Gråt och blodbad

Sitter och håller på att somna samtidigt som jag ser idol. Usch vad trött jag är. Lyckades hugga mig i fingret förut när jag gjorde lasagne samtidigt som jag grät av löken. Kändes super.

Gjorde ju provet men det kommer jag inte få tillbaka förrens nästa onsdag. Fick 2 jobbardagar på lektionsdagar. Hoppas jag kan jobba ifatt iaf.

Not to great day

Vaken, helt otroligt.
What's new. Hade en helt hemsk mardröm precis innan jag vakna så mådde inte så bra när jag äntligen gjorde det. Min dator håller på att gå sönder, själva skärmen har en stor spricka i fästet. Jag har matteprov. Så överlag är det kanske inte så bra. Men jag överlever:)

Plastikoperation

Ser på tonåringar som vill plastikoperera sig. En som vill ha bukplastik för att hon inte orkar träna och en annan vill göra sina bröst större. Hon är bara 17, brösten växer fram till du är över 20. Mina bröst var storlek 75b. Nu är de 75D, skulle aldrig göra dem större, en sak som jag gärna skulle ha gjort när jag var 15-16. Det är fel att operera yngre personer än 18.

Ge oss Sverige tillbaka

Promoe- Ge oss Sverige tillbaka
Jag kan inte annat än att hålla med.
När jag först såg låttititeln trodde jag Promoe var sd, verkligen bra budskap

Så nu ska jag ut med Ida med och crew.

Still going with a cold

Fortfarande snorig.
Min to-do list för båten
* Plugga matte, prov på onsdag
* Måla naglarna
* Sova, det behöver jag, förväntar mig en lång dag på stan:)

Ses snart Ida och Fija:)

God storasyster

Sitter och snorar som en dåre. Skulle inte ha skjutsat lillbrorsan till doktorn alltså, smittorisk. Men ibland får man väl vara en god storasyster. Kul när vi kom in till läkaren, jag följde med in när han blev undersökt. Haha, han var osäker på om jag var mamma eller syster eller vad vi var till varandra^^ Om han skulle vart min son skulle jag varit tvungen att vara 7 år när jag fick honom. Han är inte såååå liten liksom, han kan bara inte köra sig själv.

Åhh längtar upp till sthlm för att leka med mina long lost friends. Shoppa ska jag också hinna med, YEY. Ska även försöka hitta lite presenter, som till min mami som fyller år i november. Kanske även någon julklapp?
Men jag vet hur jag är när jag kommer upp, jag blir som en målsökande missil som bara har som mål på kläder och skor till mig själv, usch vad jag är självisk. Ska försöka bättra mig:P

En liten liten resa

Ja på fredag tänkte jag sätta mig på den lilla lilla båten för att sedan sätta mig på den lilla lilla bussen och åka till stora stora sthlm. Hoppas att jag har någon liten liten vän som kan möta mig på den lilla lilla stationen. Undrar hur länge det dröjer innan min lilla lilla Ida ringer och skriker jättejätte högt i örat på mig?

Val

Val idag, har alla valt? De har jag iaf, hade beslutsångest in i det sista. Ångrade mig i sista sekund också.

Dagen på jobbet var tung, var inte så happy, sprang benen av mig, så man kan ju hoppas att man har bränt endel kalorier iaf. Ska man åka upp till sthlm i slutet av veckan eller? Har lite påtryckande krafter som kallar från sthlm. Hmm. Ja tåls att tänka på.

Josefinfinfin

Josefin, du är en underbart fin människa. Ville bara säga det.

Ett stort hjälp på mig, men Josefin I lööv uu

Hat

Att du lever på andras intresse är bara tragiskt, dessutom att du lever för andras killars intresse är bara lågt. Jag kan med enkla ord bara säga att jag känner ett hat för dig. Okej hat är ett starkt ord, men det är så jag känner.


Komplimang

Känns som en lång dag, men det har det nog inte varit.
Jobbade, började vid nio, men 8:10 ringer mobilen"Norrgatt" oh crap, har jag kollat fel på tiderna jag skulle ha börjat? Det visade sig bara vara en snussugen Jenny. Så blev en sväng förbi Länna innan man cyklade vidare till jobbet.

