650 kr + brödrost

Jag måste bara tacka alla för den underbara kvällen igår. Det var längesen jag hade så roligt:)

Idag kom lite kusiner och släkt, jag tjänade 650 kr + en brödrost.

Jag har inget att göra, seg, saknar älsklingen.

Händelserikt må jag säga

Min kväll, ojojoj.. Ja det hände mycket iaf, det kan man inte klaga på

Min sötnos Sandra kom hem till mig eftersom hon inte kommit hem till mig igår och jag fick en flaska vin av henne, ascool flaska:P, Fick dessutom se hennes nya tatuering, den var mycket fin. När hon fick veta att jag inte skulle göra något speciellt ikväll så fråga hon om jag ville följa med in till stan på partaj, Jag som inte hade något att göra tänkte, sure, varför inte? Det är något att göra på en fredagkväll. Bestämde mig också för att jag skulle köra så innan vi åkte fixa jag till mig vi sjöng lite singstar och sen drog vi.

Väl inne i stan åker vi då hem till Sonny som har bestämt att vi ska åka någon annanstans. Drar dit och det var verkar något halvunket ställe. Alla röker inomhus och så. träffar först en kille som bor där som vi hälsar på sen sitter vi ner i en soffa och de andra börjar dricka och kör ölspelet. Ser på nykter som jag är och ger lite småtips till Sophia(som också åkte med in till stan). Tyvärr råkar en annan tjej gå förbi bordet och knuffa ut glaset samt att det krossas mot stenbordet. Blir mycket torka och leta glasskärvor, inte mer med det.
Under den här tiden har det tillkommit folk, som är otroligt onyktra/höga eller ja på något sätt berusade. En kille sitter och halvsover i en fotölj och somnar och vaknar lite då och då och är med. En kille sitter i ett hörn och är lite halvt borta, gör sina egna regler, verkar vara borta i huvudet han med. Sen är det killen som äger stället Sonny en kille till som kom med oss och vi Sandra jag och Sophia + en tjej till.
Än en gång så lyckas hon den andra tjejen gå förbi sophias glas och det är nu på väg att hamna i golvet, Sophia med sina kattreflexer men jag förstår fortfarande inte riktigt hur hon lyckas fånga glaset i fallet även fast vi satt i ett samtal. En del av vinet lyckas tyvärr smita ur glaset ner på golvet, vilket vi börjar torka upp.
Han som äger stället har då gått iväg och duschat och sagt åt killen som satt i hörnet att hålla koll att alla är lugna, vilket den då om vart annat däckade personen har hört och tagit på sig ansvaret för också.
När vi nästan är klara med torkandet vaknar han till och börjar skrika på oss,

-VA FAN! Du ska fan torka upp varenda droppe, du ska slicka upp det! Du ska fan slicka upp varenda liten droppe annars sparkar jag in näsbenet på dig! Fan torka upp för i helvete!!!

Sophia och jag får halvt panik, fattar inte vad han menar, det var inte vi som gjorde det och vi har iaf torkat upp det nu. Killen som vaknat och somnat om vart annat och vaknat ibland för att säga att en tjej ser ut som en modell och en är snygg som fan har blivit ett monster. Nervösa skratt och med en aning panik ser bara jag och Sophia på varann.

Sophia- Vi ska nog åka hem nu.
Linn- Ja det ska vi, kom i håg erat vin Sophia.

Vi flyr ut i köket till Sandra och Sonny där de stått och pratat ett tag, säger bara åt Sandra att nu drar vi så springer vi nästan ut. Sonny och Sandra fattar typ ingenting, vi berättar allt och Sonny blir rätt arg. Sen hör man hur det smäller till där inne, en kille har tydligen sagt till en annan och sagt att idioten har hotat 2 tjejer så de drog. Han hade fått en smäll så det blödde från läppen. Där ute kommer sedan idioten ut, för det är "dags för honom att gå hem" och Sonny är arg på honom och han ska be om förlåtelse, då fattar han ingenting
Idioten- Vadå? Har jag sagt någonting? Alltså förlåt, vad har jag sagt?

Dumbass. Fattar ingenting, Vi får reda på att vi tydligen varit i något som också nästan kan benämnas som en knarkarkvart. Fy fan va läskigt att någon bara kan flippa så.

