310310

Häromnatten drömde jag att jag var med i Top model, dessvärre var jag inte speciellt bra. Låg i botten hela tiden, men sen hade jag tydligen gett mig fan på att jag skulle högre upp så gjorde vad jag tyckte "skitbra" ifrån mig på en photoshoot. Dock vaknade jag innan jag fick reda på om jag fick stanna kvar eller inte. Lite surt tyckte jag då, jag kanske ser för mycket på Top model?
Lillbrorsan och hans flickvän ska sova här efter sävefesten. De ska få sova på vår bäddsoffa, som är bredare än vår säng, skitkul^^

Bitterfitta

Jag har varit en bitterfitta hela dagen. Inte så kul, men allt har känts blä. Sen när jag kommer hem så går allt ut över David, inte heller helt kul så får jag veta att de på hans jobb är dumma i huvet med. Så får se vad som händer efter augusti. Allt känns så osäkert, vart ska vi ta vägen?

Mami<3

Vaknade alldeles försent för mitt eget bästa idag egentligen. Lägenheten ser ganska hemsk ut och jag behöver städa, men det är sååååå tråkigt. Sen vill jag gärna städa med David, istället för att göra det själv för då blir det bara jag som gör det och att dra hela lasset är inte så kul.

Fick ett samtal precis från bästaste mami, som bara egentligen ville höra hur det var med mig. Alltid mysigt att prata lite med mami<3

Slacker

Jag har blivit en slacker, har inte använt bh på hela helgen, nice.

Utkast: Mars 27, 2010

Japp nu kanske det var dags att uppdatera lite. I torsdags var vi på innegården en sväng, så var jag nykter och svintrött. Kan inte påstå att jag var helt glad den kvällen.

Igår så var jag och David på stan det var jättemysigt med tanke på hur varmt det var hela dagen. Jag hittade väl inte så mycket men David köpte ett par röda chinos, riktigt fina må jag säga. Senare på kvällen var vi ute på hamnplan var helt okej, hade inte superkul,men det kan man väl inte ha varje gång kanske. Det enda som hände var att Sofia slängde med handen på något sätt så hon rev mig ganska rejält på näsan

280310

Ja jag har i princip sovit hela dagen, vaknade med en sån skallvärk så hade ingen lust att göra någonting alls.

Igår blev dock inte alls som planerat, ingen sa ju att de skulle ut till hela hallen, då sa vi att vi struntade i det med. Men resten av gänget sa att de bara skulle ut och se en amatörkväll ute i rone. Vi bara sure vi väntar inne i stan på att ni kommer in igen så går vi ut. Men under dagen så ser man på fb, "det blir nog hela hallen ikv iaf". Kan faktiskt säga att man blir en aning pissed. Så det blev helt omändrade planer så vi åkte och förfestade hos Alex och Ilmar istället, inte för att jag var ledsen över det, de var riktigt skoj:) Sen drog vi ner till munken, helt okej faktiskt:) Var superkul att träffa Eric och Macke, några som man knappt sett sedan man slutade skolan. Jag och David tog en tidig kväll och var hemma vid kanske 1:15. Så jag undrar varför jag har ont i huvet?

270310

Japp nu kanske det var dags att uppdatera lite. I torsdags var vi på innegården en sväng, så var jag nykter och svintrött. Kan inte påstå att jag var helt glad den kvällen.

Igår så var jag och David på stan det var jättemysigt med tanke på hur varmt det var hela dagen. Jag hittade väl inte så mycket men David köpte ett par röda chinos, riktigt fina må jag säga. Senare på kvällen var vi ute på hamnplan var helt okej, hade inte superkul,men det kan man väl inte ha varje gång kanske. Det enda som hände var att Sofia slängde med handen på något sätt så hon rev mig ganska rejält på näsan. Försökte ta en bild så ni kunde få se hur illa det var, men det funkade inte riktigt med ljuset och så.

