Full fart

Helg helg jobbarhelg. Tungt, och jag är supertrött.
Ida var hemma i helgen, myspys. Var med på förfest igår, det var nog den stelaste förfest jag varit på. Ingen var pepp, småtjafs och helt plötsligt lite gråt. Ja det där med att ha trevligt kan vi.

Idag var det jobb som sagt, tur att vi var 3 stycken kan jag säga, vilken fart det blev på eftermiddagen! Kul att jobba när det blir så, men ännu skönare att sluta efter ett sånt pass.

Nu börjar jag bli hungrig, älsklings tur att laga mat. Blir något nytt, hoppas det är gott:)

Fullspäckat

Har varit uppe sedan kl 10 så nu har jag hunnit med Greys och Private Practice snart ska jag bege mig ner på stan med Josefin och Ida, ska bara lista ut vad jag ska ha på mig för kläder. Börjar även jobba vid 15. Så det börjar bli bråttom.

dagen

Mysdag med Ida, nej vi har inte gjort ett skit, ätit kladdkaka och sett på Get him to the Greek, men det räknas typ som ingenting.
Efter det så kom Liv hit och oj vad vi pluggade, nu har jag inte riktigt lika dåligt samvete för att jag knappt sett på det sen innan höstlovet. Kan ju säga att det blev ganska mycket skitsnack däremellan med dock. Men trevligt var det.

Ida

Det svider fortfarande när jag tänker på det, och har ett litet sad moment för tillfället.
Men ska inte vara ledsen länge, Ida kommer ner snart:) Mys

Recap

Vad snål jag varit med inlägg de senaste dagarna. Det får de bli bättring på.
Hade riktigt roligt ute i lördags, mycket folk ute konstigt nog.
Både jobbade och red i måndags, ju mer jag lär mig när jag rider desto mer inser jag att jag inte kan. Skitjobbigt men roligt att komma framåt. Har försökt banka in att jag ska lyfta på händerna på senaste, men då har jag börjat flaxa med armarna istället. Ja det är inte lätt.

Nu på förmiddagen var jag med Sandra och shoppade lite. Sandra skulle ha nya stövlar, jag kom fram till att hon bara såg på fjortisstövlar så jag sa till henne vilka jag tyckte hon skulle köpa och jag vann. Nu ska vi se om hon lämnar tillbaka dem eller inte^^



.

Utekväll med brudarna mycket snack och skratt en toppenkväll. Ska sova nu
Du är en underbar vän, det behöver du aldrig må dåligt över.
Håll dig ifrån mig så lever du längre.

storhandling

Gårdagen var mycket trevlig, var hemma hos chefen sen gick vi ner till bolaget och åt mat, jättegott.
Trevligt sällskap och allt.

Var fruktansvärt trött när jag vaknade första gången vid 10. Bestämde mig att pallra mig ur sängen vid ca halv 12.
Vi var och handlade på Willys köpte kycklingspett och en massa grejer. Fy fan vad dyrt det blev ca 650 kr gick kalaset loss på har nog aldrig handlat mat för så mycket nån gång.

David var på bolaget med och köpte Galliano, så ikväll blir det hotshots!

Hittade nog världens godaste choklad. Marabou Sensation Cookies cream.

Personalmiddag

Har varit lite seg de senaste dagarna eller har rättare sagt haft mycket att göra. Pluggat( Har prov efter lovet) sen har jag jobbat. Har varit och fikat med Josefine idag mysigt, sen ska jag på personalmiddag ikväll. Får se om man kanske går en sväng förbi kharma efter eller om man bara beger sig hemåt. Imorgon får man se om det blir lite party med brudarna.
Skall nog inviga min pälsjacka ikväll, ja den som David tycker jag ser ut som en rysk hora i. Som tur är får han inte gå på personalmiddag.

info

Har inte så mycket att berätta idag, ska både plugga och jobba idag, undrar om jag ska ha lite hjälp idag eller inte, det vet man aldrig. Har ju en ny tjej som ska börja, och det börjar dra ihop sig för att hon ska jobba egna kvällspass.
Det börjar även dra ihop sig för matteprov, inget jag ser framemot. Efter höstlovet:S

Har lust att göra något drastiskt med mitt hår, men å andra sidan så, mit hår är ju riktigt långt och av bättre kvalité än vad det någonsin varit vid den här längden.

