Förbjudet

Äckliga godisar borde vara förbjudna, speciellt sådana som ser goda ut men smakar usch.

Statistik

Jag började tänka på en sak som jag och Rebecca började prata om nere i Spanien. Hur man har haft sex med, vanligt skvaller som brukar vara intressant att veta. Så här är hur du räknar genomsnittsligg/ vecka sedan du blev av med oskulden.
Vi säger att du blev av med oskulden som 16-åring och är nu 20. Du har legat med 20 personer sedan du blev av med oskulden. Antal veckor på ett år är 52. 52*4(antal år du varit "sexuellt aktiv"^^)= 208 veckor. 20/208(antal ligg/vecka)= vilket blir ca 0,096. Vilken bra statistik, PO skulle vara stolt över mig, det tror jag.

Hela hallen?

Inatt åker min älskling, jag kommer sakna honom innerligt.

Jag undrar vad jag ska göra i helgen, sandra har en övertalningskampanj mot mig och Ida at vi ska följa med till hela hallen. Det kommer hon nog lyckas med. Undrar hur mycket alkohol jag tål nu efter att varit alkoholiserad i en vecka?


se quiero españa

Hemkommen från Spanien, jag kan informera er om att det var en underbar resa med mycket roligt.
Bodde i värdfamilj tillsammans med Erica Rebecca och Siri. Ojojoj vad kul vi hade det. De hade två barn Enrique 21 och Rosario 19. Samt en annan student Jan(Joannes) som också var 19.

Aldrig har man varit så älskad och hatad som i Spanien. Tjejerna tittar snett och killarna tittar på en som vandrande porrfilm.
Utekvällarna var många, man gillade priserna. 1 euro för en öl, shot, drink. Ja vad du än ville ha. Hur schysst som helst.

Många äventyr ute i staden med tjejerna. bl.a.
Jag och Rebecca lyckades göra transor förbannade när vi snodde deras moves.
Vi lärde Jan att "jättesnopp" var "jag förstår inte" på svenska.
Vi var "Que pena" vart vi än gick.
När man solar i parken får man en väldigt stor publik.
"Ick hau fan frauen" är jag älskar kvinnor på holländska
"When you have opened the door it's imposible to close it"
"Schysst tjejer får en gratis shot om de dansar på baren"
Jag kan nu göra rökringar och jag tackar Enrique min lärare.
Man kan bli utskälld av gamla tanter om man solar och tycker det är varmt.

Jag längtar tillbaka.<3

Halo

Ja vad säger ni alla min nya header då? Supermodellerna... och jag då^^. Var ju tvungen att synas någonstans så.

Resan är nära nu, vara borta en vecka från hjärtat mitt, känns en aning hårt. Men det är väl bara att bita ihop? Ser iaf framemot resan, ska bli riktigt kul men lite nervöst med, bo i värdfamiljer och så.. Tänk om värdfamiljen är någon som bara vill tjäna pengar på det? Tänk om vi inte får någon mat?(OHMY)

Jag har kommit att tänka på en sak, något som Ida informerade mig om. Sitt inte bredvid tjocka personer på bussen.(Hon har tydligen lyckats med det ett ex antal ggr^^) Antingen sitter du halvt intryckt i fönstret och sitter som klistrad, eller det andra förslaget du sitter ytterst och sitter nästan halvt ute i gången och du får en tackling av varenda människa som går på bussen. Ja vad väljer men av de här två liksom, pest eller kolera?

Jag är beroende av en låt, den är så otroligt fin men rix fm och mix megapol kommer spela sönder den, usch vad jag ogillar de två radiokanalerna.

Beyoncé - Halo
Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

Varm/kall vår?

Jag har ont i huvudet, kanske inte det mest positiva sättet att starta ett inlägg med men det har jag. blah

Jag reser snart till Spanien, och det enda jag kan tänka på just nu är, vad fan ska jag ha med mig?! Mitt ständiga problem när jag ska iväg, speciellt när jag inte exakt vet hur varmt det är, de sa typ vår. Men hallå, en varm vår eller kall vår? Eller kanske både och? Skitsvårt.
Jag kommer dessutom sakna min sötnos något horribelt mycket, så nu träffas vi typ varje dag för att kompensera;)

Ida nu kommenterar jag dina klänningar i min blogg, de var skitsnygga, speciellt den lila:)


Tårar

Jag måste berätta om en sak som jag tycker är otroligt jobbig, mina tårkanaler är överaktiva, eller så är det jag som är överemotionell, ja något av det. Ända sen jag var liten har det varit så, när jag är ledsen så gråter jag, när något är jobbigt så gråter jag, när jag är arg så gråter jag. Inte min bästa sida så att säga. Så i de mest jobbiga situationer när jag egentligen är arg eller bara besviken och egentligen dölja det så kan inte mina tårkanaler hålla tätt.

090304

Nu är jag här igen hemma sittandes på en värmedyna, kan säga att det är riktigt nice.
Jag har varit och ridit, hoppat faktiskt, gick relativt bra ramlade dock inte av som 2 andra gjorde, den ena ramla av två ggr och den andra ramlade av rakt in i väggen, inte så kul.

Jag kommer träffa min älskling 3 dagar på 3 veckor. Inte helt okej.

Nej nu ska ni få receptet på Drakgodis som många verkade gilla och Pernilla ville ha receptet till, så alla ni som inte vågade fråga här får ni det med:)

200 gr smör
2 dl socker
2 dl sirap
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
7 dl cornflakes
3 dl kokos

Smält smöret i en kastrull och blanda sedan i de andra ingredienserna förutom cornflaksen och kokosen. Det här ska koka ett litet tag men absolut inte för länge(då blir det som när min mamma gjorde det, dem blir stenhårda och går inte att äta när de svalnat.) När det kokat 2-3 min så häller du i cornflaksen och kokosen och det ska bara röras runt(annars blir cornflaksen mjuka) och sen ska det hällas i formar för att sedan svalna, enjoy!

Tillbaka till att skriva på turismen och ringa en sväng till älsklingen innan han börjar spela.

Mjau

Nu har jag fått en ny utskällning om att jag är en dålig bloggare, måste bli bättre på det här. Har inte skrivit på ett bra tag nu alltså.

Sportlovet var bra förutom en katt(jävel) som pinkade på saker som han inte tyckte luktade bra. Inte för att de luktade bättre när han varit där men men. Annars har jag jobbat hela helgen vilket var ytterst kul, eller inte.

Nu är jag lite småirrterad, våran klass har blivit lovade 3 resor under vår tid på gymnasiet för att vi valde turism som vår profil. En inom norden, en utanför norden och en till turismmässan i göteborg. En inom norden har vi fått till Köpenhamn, turismmässan får vi. Men får vi någon utanför norden som vi skulle vara med och planera? Icke. Vi som trodde det var målet med vår utbildning, ja tydligen inte, för vår paralell klass ska tydligen vi bara styra över va de ska göra. Jag som inte ens ska med på den reasn blir irriterad på våra s.k. lärare som inte ens har behörighet att vara lärare.

Vidare till något roligare, jag har en massa grejer jag vill köpa. Massa fina skor, men oj vad fattig jag kommer att bli.


RSS 2.0