Idag ska vi se om vi hittar på något kul, det enda jag vet vi ska göra är att äta sushi, förmodligen med Sandra och Simon :)

Gravida

Jobb ikväll, var väl som vanligt. Satt ett gäng gravida, alla var verkligen höggravida, som satt och pratade och hade roligt, det fick mig att tänka på att jag vill också att när jag blir gravid(skitlångt fram i tiden) så vill jag få barn ungefär samtidigt som mina vänner. Då har man någon att umgås med när alla andra jobbar. Undrar vem som kommer få barn först av mina kompisar, förmodligen Josefine, eller något helt otippat som kanske du Ida;)

Gud vad nice det ska bli att sova i rena sängkläder inatt:D

Gordon Ramsay

Jag måste säga att jag verkligen gillar Gordon Ramsay, ni vet kocken, han tar inte skit från någon men samtidigt verkar han ha en sådan otroligt skön personlighet. Mest gillar jag The F word, han går in i allt han gör. Eller kanske är det de att han påminner om min pappa litegrann?

240310

Klockan är snart halv ett och jag är klar med tvätten, så förbannat tråkigt att börja med men sen när man är klar är man så nöjd. Sen har verkligen doften av nytvättat svept in i hela lägenheten, underbart!

Har även hunnit titta på både det nya avsnittet av Big bang theory och How I met your mother:) Så otroligt bra! Nu funderar jag på att göra mig en kopp kaffe och se om det kanske finns något nytt greys eller private practice som jag inte har sett:)

230310

Nae, idag har det inte hänt något alls, nae absolut ingenting, eller ja jag har varit och köpt gardiner som fick Davids godkännande. Äntligen har vi snart fixat gardiner till alla rum:) Sen ska david fortfarande sätta upp lampan, vilket han sa att han skulle göra idag men han inte gjorde, den typen. Ja där har jag sammafattat, eller nej, inte ens sammanfattat det var helt enkelt så kort det var.

YES

YES!, kolvgrejen stod på parkeringen och btw det skulle kosta 250 spänn om vi glömt den där:S

220310

Sitter fortfarande och snorar och funderar på om jag ska rida eller inte. Ska iaf ner och kolla i tvättstugan och se om någon har plockat bort vår kolvgrej för att jag glömde plocka bort den sist, hoppas inte det, annars måste vi betala typ 200 kr för att få tillbaka den:S

Så nu är Top Model slut, så jag "better hop to it!"

210310

Lagom kul helg men den dög.

Nu sitter jag här och håller på att snorar ihjäl mig, inte helt okej. Känner mig som en liten unge på 3 år som man kan se på dagis där bara snoret rinner, dock torkar jag i all evighet, så min stackars näsa har väl snart inget skinn kvar på sig snart. Samt att jag idag kan säga att jag nog har nyst mer än 40 ggr. Tycker verkligen synd om min näsa, och om mig själv såklart. Hoppas jag kan åka och rida imorgon.

Jag behöver verkligen gå ner i vikt, känner mig mer och mer som en tjockis, någon som har ett bra recept på viktnedgång?

180310

Kom inte upp förrens halv tolv idag tack vare att Sandra skickade sms då, perfekt, då kom jag upp i tid för att se på Top model:)

Ja den här dagen har inte varit något att hänga i julgranen direkt. Var nere på stan hade vissa planer på vad jag ville hitta, men hittade inget av det som vanligt och sen när jag kom hem för att kanske beställa det så är det naturligtvis slutsålt, inge vidare säger jag bara.

Imorgon blir det jobb från 9-15:30 sen ska jag och Sandra och simma. Hon slutade inte förrens 16:30 tror jag så då tänkte jag att jag kunde börja simma, annars blir hon så uttråkad och vill inte simma med mig längre:P

Nu tittar jag på Sveriges fulaste hem, och här har de verkligen hittat ett praktexemplar av buttugly minst sagt.

170310

Ja det blev en trevlig promenad med Sandra i förmiddags, det får vi göra om:) Man har ju så gott om tid på sig att skvallra under tiden som man går. Men det känns som om man har gått jättelänge när man egentligen bara har gått i 20 min.

Känns lite konstigt att bara jobba en dag sen vara ledig 1 dag till. Undrar vad jag ska hitta på imorgon, har ju en hel dag att fördriva och ingen David som är hemma.