Förresten kan berätta att det gick bra vid tandläkaren, hade tyvärr fått ett början till ett hål. Så nu tvingar de mig att börja använda tandtråd, det gör ont. Usch, men bättre än att få betala någon tusenlapp för att få ett hål lagat:S

Nagellack

Vaknade en aningens försent, ungefär när David ringde från sin lunch, oops. Har faktiskt inte gjort så mycket idag men ändå fått saker gjorda. Dammsugit hela lägenheten och gjort rent ac'n så den är redo att ställas ner i förrådet, för tror inte vi behöver mer kyla nu. Kom även fram till att vårt sovrum kan lika gärna tas för en begagnade datatillbehörs butik. Det måste göras något åt.

Målade också naglarna i en ny färg, pieces har börjat göra nagellack, superbilliga med, 30 spänn!
Den första är tagen med blixt och den andra utan.


Vi behöver träffas och prata Josefine, saknar dig

dagens

Tänkte visa vhur jag ser ut idag, tyvärr är jag inte så bra på att ta bilder sen ser jag ut som ett mongo men jaja.

planering

Kom upp i ganska bra tid faktiskt, en aning imponerad av mig själv faktiskt.

Nu sitter man här framför tvn och har precis avslutat det nya Desperate Housewives avsnittet, ska fixa till mig sen ner på stan och leta knappar och kanske in på Veromoda en sväng. Sen är det plugg och efter det ska jag till tandläkarn, hoppas verkligen på att jag inte har något hål, sen ska jag hem och rida. Rätt fullspäckad dag:)

Varför vi är kompisar

Två tjejer ~20 kliver på spårvagnen och diskuterar högljutt.
Tjej 1 (upprört): Men varför är du fortfarande kompis med mig i så fall?
Tjej 2 (lugnt och glatt): För att du är ett sånt jävla case och man vill ju liksom se vad som händer.

Ja varför annars har man kompisar?

Från tjuvlyssnat.se

dricksa

Lång helg, helt slut i hela kroppen, vill soooova. Känns som man inte hunnit med något och sen ändå när man tänker efter har man hunnit med ganska mycket. Var ute och åt med Fanny och Aron igår, satt på creperiet:) David gjorde det snyggaste, man skulle trycka in hur mycket man skulle betala först, sen trycka koden. David hängde nog inte riktigt med på det, så han slog sin kod bara, sen han bara, oj ska jag trycka koden igen?
Han tryckte in sin kod som hur mycket man skulle betala? Gissa hur mycket han gav i dricks? Ja ca 1600 spänn xD. Som tur var fick han tillbaka pengar;)

silvrigt

Idag har jag hunnit med mycket pluggat varit på stan lyckats få en bil att inte starta, ridit. ojoj. Ja här hinner man med mycket kanske kan utveckla lite imorgon, nu känns det som om vi ska gå och lägga oss. Här får ni dock bilden på min fina skjorta, det är dock svårt att få bilden att göra den rättvisa. Blir inte så bra med blixt, blev så otroligt silvrigt då. Men här får ni se en utan blixt iaf.

bråttombråttom

Nu har jag extremt bråttom är redan försenad till en studydate med Liv. Hoppas jag hinner skriva ett inlägg sen och lägga upp bild på min fina skjorta. Ska på stan med Sven sen med, seeyaa

pälsjackan

Dag med plugg och mys. Både jag och David var lediga idag. Otroligt skönt. Åt frukost på Ringduvan, sen kom lillebrorsan som väntade på att hans flickvän skulle sluta. Sedan var de nästan tid att direkt åka iväg och plugga, jävla derivata säger jag bara.
Sedan skulle jag ta en liten fika med Fanny på hennes jobb, men hon fixade med annonser så jag sprang in en sväng på kupan. Hittade en silverskjorta á la 80-tal som jag blev kär i samt en pälsjacka, fejk, men ändå. Fin men luktade tant så den ska vädras riktigt ordentligt sen ska jag nog byta ut knapparna. Knapparna är typ beiga i plast, tänkte byta ut dem mot några guldiga eller några andra riktigt glammiga, vad säger ni?

hårigt

Så jobbat kväll nu med den nya tjejen, gick helt okej, men det är ju just det hon visste ingenting. så allt var nytt, ingen kassavana eller något. Men det ska nog lösa sig, undrar bara hur länge hon blir kvar.