På jobbet fick jag även en väldigt fin komplimang av en mor och en dotter, de kunde inte speciellt mycket svenska men hade en äldre dam med sig in som köpte för dem. När jag tittar upp från att ha lagt upp mackorna de vill ha på tallrikar så står båda och ler och de har även pratat lite smått med varandra. Man ser att de vill säga något till mig. Dottern hasplar ur sig något om:- Du är fin. Damen försöker rätta dem, :- Ja visst är det fint här ! . Dottern skakar på huvudet och säger med sin mamma nickande bakom sig:- Du är fin.
Vad kan man bli annat än glad? Än så rättfram komplimang har jag aldrig fått. Sedan att det var från en mor och dotter med huvudsjal kändes ganska speciellt. När man står där i sina jobbkläder och känner sig lagom sunkig dessutom.

Shortcut

Känns ju fortfarande, det gör det. Ledsen, arg besviken.


David ville få sitt hår avklippt, sagt och gjort....

...en ny kortklippt pojkvän

Pantade?

Har redan varit uppe ett par timmar, har gått en åtinstone 45 min lång promenad med Sandra och fixat till mig för lite matte nu. Latheten har kommit fram så får skjuts av Liv och Alexandra, mina små plugghästar. Vi börjar känna oss rätt dumma i huvudet, kan säga att vi är de enda som varit på alla lektioner och alla andra sticker typ efter genomgången, ingen tycker om oss. Vi förstår dock inte hur folk kan plugga matte c för sig själva. Svinsvårt ju. Eller så är vi bara pantade.

Missade att publicera det, så ni får det nu;)

Örhänge by Ida

Ja vad fick jag gjort av min lista. Inte mycket, så jag får köpa galgar imorgon men disken blev gjord, var på lektionen avklarad.

Måste visa de fina örhängena som Ida gjorde till mig när hon var nere, den med svart/gråa fjädrar har en fjäder i silver också och den med bruna fjädrar har en revolver.

To-do, to-do

Inte glad inte ledsen. Tom.

Förlåt att bloggen har haltat lite men har inte haft något vettigt att skriva som jag vill sätta i ord på bloggen. Det mesta har resulterat i lappar här hemma.

Ledig nu och har lite saker to-do.
Ska fixa fler galgar så jag kan få lite ordning i min garderob, det ligger saker lite överallt. Ändra om min tandläkartid ringa och kolla när jag kan få rida. Hoppas på att vi ska sätta upp hyllorna. Ja hålla mig sysselsatt. Kanske Alex ringer om en fika, be Sandra om en promenad ikväll?

Tungt

Det är otroligt tungt, det kommer det nog vara en bra tid framöver. Tillit kommer inte bara. Sårad, så otroligt sårad.

Försöker fokusera på det som är bra, jag har otroligt bra vänner. De ä verkligen som klippor i stormen. Älskar er.

GRATTIS

Ska inte ljuga jag mår ganska dåligt, hoppas det går över. Du har ganska mycket att bevisa.

Grattis Ida! En av mina absolut bästa vänner fyller 21 idag, nu kan då resa till USA och få gå ut också;)

.

Att ens förhoppningar och drömmar kan försvinna så fort...

Killar med mindervärdskomplex

Så hemma igen från en tur ut på skarphäll och fest med Sandra och hennes kusin Matilda. Vi var ute på en plåtfirma, ja lite annorlunda ställe att ha fest på. Men de hade jättefina personalutrymmen. Dock fanns det några få riktigt dräggiga killar. Eller speciellt en kille, han måste ha levt kvar på typ mellan/högstadiet. Då man tyckte det var kul att smälla till tjejer på rumpan gå runt och blotta sig för att man har någon form av mindervärdskomplex. Nej det är inte okej, väx upp. Ingen tjej vill bli tafsad på få se "juvelerna" och sedan att den killen ska tro att man gillar det. BLÄ.

Ny makeup

Lekt med Ida idag fixade med hennes nya hår, hon var nog inte helt nöjd men jag tyckte det blev jättefint:)
Tänkte visa er mina sminkfynd idag på stan, det mesta var rea förutom lösögonfransarna:) Köpte även 2 klädesplagg men dem visar jag en annan gång:) Hittade dessutom ÄNTLIGEN en eyeliner med pensel istället för den där skumgummiapplikatorn, dessutom för bara 40:-. Nytt klarrött läppstift och puder.


Trisslott

50 000 kr i 50 år?
Imorgon är det jag som köper en trisslott, ska inte göra det med Josefin bara, då är det hon som vinner.


