Mami

Helgen var riktigt bra för at vara jobbarhelg. Hade en underbar morsdag hemma med familjen. Gav mamma blommor och en tårta som var i röd marsipan med texten "mamma" och en massa hjärtan ritade på den. Var verkligen superfin, riktigt synd att jag inte fick någon bild på den. Jo förresten, min älskade lilla ka tt är typ helt blind nu, stackare går typ in i saker hela tiden, men hon tycker fortfarande om att vara ute konstigt nog, även fast hon inte ser något. Åhh, vill verkligen ha en katt, verkligen supermycket, men en aning jobbigt om man bestämmer sig för att resa eller flytta eller något sånt.

Jag har börjat fundera på att göra en ny header nu ett tag, måste komma på hur jag ska göra bara... Hmm, skulle behöva någon snygg bild på mig själv:P

Toppenkväll

Vad gör man på en fredagkväll egentligen? Ja man kan ju göra som jag och tillbringa kvällen med att sortera sin garderob. Vi har 4 garderober totalt i lägenheten, gissa hur många jag har efter ikväll? Ja 3 st, men ssch, säg inget till David;)Det jag gjort mer ikväll är att äta 1 kärleksmums, samt att äta popcorn, toppen kväll om inte vad?

Jobb, jobb, jobb

Snart of to work, inget jag riktigt ser framemot, ca 3,5 h städning, och då menar jag bara städning med inflikningar av lite kunder. Hela helgen blir det jobb, med lillbrorsan dessutom. Trevligt. Kommer nog bli ganska mycket folk det är lönehelg och morsdag. Morsdag är värst, den ska man vara ledig egentligen. Men visst det är mest folk som kommer och hämtar tårtor då.
Ska ut till föräldrarna på söndag efter jobbet, skönt att bara jobba till halv fyra, sen dessutom vara 3 st som jobbar samtidigt. Imorgon får man se hur det blir bara, säkert supermycket:S

Eurovision, BLÄ

Sitter här och ser delfinal i melodifestivalen, skitkul verkligen sågar väl kanske 80% av bidragen, My god vad dåliga de är. Fast det tycker jag iofs Anna Bergendahl är med, USCH!
Ps, jag längtar hem en sväng, har inte varit hemma på jättelänge nu. Är nog lite mammasjuk.

Går bara och vinner sådär

Har nu tvättat klart och det luktar gott i hela lägenheten! Mycket underbart.
Lekte med Josefin en sväng satt och snackade skit och sedan kom vi fram till att nej nu ska vi dra till Ö&B och handla lite innan Josefin stack hem. Vi bestämde oss att vi skulle köpa varsin trisslott också. Dum som jag var så sa jag ja, utan att tänka på att Josefin(den snorungen) vinner allt hon ställer upp i. Vilket naturligtvis ger mig en nitlott, sa det samtidigt som vi gick ut från Ö&B.
Och tacka fan för det, jag skrapar fram nada, medan Josefin fick en 25*2. Snorunge, går och vinner 50 spänn. Morr.

Tvätta

Nu har jag lekt hemmafru nog för idag. Tvätten hänger på linan och nu hoppas jag bara att det inte blir något regn som sabbar allt. Nu ska det bara torka och sen ska den in. Vet dock inte riktigt vad jag har för planer idag. Måste väl bara handla för pengar jag fortfarande inte har, skitskoj!

lillbrorsan

Jobbade ikväll, en pappa med en son kom in. Sonen var  väl ca 3 år. De sätter sig vid pappans kompisar. Efter en stund hör jag:- BAAAAAAAAAJSSSSKOoooOOOrv, BAaaaaAAAAAJSSS. Kan inte låta bli att skratta för mig själv då det är precis så Tom lät när han var liten, gud vilken pain in the ass han var då.

Häst är bäst

Jag har drabbats extrem hästlängtan. Vill rida vill vara nära hästar bara. Vill nu.

damn it

Jag har börjat flassa i pannan, damn it. Ge mig mer sol!