Mamma ringde mig idag och varnade mig för facebook, att kommunens datorer låg nere i princip. Gulligt av henne att ringa och varna, men enligt David har det bara att göra med om man är korkad och trycker på länkar samt håller på med applikationer, vilket jag inte gör något av det.

Promenera, hell no, powerwalka!

En extremt seg dag samt var lite arg, sen blev allt lite bättre. Vi åt supergod mat lax med en jättegod sallad älskling hade gjort och lite keso. Låter som värsta viktväktarna men supergott är det.

Sen har jag sett på Dating in the dark, lite kul när man känner någon som är med(Gabriella) :)

Imorgon ska jag ut och promenera med Sandra, eller jag powerwalka om jag får bestämma. Får se om Sandra hinner med, så Sandra jag säger bara det, på med träningskläderna så jävlar;)

Måste bara säga att jag älskar den nya Lady Gaga videon med Beyonce. Låten som jag gillade så mycket och skrev om ett tag sen, Telephone, är verkligen sjukt bra. Är t.o.m. en svensk som regisserat och hjälpt till och skrivit musikvideon, Jonas Åkerblom. Se den säger jag bara, är typ 10 min lång sen har låttexten inget att göra med vad de porträtterar i videon dock, men det gör inget:)


Inte bli sjuk, pleeeaaasseeee

Hemma igen efter ridningen, gick väl ganska bra, skulle faktiskt vilja ha några bilder på mig när jag rider, mest för att visa och sedan för att se vad jag själv gör för fel.

Det lite jobbiga jag fick reda på när jag kom hem var att lillbrorsan hade ont i magen, och ca en halvtimme senare spydde han. Inte kul inte kul, det blev i princip, MY GOOOD, vill inte bli sjuk, måste. åka. nu. Sen kunde jag inte åka för jag fick så dåligt samvete, mamma var och red och pappa är bortrest så stackarn hade ingen som tyckte synd om honom. Åkte däremot så fort mamma åkte hem och nu ber jag till gud att jag inte ska bli sjuk, inte för att jag kan säga att jag tror på gud, men om det är så kan han ju ge mig sitt tecken såhär, att jag inte ska bli sjuk.

150210

Ja jag måste vara ärlig, har stora problem att skriva blogg på helgen, det finns ingen tid. Jobbat hela helgen födelsedagsfirande för lillbrorsan sen lite random firande med kompisar:)

Förlåt Sandra att jag inte har svarat, lämnar mobilen på sovrummet så har inte hört, men kan ringa när jag åker hem från ridingen:)

Nu ska jag nog diska innan berget växer mer, det är så tråkigt då. Städa lite, konstigt nog så behövs det alltid. När jag blir rik ska jag ha en egen städerska.

Latte to go

Var nere på stan och fixade allt som skulle bli fixat. Lagade tacotårta och är fortfarande supermätt, men ändå sitter jag och trycker i mig hemkola lakrits:)

Måste bara visa det nagellacket jag köpte, men jag har nog börjat gilla det mer och mer, det heter Latte to go:) Medan ni ser på de kan ni bortse från mina sneda fingrar^^

120310

YEEES nya avsnitt a top model ute nu:D Det bästa är att det första avsnittet är ett dubbelavsnitt:)

Jag har absolut inga planer idag, har faktiskt rätt tråkigt. Men lillbrorsan fyller år idag så kanske ska ner på stan och försöka hitta en liten present, undrar vad han ville ha förutom en ny dator, sen ska jag även gå på bolaget + att handla käk. Om jag ska vara ärlig har jag inte någon lust med något av det:S Någon som har några roliga planer till ikväll?

110310

Hemma igen, otroligt skönt. Äntligen har David diskat:D

Bestämde mig för att simma nere i roma. Gick bra fram till efter ca 10 längder, fick sprängande huvudvärk, så då bestämde jag mig att det bara fick bli 1 km istället för den 1,5 som jag brukar simma.

Att ge vår halvblinda katt Flisa sin blodtryckssänkande medecin är inte det lättaste, hon ska bara ha 1/4 dels tablett men att få henne att svälja den, ja det gäller typ at kasta in den i munnen på henne och stänga igen den fort sedan massera halsen på henne för att hon ska svälja den.

