Folk som inte kan köra bil

Gud, vilka kan verkligen inte köra bil. Skulle köra Sandra ner till sitt jobb efter att vi hade varit på stan en liten sväng. Kör ner genom innerstan, kör den vägen jag alltid kör när jag ska ner till hamnen. Smal väg iaf, ännu smalare pga all snö. Kommer i ganska god fart, har bilar parkerade hela vägen på höger sida om mig. Närmar mig en korsning som jag ska svänga vänster i. Då kommer det en bil från motsatt håll, hon fortsätter kör mot mig även fast hon ser att jag inte har någon chans att väja in till höger pga parkerade bilar. Hon vevar ner rutan och säger åt mig att backa, jag som har säkert 50 meter att backa för att hon ska komma fram. Jag försöker vifta och säga åt henne att hon får vänta, jag har förtur samt att hon har bara 5 meter och backa, och hade inte behövt backa alls om hon hade stått still och låtit mig köra. Då försöker hon klämma sig förbi, tack och lov fattar hon att det inte går, det är änå hennes bil som det skulle varit mest synd om, en ny ford eller något sånt. Medan hon står där och tjatar, kommer det fler bilar bakom mig. Då backar hon äntligen, då ser både jag och Sandra hur hon börjar köra upp igen, och möter fler bilar. Vi skrattar ont och så kör jag Sandra till jobbet:) Pucko, jag tog körkort  mer nyligen än dig.

240210

Jag har svårt att förstå det där med föräldrar som inte uppmuntrar sina barn så de är de bästa de kan bli. Vad vinner föräldern på att vara nedlåtande säga att allt man gör är fel. Att känna att man inte duger någonting till alls. Självklart då att man inte vill ha mer kontakt med dem än man möjligen måste. Så lycklig att de inte är den relationen jag har till mina föräldrar. De får mig alltid att må bra, vill mitt bästa och ger mig den kärleken jag behöver.

Ni måste ha sett Libero's nya reklam, den med alla bebisar och en tjej som sjunger jättefint. David hade den sötaste reaktionen, :- Åhhhh, kan vi inte skaffa oss en sån!. :-Ehm, nu? Nej tack. :- Nej alltså sen, senare:)
Men nu när jag sett hela den reklamen kan jag förstå honom, dem är sjukt söta:)

230210

Jobb idag, var fruktansvärt segt faktiskt. Nu ser jag och David på Gladiator, riktigt bra film, men ska väl snart gå och lägga oss. Han står redan och borstar tänderna, eller redan och redan klockan är halv ett.
Ledig imorgon wiihooo!!!!

210210

Ja helgen var ju trevlig, kalas i dagarna tre. Rätt slitigt ändå, tack och lov att det dröjer ett år tills jag fyller år igen. Igår var det olsson sidan av släkten, och efter det så gick jag ut en sväng med Malte och Matilda. En aning knäpp kväll.

Idag så var det Andersson sidan, trevligt det med har fått lite grejer, men pappas sida kanske inte är en sån höjdare på att komma på presenter dock.

Just nu sitter jag och ser på Ghost rider, hoppas den är bra, men jag är en sucker för Marvels serier. Så det känns som ett rätt bra val för kvällen.

200210

Japp firat måkte vi hem, med släkten på pappas sida nu ikväll sedan åkte vi hem , var sjukt förbannad när vi kom hem, har svårt att förklara varför:S sedan drog jag hem till matilda och hennes b-friend mattias. satt och drack och pratade, trevligt. sedan drog vi ner på stan. satte oss på lillebror och så var vi med malte och hans kompisar. konstiga saker hände kort sagt.

Ringde och smsade flera ggr till David, dock inget svar. Blev rädd då han sagt att han hade haft ett tryck över bröstet i flera dagar(vilket han trodde berodde på stress) men ville då hem så fort som möjligt då jag hittade honom sovandes tungt i sängen, vilket jag nu tänker gå samma öde till mötes.

+ sandra jag såg ditt sms, trodde det var den killen du menade för att han var tydligen kompis med den killen du spanade in.

Födelsedag!

Yey, min födelsedag, hipp hurra för mig! Äntligen kan man köpa ut åt sig själv;D

170210

Japp idag har jag jobbat inte i närheten lika mycket folk som igår, surprise surprise. Min rygg är typ supertrött. Om man säger såhär, längtar inte tills nästa vecka, 6 dagars jobbvecka:S

Har dessutom städat hela lägenheten idag, kan säga att våra dammråttor under sängen var många. Lite så man trodde att de snart skulle börja springa omkring. Nu hoppas jag bara på att hjärtat ska sätta upp taklampan i köket samt fixa en borrmaskin så vi kan få lite gardiner i sovrummet. Tror jag kanske ska försöka fixa någon gardin till köket imorgon med.:)

160210

Några dagar sen senast, men hade supertrevligt i sthlm faktiskt.
Var ute en kväll på Collage, kanske inte så supermycket folk men jag hade trevligt:) Kom hem på kvällen till min älskling, då hade han dukat upp med ost och vin och en fin bukett med rosor hade jag också fått:)

Igår var jag hemma en sväng och red, börjar gå bättre och bättre känns det som.