Blä för disk

Nej nu blir jag faktiskt arg, bad David redan i fredags, kan du diska, "nej jag gör det imorrn". Ja okej då gör du det på lördag, "Ja jag lovar jag fixar det". Vad händer, nej ingenting. Ber han göra det idag, händer det. Nope inte ens i närheten, ja jag blir arg, ser förjävligt ut och är äckligt.
Nej får drömma tillbaka på när jag var bundis med Lady Gaga

Lady Gaga och jag

Jag hade den skönaste drömmen imorse. Ni vet när man ligger på morgonen och har redan vaknat en gång men sen fortsätter man ligga och snooza. Drömde att jag var uppe i sthlm när Lady Gaga spelade i sthlm. Jag skulle inte på konserten men gick iaf utanför innan konserten, så står gaga där och repeterar. Går fram till henne och ber om en autograf, hon är supersnäll och ger mig typ världens kram och bjuder med mig hem till hennes föräldrahem. För nu helt plötsligt är hon svensk. Blir skitglad hänger på henne hem, rätt nersliten lägenhet där hon bor med sin mamma och några syskon. Hon säger att hon ska flytta och sedan ger hon mig några av hennes scenkläder, kramar om mig och i nästa sekund dagen efter går jag tillbaka till henne och då är lägenheten tom. Rätt besviken när jag vaknade och insåg att inget hade hänt, skulle vart supercoolt.

YUMMI

har precis kommit hem och David ligger och flåsar mig i nacken. Han somnade med kläderna på och jag är för trött för att slita av honom hans jeans och tröja. Mycket trevlig kväll då Sandras badkarskille började ragga på Sven, utan lycka. Fick dessutom sommar VIP på hp. Inte helt fel det heller, nu ska jag sova och se the big bang theory med david flåsandes i nacken, YUMMI

småstressad

Har typ svintråkigt,  David sitter klistrad framför datorn och jag har tråkigt. Behöver hjälp, vad fan ska jag ha på mig ikväll? Måste duscha klippa David. Börjar bli lite småstressad.

rööd

Jag måste bara visa hur otroligt vacker jag är i ansiktet efter gårdagens solning. Kan säga att jag trodde att rödheten skulle gå ner till idag.

pissed

Blir en aning pissed, har jobbar alla "högtider" i maj som betyder något och man vill vara ledig på. Både valborg och sedan morsdag. Sen ville jag verkligen ha ledigt på midsommarafton, vilket jag inte har haft sedan jag var 14. Så bara för att vara säker på att jag kunde få vara ledig en midsommar så bad jag om ledigt. Men bara för att de egentligen var min helg så har jag fått superlite pass.
Kul att jag äntligen har fått mitt anställningsbevis som säger att jag ska jobba 30 timmar i genomsnitt/vecka. Vilket betyder att de måste ge mig så mycket tid annars får jag betalt för det iaf även fast jag inte har jobbat.

Almedalen

Äckelpotta är jag, har inte duschat sen i fredags och tack vare det hänger mitt hår i stora testar från huvudet, FRÄSCHT!
Nej ska göra mig iordning för att bege mig ner till almedalen för lite mys med Josefin och Fija. Hoppas det är vindstilla i almedalen.

Mc Donalds

Ja en hel helg med jobb avklarad! Härligt!
Snart ska jag cykla bort till Josefin och se på film, Kickass blir det.
Jag är verkligen helt blank i huvudet just nu. Hade en massa saker att skriva men nu kommer det inget.
Jo jag ser på en dokumentär om Mc donalds, hur de fuskar med maten och den får stå mycket längre tid än den ska och att anställda får skit när de kastar mat som ska kastas. Sen att de anställda får lönen minskad då chefer går in och ändrar ut- och instämplingstider. Förjävligt.

saknad

Idag var en lite seg dag till att börja med. Körde hem Tom och Karro i Karros bil, en bil som är stylad till max med dödskallar ochbaslådor samt neonljus under bilen. Helt otroligt. Tänkte iaf åka hem för att umgås lite med familjen innan jag och Sandra åkte ut till Josefine och Jesper till deras nya lägenhet i Hemse, urmysigt. Blev bjudna på mat och t.o.m. efterrätt:)
Satt och snackade skit och hade trevligt hela kvällen, saknade dock David när jag åkte hem. Har knappt träffat honom idag.