Törstig bil

Lång dag med plugg och jobb.
Gick alldeles utmärkt, skönt att ha all matte gjord för den här veckan kan jag säga. Så bra när man har sällskap av Liv eller Alexandra, eller ha Alexandra har varit borta 1 vecka i tunisien, men nu kommer pepparkakan tillbaka.
Så mysigt på jobbet när det kommer någon som vill prata lite när man har tråkigt. Äckelgubben var inne, men var så många inne då så han stack rätt fort.

Insparken ikväll har jag blivit informerad om och jag kan säga att det märks på vår gata. Massa fulla ungdomar, mysigt.
Om 2 timmar hämtar jag Ida från båten, måste mata min bil med lite olja med, han dricker som en dåre.

Kungarna av Tylösand

David stackarn hade ont i huvet idag igen så han stannade hemma från jobbet, yey, sällskap:)
Skulle dessvärre iväg och plugga vid 12:30. Det är så kul när man förstår matematiken man håller på med, att man inte sitter där som ett fån vilket jag ibland kunde känna förut, tror mycket att det har att göra med vår underbare lärare.

Kan vara rätt mysigt på jobbet när man träffar trevliga och glada människor, kan faktiskt säga att majoriteten är det eller så kan man göra dem rätt glada bara genom att le och hitta på något att prata om. Sen finns det dem där surmopparna som hur glad man själv är fortfarande är vidriga, förstår mig verkligen inte på såna.

Sitter och ser på Kungarna av Tylösand, jag säger bara, Jersey Shore ni har ingenting till skillnad mot dom här!

Manikyr

Nu sitter jag välförtjänt och ser på tv i soffan. Har varit riktigt duktig. Jag har diskat, tvättat dammsugit och frostat av frysen. Är otroligt nöjd, och nu är jag jättehungrig.
Här är min senaste manikyr, granit mot latte, snyggt? Dessutom får ni se mina sneda fingrar^^
Nu ska vi se om den kära pojkvännen har blivit mer happy, känns superkul.

Lejon

Finns det något mer majestätiskt och underbart vackert djur som lejonet?
Har älskat lejon ända sedan jag var liten, de är så otroligt fina. Hade till och med ett mjukisdjur som jag bar med mig överallt som var ett lejon.

Mensvärk

Finns det något lika vidrigt som mensvärk?
Förresten finns det någon ledig själ imorgon som kanske hade lust att svepa en sväng på stan imorrn? Josefin svenno Olsson är en typ jag kan tänka mig. Så nu efterlyser jag att Sven ska höra av sig till mig snarast.
Följ min blogg med bloglovin

IDA

Ledig dag, hur underbart är inte det, WONDEFUL!
Har inte gjort så mycket förutom att plugga. Diskat har jag också gjort, dammsugit upp bananflugor. Typ.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska sätta på en kopp kaffe, blev så sugen.
Sen ska jag hänga upp tröjor på galgar, är så fruktansvärt trött på att aldrig hitta saker jag vill ha utan att göra en total röra av allt.
Imorgon ska jag dammsuga och tvätta. oj vad duktig jag ska vara.
Sen kommer IIIIDAAAAAAAAAAA!
Okej, Ida kommer inte imorgon. Bajs, men på torsdag då jävlar!

Seeeeg

Ja det är så jag har varit idag, seg. Så in i.
Jobbade, tråk. Sen kom jag hem sov på soffan sen åkte vi bort och grattade Macke som blev 25, Chris hade gjort världens godaste muffins. Fick se deras lägenhet, supermysig.
Igår hade jag riktigt kul skrev bara en snabbis när jag kom hem dock. Var på Kharma och lekte med Fanny. Lite folk från början men sen så började det arta sig. David drog till munken och lekte med sina kompisar och jag stannade kvar på Kharma och helt plötsligt ramlade det in folk, Sandra med sitt nya ragg och Alex och gänget. Dansade järnet i kanske 15-20 min sen var det dags att dra hem och sova. Kom även på att jag lovat en bild på min nya kängor, dock får det bli en outfit bild från igår istället. Taget så fint på Kharmas toalett posar med sopkorgen, äsch ibland så blir det så.
Jag älskar röda läppar, ska nog köpa mig en till nyans, en ljusröd tror jag.

GIRLPOWER

Precis hemkommen från krogen, trögt till en början men sen tog det fart. Kan berätta mer om det imorgon efter jobbet, som jag för övrigt börjar kl. 7, så mötte jag världens gulligaste tjejer på vägen hem. En läskig kille började förfölja mig, sen skakade jag av mig han på 2 tjejer. De hade cykel så jag sprang med dem när de cyklade ifrån han sen väntade mig när jag låste upp min cykel vid söderport. Jag säger bara, tjejer, håll ihop. tillsammans är vi starka.
GIRLPOWER!