Idag har jag jobbat, surprise surprise, fettisdagen och allt. Sålde mindre än väntat dock, men det blev en bra dagskassa tillslut iaf.

120210

Har vaknat nu hemma hos Josefin och Fija, mycket trevligt. Har ätit frukost och nu sitter jag och ser på the big bang theory och lyssnar på grannens dunka dunk som uppenbarligen förbereder sig i god tid för en utekväll. Senare ska vi bege oss ner på stan igen. Sen efter det ska jag hitta hem till Ida tydligen, hur nu det ska gå.

110210

Japp nu är man då i sthlm i Fijas och Josefins lya, mycket mysigt. Har hittat en massa grejer på stan också som jag erövrade själv idag. Gick faktiskt riktigt bra, tappade inte bort mig någon gång:)

Måste bara säga att båten är sjukt tråkig att åka själv, sen fick jag syn på två gubbar som satt bredvid varandra under hela resan, de sa inte ett ord, bara satt och stirrade. Hur kul kan det vara på en skala ett till tio att sitta stirra i 3,5 h?:S

Sötsug

My god vad jag är sötsugen, det är galet, har raidat köket, men finns ingenting alltså. Kanske något jag borde ta itu med?

Hoppas det finns någon tvätttid imorgon, skulle behöva tvätta lite innan jag sticker till estocolmo

Sötsug

My god vad jag är sötsugen, det är galet, har raidat köket, men finns ingenting alltså. Kanske något jag borde ta itu med?

Hoppas det finns någon tvätttid imorgon, skulle behöva tvätta lite innan jag sticker till estocolmo

Före och efter

Japp nu har det inhandlats en platt-tv, snygg är den och nu är nästan vardagsrummet klart. Här ska ni få se hur det så fint det har blivit
Före:

Efter:



070210

En ny helg som gått och alldeles för lite sömn man har fått. I fredags lekte jag med Ida och Erica, det var mycket trevligt men gick hem tidigt för jobbets skull.

Igår var man på beachparty på borgen med kappaneftervinden. Det var väl helt okej, blev lite fjortisfest av det bara, lite för många fjortis kvadrat meter. Fick höra att jag var snygg, vilket jag inte har hört från någon annan än min älskling på väldigt länge, fick höra det på omvägar, men iaf^^ Man kan leva på sånt ganska länge.

Nu efter att ha sovit 3 h kommer jag väl vara vaken halva natten, det blir jag och the big bang theory, för hjärtat kommer slockna så fort hann lägger sig i sängen. Imorrn blir det endel saker att göra, ska baka till födelsedag träffa Josefin en sväng och sedan hem och rida.

050210

Japp hemkommen från jobbet ar och tryckt i mig hamburgare i stora lass. Hjärtat har placerat sig framför datorn som vanligt. Jag ska försöka få tag på Ida och undra om hon och Erica kanske har lust att leka med mig en liten stund. Har inget planerat ikväll, violket jag försöker att ändra på.

Var riktigt trevligt på jobbet idag, när man bara kommer in en sån kort stund håller man oftast uppe humöret mycket lättare och därmed kan man sprida lite glädje. Eller så kanske det är så att det är fredag och alla som kommer in är glada för att det är slut på en lång arbetsvecka(?) Jaja trevligt är det iaf. Inte lika kul att gå upp halv sju imorgon för att jobba bara.

Nej nu fick jag äntligen tag på Ida, ska se hur jag ska ta mig bort till andra sidan stan bara. yey, eller inte.

Äckel

Okej något av det sjukaste har hänt på jobbet, och det hände igår, men inte för mig utan för Patricia(den stackarn)
En kille som vanligtvis är inne och fikar på Norrgatt är inne på kvällen, det är rätt lugnt hon står och pratar lite smått med honom, för att vara trevlig liksom. Men sen plingar det till i klockan och hon säger att hon måste gå och ta kunden, men han :- nej vänta, stanna här. Hon bara :- nej ursäkta men jag måste ta kunden. Sen säger han något i liknande med( vad jag har förstått det som) :- titta på min sko, den är trasig. Sure visst hon tittar ner, och voilà killen har lagt fram hela paketet. Man bara undrar varför? Egentligen borde jag ge ut honom med namn och bild, för så gör man fanemig inte. Jävla äckel. Han var dessutom ljudansvarig på min studentvagn, han kan ju bli av med alla sina kunder, i och med att han hyr ut garageplatser också. Nu är han polisanmäld iaf.
Som min pappa sa, han borde ha haft sig en rejäl pungspark.

Jag vill nog börja med kampsport.

Bh

Åhh, jag har hittat en bh jag vill ha, den är typ jättefin. Kommer vara urtjusig under ett vitt linne i sommar så man bara skymtar de ljusblå ränderna. Så den ska snarast införskaffas från lindex.





RSS 2.0