Jag har skaffat ett typ lattefärgat nagellack, har inte riktigt bestämt mig om jag tycker det är snyggt än bara^^

Fruktansvärt kallt

Vaknat efter ha sovit uppe i mamis och papis säng, fy fan vad kallt de har i sitt sovrum! Låg först med bara mammas vintertäcke, frös, så drog på pappas täcke över. Då blev det äntligen lite varmt. Nu har jag ätit frukost och ska snart pallra mig ner romabadet och simma lite.

Lilllördag?

Precis lyxat till det lite sådär en onsdagkväll, båda bröderna sover(Tom har praktik så han är helt slut om kvällarna) så jag tog mig ett glas vin och lite glass, sedan har jag sett på Sex Rehab med Dr Drew och It's me or the dog nu har jag övergått till att se slutet på SATC, jag är en sucker för SATC, men Mr Big är inte vacker tyvärr, not a sight for sore eyes som sagt.

Hatkärlek

Sitter hemma i halla och har tråkigt, har tvättat nu i typ mer än 6 h. Inte så kul, men betydligt lättare när jag kan glo på tv emellan. Yngsta brorsan var iväg och spelade hockeymatch, så duktig så, de vann 2-1 och han hade gjort båda målen, han var så stolt:)
Att sova hemma var längesen nu, vet inte om jag saknar det nej, trivs väldigt bra i stan och just nu saknar jag David, den jäveln svarar varken i telefon eller är inne på msn. Så känner en viss hatkärlek.

Godmorgon, eller jag menar God middag

Japp nu börjar jag bli på G, kanske lite sent att bli det kvart i ett, men sån är jag^^ Nu ska jag packa ihop all tvätt jag har och bege mig hemåt, men först måste jag en sväng på stan och införskaffa nya strumpor, kan säga att alla mina strumpor har nästan ett hål i sig på något ställe. Jag vet Sandra att vi sa köpstopp, men jag behöver verkligen hela strumpor.

Krock, falsk?

Hemkommen från jobbet och kan säga att de kunde ha slutat annorlunda. Kör över alla stoppljus precis vid öster och jag skulle rakt fram mot länna, den andra bilen ställde sig i filen som att köra mot roma. Problemet var bara att den bilen fortsatte rakt fram. Bytte fil extremt sent vilket gjorde att den nästan höll på att svänga in rakt i mig(jag hade lite högre fart än den hade. Jag ställde mig på signalhornet, och såg att den andra personen tittade bakåt, jag tror inte att hon insåg att hon hade stått i fel fil.

Måste berätta om en annan sak också, idag på jobbet träffade jag en tjej som jag inte träffat på länge, vi gick grundskolan ihop. Hon var en av mina bästa kompisar då. Men hon var otroligt falsk och tjejer kan faktiskt vara onda mot varandra när de är små. Hon log, jag log, men vetifan om hon är så ärlig.

090310

Vaknade halv tolv som vanligt och gick upp för att se på antm. Det ska komma en ny säsong snart har jag läst, säsong 14, inte många andra serier som har varit så populärt för att hålla på så länge alltså. Längtar tills starten, borde finnas att tanka ner på torsdag om jag inte är helt fel ute.

Snart måste jag nog fixa till mig en aning för att gå till jobbet.

Btw, David diskade inte igår, jag var inte glad. Nu åker diskmaskinen upp på diskbänken säger jag bara.

Hos mami och papi

Så nu har man varit hemma och ridit och sitter nu framför tvn med far min och ser American choppers, eller ja, jag ser inte det med något större intresse eller entusiasm. Skulle hellre vilja se på 3:an eller 5:an, de är nog mina favoritkanaler, precis lagom fullproppade med skit-tv som far min skulle säga, kanske därför han inte vill se på det^^
På tal om annat så har bror min flyttat in i mitt rum nu, har varit på väg in där ett antal ggr. nu och sedan kommit på att jag inte bor där längre. Jaja var tvungen att se vad de hade gjort med hans gamla rum, det är tydligen mitt rum nu. Behöver definitivt endel förbättringar, inte alls lika mysigt som mitt gamla rum.¨
Hoppas verkligen att David har diskat när jag kommer hem, annars blir jag inte glad.