Man får höra så uppmuntrande saker av David. Han låg i mitt knä jag lyfter på armarna och pillar lite i mitt hår. Han spärrar upp ögonen förskräckt, :- Ser typ ut som jag efter ett par dagar!. Jag bara, :- Nehej du jag vet hur du ser ut under armarna, det är värre än så. Han:- Nej alltså i ansiktet! Ja där fick man för att man varit så försiktig med rakningen efter ellipse behandlingen. Kul

Mytoman?

Hemma igen, otroligt skönt nydushad och fin. Sandra mötte upp mig så cyklade vi hem ihop:)

Ganska många som har börjat jobba på mitt jobb på senaste tiden. En tjej är lite småkul, hon har jobbat hos oss sen i juni. Hon har redan använt upp alla sina karens dagar. Det är aldrig något bra som har hänt henne, eller så är det rent ut sagt så man tappar hakan av saker som hon säger har hänt henne.
Här är lite saker om henne
* När hon skulle hämta några hästar så slog blixten ner bredvid henne
* När hon senare skulle dra ur sladden till tvn så slog blixten ner i huset.
* Hon har varit tillsammans med en mc-knutte som tydligen är "ute" efter henne när hon bodde i dalarna, eller hur det var.
* Hon bodde i Göteborg innan hon flyttade tillbaka till Gotland, hon var förlovad med en kille där men de gjorde slut över hans mamma. Hon har redan en ny kille.
* När man frågar henne hur hon mår är det alltid att det är dåligt eller att någon dött.
* En gubbe som är skitläskig pedofiltyp som är stammis på Norrgatt är tydligen hennes granne, och har enligt henne försökt köra över henne för ett litet tag sen.
* Hon är alltid tyst, men när hon öppnar munnen är det något inom den här skalan som kommer ut, men hon viskar oftast så man hör inte vad hon säger.

Obs. vissa av de här sakerna har jag hört i andrahand, så kanske har ändrats lite av mig. Men i grund och botten är det såhär det är. Skitkul, verkligen skitkul.
Vet inte riktigt om jag bryr mig om hon läser det eller inte, hon kanske skulle må bra av att veta hur andra uppfattar henne?

Modelldrömmen

Vaken och redo för att snart bege mig iväg för att ha mattelektion. Har även jobb idag. Inget jag ser framemot så supermycket.

Har suttit och sett på tyra banks show. Hon har ju "kämpat" för att korta tjejer också ska kunna bli modeller. Inte för att låta som en bitch, men långa tjejer får ofta känna sig extremt olustiga och obekväma. Främst med killar som går dem till brösten. Något korta tjejer aldrig haft problem med. Känns faktiskt orättvist, därför har jag inga problem med att stänga ute korta tjejer från modelldrömmen, de kan gå i klackar utan att bli ett huvud längre än många killar. Ta till er de fördelar ni får.
Vet inte, kanske skulle kännt annorlunda om jag varit 1,55.

skittangentbord

Det blev ju jo+bb idag, för både Tom och mig. Dagen gick extremt fort. Helt plötsligt var det dags att gå hem. Rätt skönt när det blir så. Kom hem och diskade och lagade mat, fy fan vad gott det blev. Rotfrukter i ugn med fläskkarré. Extremt gott. Billigt och bra. Mitt tangentbord har fått något kocko, den lägger in + överallt. Ganska irriterande. Vad kan det vara för fel?

Ps. I love you

Usch jag mår typ fortfarande dåligt. Inge vidare alltså. Har inte gjort ett skit idag, typ nada. Jo sett på tv ätit mat från max ätit korv med bröd och jo en del godis har också slunkit ner. Usch vad nyttig jag är. Försöker få lite kel från pojkvännen, svårt när han sitter klistrad framför datorn dock.
Nu ska jag fortsätta att se på Ps. I love you. Får se om den är någe bra

baaaakiiiiis

HJÄLP vad ont i huvudet jag har. Sen har jag blivit telefontrackad. Alla är sjuka och mår dåligt, så ska jobba på min lediga helg så ska även Tom göra, på hans lediga helg. Så det är kanske 6:e helgen i rad han jobbar. Stackarn.
Btw, jag vill ha en häst

kaffekaffekaffekaffesump

Hemma efter jobbet. Det sista jag lyckades göra var att få hål på påsen med kaffesump och hälla lite över benet på mig själv. Så jag rent ut sagt stank kaffe när jag kom hem som David så snällt sa det. Men det var sant. Tycker fortfarande jag luktar kaffe fast jag tagit av mig byxorna.

Har tvättat idag, och den tvätten ska jag ta hand om nu!