Mortal Kombat och Mario Kart

Helt otroligt har inte ätit något godis på skitlänge nu. Duktigt.
Igår var mycket trevlig, lekte med Victoria större delen av dagen och vi satt även och spelade Mortal Kombat och Mario Kart på Wii. Skitkul. Sven hörde av sig och ville hitta på något, ta en öl eller något. Raggade tag i Sandra också så bar det iväg. Sävefest var det också, ojoj vad många fulla gymnasie ungar det var överallt. Vinglandes och nästan ramlandes framför oss när vi gick genom innerstan. Gick in på munken där det satt ca 15 pers, gick typ rakt igenom och ner till o´learys. Där satt det folk och såg på fotboll, ATL-FUL. Försökte lista ut vad lagen hette, fick iaf rätt på Fulham, men Atlético hade vi ingen aning om. Satt och hade jätteroligt, hade träningsvärk i kinderna när vi gick hem:)
Fortsatte hem och där satte jag och Victoria oss för en match i Kombat och Mario Kart. Sen kom Tom och hans flickvän Karro hem, de hade struntat i sävefesten och kom väl hem lite fulla och glada. Vi kom inte i säng allihopa förrän halv tre:)

Sockeeeer

Jag känner hur sockerbegäret  har satt in, det är helt sjukt, hur blir jag av med det?

Inte okej.

Jävla radiotjänst som ringer en när man sover, inte okej.

Detox

Ska nog gå upp rätt tidigt imorgon, ta en långpromenad(håller tummarna för att det inte regnar) sen ska jag köpa mig en härlig frukost. + att imorgon ska jag ha en godis/kakfri dag. Det är faktiskt en rätt stor grej för mig, ni vill inte veta hur mycket kakor jag trycker i mig på en dag, behöver nog en aning detox. Damn, det kommer bli svårt.

Svårt

Jag är en aning irriterad. Jag vill bara att allt ska lösa sig. Att man ska få tillräckligt med jobb, veta vad man vill bli och bara följa den vägen. Allt skulle vara mycket bättre så. Bara så ni vet kommer jag vara rätt fattig från och med nu. Jag måste söka mer jobb på något sätt, känns inte helt okej att David ska dra största lasset ekonomiskt, känns för 50-tal.
Vad ska man göra? Sticka utomlands? Au-pair? Eller bara jobb? Det är så svårt. Usch

"inluggen, inliggd, inlagen"

Jag lyckades inte tackla mitt sockerbehov och det slank ner 2 st ballerina. Jag måste nog säga att jag är svagare för kakor än vad jag är för godis. MUMS. Har ni någon aning om hur man blir av med sockersuget?
Jag och David var och hämtade vår säng för 300 kr idag också. Lite äldre men den har bara stått i en sommarstuga så den är inte alls "inluggen, inliggd, inlagen" eller ja whatever hur man nu säger så, ni fattar.
Känner verkligen att jag skulle behöva hoppa in i duschen men har ingen lust, tar tid, sen blir man så blöt. Värdelöst.

MUU

Idag har jag hjälpt min mamma på koutställning, har gjort det förut och det är faktiskt lite kul. Alla kor är så fina och klippta sprayade och t.o.m. glittersprayade. Tyvärr syntes inte glittret så bra idag pga skitvädret. Här kommer lite bilder:)
Barnen med kalvarna
Jerseykorna är bara de sötaste
De hade även en gigantisk kötttjur vid sidan av banan
men även en lite mindre, men de är ju bara muskler
De små kalvarna var bara för söta

Lady Gaga

Bästaste Ida gullunge ringde precis och jag fick höra lite Poker Face från Lady Gaga konserten, WUNDERFUL!!!<3

Ny säng!