Elvis ffs

Hemma igen, ätit mat och segar i soffan. Usch vad folk vill göra saker hela tiden.
Mötte en härlig prick på jobbet idag. Han kommer in rätt sent så inte så långt innan jag ska stänga. Man ser att han inte riktigt har alla hästar hemma, han kommer inte helt svartklädd med cowboyboots, svart skärp det står Elvis på, dessutom har han svartfärgat hår i en backslick, som Elvis. Han går upp och fikar iaf, och jag som far runt och städar och grejar ska han prata med. Han börjar att prata om Elvis, han ska upp och uppträda som han på fastlandet och ska åka nu ikväll. Fint för han då, tänker jag. Pratar vidare om sitt liv, att han får hela 1500 kr för att uppträda, fint dör dig tänker jag. Så frågar han om jag inte sett han i tidningen, jag säger som det är att vi inte har någon tidningen. Han berättar att han satt in en annons i tidningen, och att det var någon som hade svarat på den. När han då skulle möta den här personen så visade det sig att det var en 70-årig tant. (HAHAHA, oj det var en kontaktannons han hade menat!) tänkte jag för mig själv. Han berättade att det gick ju inte, han var ju bara 42. Sen kan man börja fundera på om han hade tyckt att jag skulle ha svarat på den eller vad? Samt att han indirekt erbjöd sig att låna ut någon eller möjligtvis alla sina 32 elvis filmer, ja Elvis har gjort 32 filmer, det har jag lärt mig.
Intressant stängning.

Jag har fått mina skooooor, yyeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy. Får visa någon outfit med dem imorgon!
Tillbaka till Sverige-Ungern och min crazy pojkvän

Ofrivillig sovmorgon

Tog en ofrivillig sovmorgon. Eller ja tryckte på snooze tills alarmet gick av, vilket ledde till att jag sov till 11:30. Inte helt okej ändå. Nu har jag suttit i myskläder sen dess och ska snart fixa till mig lite för 3 timmars jobb. Ja det suger att bara jobba så få timmar. värdelöst. Ikväll blir det nog bara myskväll, Josefin har dock vart på mig om att gå ut ända sen igår. Jobbar klockan 7 imorgon så jag ser inte det direkt som ett alternativ. Imorgon dock så ska vi till Kharmas höstpremiär, hur schysst som helst, får buffé och drink. Mys.

Rösta?

Jag tror jag börjar bli sjuk, jag tycker andragradsekvationer är kul?
På tal om valet, jobbiga grejer. Är det någon som vet vad de ska rösta på? Jag tror jag har bestämt mig faktiskt. Måste tipsa om svt och sr's hemsida http://valpejl.se/ riktigt bra där man kan göra ett test så man kan se vilket parti man passar ihop med. Hjälpte mig iaf. Så tror jag äntligen kommit fram till vart jag hör hemma. Det jobbiga var att det stod mellan 2 partier. Inte så farligt om de hade hört hemma i samma block, men det var ju inte så tyvärr..

Nyklippt

Nyklippt. Haha okej, det syns inte så stor skillnad. Men skönt som fan är det.
Före:                                                                    Efter:

klipp klipp klipp

Ja nu sitter jag här igen och äter frukost framför tvn. Enda skillnaden är att jag redan här pluggat lite matte och jag äter lila havregrynsgröt.
Igår så träffade jag Fanny på hennes jobb, supermysigt var det, jävla lyx. Man skulle ha sökt det jobbet när de ville anställa någon. Cyklade sedan hem till Sandra och hennes nya lägenhet, superfint, det enda är att hon saknar dammsugare vilket ni kan tänka er hur kul det blev när jag egentligen kom dit för att klippa henne. Blev någon cm och endel uppklippt, blev faktiskt riktigt bra.
På tal om klippning, jag ska klippa mig idag! Ska klippa upp det och bli av med 3-5 cm hår. Ja ni ska få se resultatet när jag kommer hem!

Planer

Planerna för idag.
Ska försöka fixa till mig lite så jag kan gå utanför måla på nytt nagellack. Dra ner och prata med Fanny på hennes jobb, får se om det blir innan eller efter mattelektionen. Sen måste jag ringa Ida, saknar den människan, sen glömde jag att ringa upp henne igår. Fy mig.

RSS 2.0