Skadeglädje

Har både pluggat och jobbat idag, håller på att lära oss om derivata nu. Avancerade grejer, vi skrattade igenom oss större delen av lektionen, vad vi skrattade åt, hmm, ja det är frågan.

Tänkte berätta lite om min skadeglädje. Jag har alltid varit extremt skadeglad, men jag kan nog styra det lite bättre nu. Har alltid varit den som skrattat när någon ramlat, slagit sig om det på något sett har kunnat se kul ut. Var lite jobbigt när jag var yngre, började asgarva när en kompis och jag gungade och en bult från fästet ramlade ner i huvudet på henne. När man var i den åldern så kunde jag inte låta bli att börja skratta och hon hade ju ont och tog illa vid sig. Inte så lätt att förklara. När jag blev äldre kunde jag iaf mellan skratten förklara att jag inte rådde för det.

David tyckte jag var jättekonstig när man till exempel satt och såg på vänner eller någon humorserie. Jag skrattade aldrig åt skämten, men så fort någon ramlade skrattade jag till. Jag har blivit bättre, jag skrattar mer åt skämt, men tycker fortfarande det är roligast när någon slår sig.

En halvsanning är lika illa som en lögn.

Less is more, iaf när det gäller hår överallt förutom på huvudet.

Idag har jag varit duktig, har pluggat matte och kommit ikapp. Superskönt, fick tillbaka provet med, VG blev det, nöjd som få men hade gjort något slarvfel hit och dit, lite surt. Men det jag faktiskt blev mest glad för var att matteläraren sa att jag var den som gjort bäst ifrån mig på det här provet. Kan inte annat än att småle, för det finns några brainiacs i klassen som drar direkt efter genomgången och jag Liv och Alexandra har bara skakat på huvudet och inte fattat hur de klarar det.

Försökte sen få tag på någon som ville fika med mig, var lite halvdåligt med det så men så kom jag på att Fanny jobbade så köpte med mig lite bullar till henne och hennes kollega. Så cyklade jag dit, fy fan vilken motvind. Gjorde en behandling med, nu hoppas jag på att bli hårlös under armarna med. :) Supernice, man skulle haft Fannys jobb, helt klart!

Kom hem dammsög, David diskade och lagade mat. Bokat tvätttid och köpt toalettrullar. Oj vad produktiv man är;D

Kanelbullens dag

Tror faktiskt att ansiktsmasken funkade, huden känns mycket bättre, men det kan också va att jag har blivit av med min röda "o"vän.
Jobbat idag, min lilla pluttbil har typ gått sönder eller det är punka på den så måste köpa ett nytt däck. Ska nog faktiskt slå min kära far en signal tror jag. För att se hur det står till med stackarn.
Imorgon är det kanelbullens dag! Gissa hur mycket jag ser framemot det? Typ nada. Så svårt att beräkna hur mycket folk som kommer och vill ha bullar, Typ alla eller ingen. De har plockat fram 240 st att baka av till imorgon iaf. SKOJ!

Bad skin

Ganska lång jobbardag, men gick fort med hjälp av en massa folk. Så det var ganska bra. Sen fick jag komma hem, Tom tog min bil för att han behöver någon form av medicin, han är lite sjuk, sjukare än vi trodde, han kom inte längre än till travet så hade han fått punka. Skitkul. Kom ut och fick hjälpa han byta däck på den lilla bilen sen kunde jag komma hem igen. Fick ta den grå saaben, damn it kanske skulle ha köpt den iaf. den funkar som den ska.

Sitter just nu hemma och grimaserar för fullt, har satt på mig en sån här ansiktsmask som sedan stelnar och man ska dra av. Hoppas den hjälper mot min extremt dåliga hy för tillfället.

Tjockis

På bättre humör. Absolut. Ser på idol där jag inte förstår mig på domarna alls ibland. De tycker de jag tycker är bra är dåliga och vice versa.

Har ätit lasagne en snickerskaka och lite chipssmulor som fanns kvar i påsen. Är ännu sugen på mer gottis, kanske kan ha att göra med my red friend. Hans fel alltihop, fått fullt av finnar dessutom. Det suger.

Funderar på att smaka billys pannkaka. Någon som gjort det? Låter intressant, slår det den riktiga varan?

Melankolisk

Seg och trött, ensam med mina tankar. Tänker ganska mycket, på allt. Men går det att glömma? Tappar mycket hår, undrar vad det kan bero på.

ska iväg och jobba snart. Inget jag ser framemot.

RSS 2.0