Såjaa, lite uppdatering kanske?
Jag och David har hittat en säng för 300 kr på blocket, 1.60. Äntligen! Nu ska folk sluta klaga på att vi sover i en liten säng.
Har haft en rätt seg dag i övrigt faktiskt tills jag träffade Fanny, vi tog en snabbfika innan hon skulle med båten, hennes skjuts krånglade sig så jag fick köra henne till bilen men i Arons bil vilket är en automat. Jag har aldrig kört automat. Men det gick faktiskt riktigt bra, kändes lite konstigt dock. Gjorde bara ett stopp där jag trodde att bromsen var kopplingen.
Måste bara tillägga att jag har hittat ett supersnyggt turkos/blått nagellack

050510

Ja idag fick vi vår handfatsläcka lagad väldigt skönt.
Var även på jobbet idag och jobbade lite som sagt, var riktigt på hugget kan jag lova. Gjorde en massa grejer av en lista där vi prickar av grejer som ska göras varje vecka. Gjorde t.o.m.  en grej som redan var gjord en gång till, så på hugget var jag. Mina kära mc-gubbar kom inte, tror de har tagit sommaruppehåll nu. Var helt i fas med all min städning så jag skulle komma därifrån i god tid. Men vad händer? Joooo, 20:20 kommer det in 11 pensionärer! Man blir ju en aning trött, men vad ska man göra? Svor tyst i mitt huvud, men sedan var de så glada och tacksamma för att de hade fått komma in och att allt var så bra så då kunde jag inte låta bli att bli lite glad:)
Har nu precis duschat och jag fortsätter på mitt OC maraton, fan jag ska komma ifatt David! Nu bjuder jag på en fin bild på David mitt hjärta också, visst är han söt?:)

Idaaaaaa

Idag så har jag umgåtts med Vickan, mycket trevligt vi var nere på stan, köpte mera ibumetin för jag har typ knaprat i mig alla vi hade hemma, köpte även lite allergitabletter till David så han ska slippa snora och ha kli i ögonen hela tiden.
Jag och Vickan satt och njöt i solen sedan fick jag även för mig att jag skulle klippa mig igen, det behövdes igen. Blev faktiskt riktigt bra, han tog inte alls för mycket och fixa det precis som jag ville ha det. Haircut har faktiskt bland de bästa frisörerna, sedan blir man inte ruinerad heller:P
Nu sitter jag här och saknar Ida en sväng. har inte fått lekt med henne på superlänge, lite småledsen för det.

Maria Montazami

Jag vet det var mer än en vecka sedan jag uppdaterade och det är mycket dåligt. Dock har det faktiskt kliat lite i fingrarna när jag velat berättat något men datorn har inte varit i närheten, fast sedan har det inte hänt något speciellt.
Idag har jag varit mensmonstret nr. 1. Har tryckt i mig ca 3 ibumetin och kände ett krav från min kropp på choklad i mängder. Så det var inte mycket annat att göra än att pallra sig till ö&b och köpa ett lass. Passade på att köpa nya tandborstar och tandkräm till mig och David. Måste sett otroligt snyggt ut när jag kommer och köper ett lass choklad och sedan lite för tandhygien, jag tänker iaf på karies^^
Har sedan varit på avslutningen för ridningen en aning tråkigt, vill rida meeeeeraaaaa. Någon som vill ha en medryttare på sin häst eller känner att de inte riktigt har tid för sin lilla häst, kontakta mig!
Nu ska jag och mamma titta på Hollywood fruar, våran favorit valium Maria:D Nej vi gillar henne för att hon är lite halvvimsig och verkar så otroligt snäll. Mitt mål, bli Hollywood fru, måste bara skicka över David till USA så han kan bli rik först, visst verkar det som en bra idé?

RSS 2.0