Träningsvärk

Ny vecka och mer träningsvärk, jag förstår inte det att när kommer man över att ha träningsvärk? Kanske när man är superfit, eller vad vet jag. MAn känner iaf att man är på väg mot sin form med träningsvärk.

Lika som bär?

Lång helg med jobb men hann med att fira Timmi med, Davids kompis.
Idag har vi bjudit på våfflor här hemma och varit allmänt duktiga och tvättat. Pratade också en sväng med Josefin, hon verkar ha det bra iaf:)

Jag har aldrig varit den som hört att jag är lik personer( brukar då vara kända personer man är lik) Här är dock dem som jag hört att jag är lik vid något tillfälle, själv ser jag det dock inte, så ni kan ju få bedömma:)
Kirsten Dunst

Blake Lively

Lilla Lovis

Promenix

Okej jag ljög blev ingen promenad innan jobbet, eller ja blev en till och från jobbet vilket tar typ 45 min sammanlagt. Så lite hurtig är man allt.

Just nu känner jag bara att jag inte har någon lust att jobba imorgon, eller ja inte att jobba, mer det att sova emellan. Skulle bara vilja ha de överstökat och det är imorgon eftermiddag direkt och jag är påväg hem. Det hade vart skönt, men jaja.

Sent uppvaknande

Jag vaknade nu..
Det blir nog inget gym, men kan bege mig ut på en promenad innan jobbet iaf:)

Uppdatering

Fullspäckad dag med mycket som var tvunget att göras.
Dagen började med en spinning lektion, fruktansvärt kul men extremt jobbigt, då var det även bara ett startpass på 35 min. Jag såg ut som om jag sprungit in och ut ur en dusch. Skall definitivt göras igen!

Sedan hem och duscha sen åka och fixa Davids födelsedagspresent, hans tatuering! Det blev longitud och latitud över hans barndomshem i ronehamn över skuldran, mot axeln till. Den blev jättesnygg:)

Fick åka och storhandla själv dock, mindre kul.

En inspirerande träningsblogg, speciellt före och efterbilderna :)
smaljeansen.blogspot.com


RSS 2.0