080310

Satte klockan på 9:30 men kom inte upp fören en timme senare, det jag har på agendan idag är att dammsuga, inte gå in i köket, blir bara deprimerad över att se röran, disk i berg och en massa tomflaskor. Efter det ska jag åka hem en sväng och rida.

070310

Japp ännu en helg som gått, tråkigt men ändå skönt. Är ju bara jobbarhelger nu för tillfället. Även fast det mer och mer känns som om jag verkligen ska vara tacksam för det jobb jag har, snälla kan ingen fixa ett heltidsjobb till mig?

Imorgon ska jag se till att städa lite samt att se om det kan finnas någon tvätttid, det börjar bli dags. Eller så kanske man ska utnyttja att man ska hem på onsdag för att se efter lillbrorsan en natt. Undrar vad mamma säger om jag kommer att varmköra hennes tvättmaskin medan hon är borta? Eller jag kanske bara ska dumpa över all min och Davids tvätt i hennes tvättkorg och sedan hoppas på att det är rent nästa gång jag kommer hem?

050310

Japp en dag ledig, och jag har faktiskt uträttat en heldel, var på bolaget handlade på maxi och var inne på öb och handlade lite tandborstar, schampoo och såna grejer.

Nu ska jag snart ner och simma med Sandra, undrar hur trött hon kommer vara ikväll:P

Undrar dessutom vad vi skulle kunna hitta på ikväll, har inga planer hittills förutom att leka med Sandra:P

030310

Måste först och främst ägna en tanke åt min pappas goda vän Ove som gick bort igår kväll, har känt honom så långt jag kan minnas och det är otroligt tråkigt att cancern tillslut fick övertaget. Jag sörjer även för er Olivia och Charlotte, kan inte föreställa mig hur ni känner.


Simma simma simma

Japp idag så vaknade jag av att solen kikade in genom sovrumsfönstret, väldigt mysigt, nästan så man kunde trott att det var sommar men så var tyvärr inte fallet. Gick upp och åt frukost, gled runt lite i lägenheten, sen drog jag och simmade. Kul nog glömmer jag oftast något jag borde ha med mig, vilket oftast råkar vara simglasögonen. Jag kan ju simma utan, men jag känner att jag får ut mer av den med dem, då slipper jag få ont i nacken med som jag redan kände att jag fått efter ca 20 längder. Så det blev bara 1 km idag, annars brukar jag simma 1,5 km. Sandra ska följa med mig och simma på fredag:) Om hon nu vågar känna mig när jag har på mig mina ytterst snygga simglasögon.

Blev hemmagjord pizza ikväll, blev verkligen sjukt god, sen har vi fått upp bokhyllan hemifrån, så nu har det blivit riktigt snyggt här hemma, är bara en mängd grejer som ska ner i förrådet. Den gamla tvn får dock David bära ner, annars riskerar det att bli, ja helt enkelt att den inte kommer vara värd att ställa ner i förrådet sen:P

Btw, om någon vill ha en simkompis är det bara att höra av sig:)

020310

Japp helgen har gått med i princip bara jobb, det sög. Eller ja, jag tycker faktiskt om att jobba med brorsan och den nya tjejen på jobbet är jätteschysst.

Idag så träffade jag Fija som kommit ner en sväng till Gotland, Supermysigt då vi satte oss och åt på Crepèriet jättegott då jag dock inte orkade äta upp allt dock.

Var hemma och red, sen har jag tömt ur typ hela min garderob, eller jag typ 1 garderob samt två rader med lådor för att min lillebrorsa ska flytta ner i mitt rum, den typen, det var inte det lättaste, men mycket av allt knölade jag in i den enda garderoben jag fick behålla. Tog dessutom med mig en bokhylla hem som kommer passa utmärkt. Helt otroligt gick den in i min bil utan några problem och ni som vet hur stor min bil är så kan ni förstå hur förvånad jag blev när den gick in med god marginal:)

RSS 2.0