barn som oskuld? Verkar det riktigt klokt? Jag tror Jungfru Maria var en "lättfotad" kvinna som råkade bli med barn med någon så var Josef snäll nog att ta hand om henne, dessutom lurade hon i honom att hon inte hade varit med någon annan och att Gud hade gjort henne med barn.Gud vad korkad Josef var.

Likadant med homosexuella, det är naturen som har gjort dem homosexuella och jag tror människor är födda så. Det har alltid förekommit homosexualitet. Att det sen ska komma en bok som säger att det är fel verkar ju inte riktigt vettigt. Jag väljer nog att tro på naturen än en bok som skrevs efter att människan kom till.

dagen gick segt idag, pluggpluggplugg. Imorgon skridskoåkning med en skvätt föräldramöte till avslutning, alltid lika roligt att se allas föräldrar.

Jag har dessutom ett problem, jag letar studentklänningar, hittar inga snygga tips på bra sidor som har klänningar i ljusa pastellfärger, den behöver inte vara vit:)

släpp lös min kropp?

det är bevisat att vi svenskar lyssnar inte på vad våra duktiga popstjärnor sjunger.
hör på den här textraden. release meeeeee, release my booddyyyy, men lilla gumman sitter du fast? ja bra fråga är vem det är som kommit på den klitschiga textraden. men va fan, bara man har en trallvänlig melodi så säljer det.
Skäms på mig själv när jag sitter här och nynnar för att egentligen fatta vad det är hon sjunger om, men fortfarande, varenda engelsktalande människa borde väl tycka att det låter konstigt när någon sjunger , frigöööör miiiiiig!!! släääääpp lööööös min kroooopp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0