Vi åkte sedan inte direkt hem utan åkte och kollade på lägenheten som jag ska få låna och titta till den lilla katten, hur mysigt som helst kommer trivas som fisken i vattnet med det stället:)

Vi åker hem och släpper av Sandra och Sophia hemma hos Sophia, sen en sista grej. Byter till radio sista biten hem. Vad hör man ? Jo de spelar önskelåtar på p3, en kille som jobbar som pistvakt önskar "Det regnar kor" man kan ju inte annat än småle:)





Födelsedag

Jag fyller år idag!
Så nu har jag fått det avklarat och sagt det:)

Det var jättetrevligt med mitt lilla kafferep men synd att inte alla kunde komma. Vi åt bullar, kakor och tårta sen fortsatta vi med att spela guitar hera world tour. Pernilla jag måste säga att du var grym som trummis fast det var första gången;)

Jag har dessutom en jätterolig nyhet, jag har fått en lägenhet över lovet, YEYEY:D (okej jag ska vara kattvakt också, men jaja;P)

Dålig bloggare

Tydligen är jag en dålig bloggare, enligt Jenny alltså. Inte kan väl jag rå för att jag har dåligt med tid eller att det händer lite i mitt liv ibland.

Igår var en jobbig dag, alla tycktes hitta till norrgatt för att köpa en massa grejs. usch
Sen kom kärleken och hämtade mig, ni ska bara veta hur underbar han var, han hade köpt blomma och ordnat så vi skulle få en underbar kväll med ost, kex och vin. Han hade dessutom köpt ljus. Ja han är helt underbar och jag vet att ni är avundsjuka. Problemet under kvällen var bara att efter att ha gått upp vid kl 6 och jobbat i 9,5 h så är man inte direkt pigg, not at all. Så jag förstörde väl kvällen till viss del genom att jag var på väg att somna hela tiden, vinet hjälpte mig dessutom. Det jag egentligen ville säga är att min pojkvän är den bäste.

Nu idag så har vi varit ute i hemse min morfar har fyllt år, hela 79 år(men han ser ut att vara max 70) det var livligt. Med flera kusiner samt några som inte nåt 10 år än så blir det rätt mycket liv. Man blir en levande klätterställning i sig, man är sedd som ett objekt redo att utnyttjas för hopp, lek, slitande, dragande och även att man är en bra sittplats. Ni kan nog föreställa er det sjå man har att försöka hålla dem sysselsatta, och de som är så är ändå bara 2 stycken(men det är en tredje som börjar närma sig) . efter en livfull eftermiddag av småkusiner, frågor om vad man önskade sig i födelsedags present samt bollkastande som slutade i en hel kanna saft över Niclas, David+ lite mig och det mesta stryket som mattan fick ta så tog man sig hem.
Problemet är bara att jag inte fick umgås så mycket med David.

Nu ikväll har jag våndats över morgondagen, insett att jag nog ska börja med att träna, stripp aerobics verkar kul? Jag vet, jag önskar mig en träningsvideo med strippaerobics med Carmen Electra! Samt att druckit upp vinet som blev kvar från gårdagen kan bara sluta i succé!

Hetsäta?

Jag har ätit ostbågar, jag kunde inte sluta. Tröstäta, hetsäta? Ja jag tänkte under hela tiden nu borde jag vara ute på en 3 timmars promenad och göra av med extra fett. Kunde till slut lägga ifrån mig den, nu är den nästan slut, förlåt David, men du kan få det som är kvar:) ...kunde...inte...sluta

Jag har fått min klänning och jag är kär, så kär, förlåt David men den här klänningen är helt underbar, inte för att överdriva^^

Nu ska det pluggas, oj vad det ska pluggas, ojojoj. Ja ojojoj vad jag ljuger för mig själv.

Jobb, jobb, jobb..

Nu måste jag verkligen hitta ett annat jobb än Norrgatt, det är en aning segt att gå där sen man var 15:S Hoppas verkligen att jag kommer få svar på något(eller några?) av mina cvn jag delat ut. Imorgon ska det delas ut ännu flera, på hela adelsgatan och öster och hoppas på att någon stackare har lust att anställa mig. Mest hoppas man ju på en tillsvidare anställning så man kan få vara kvar, men det kanske bara är en löjlig förhoppning.
För vart någonstans ska man ta vägen i höst egentligen? Om man inte har något jobb är man ju rätt körd. Att bara gå hemma verkar inte vara någon höjdare direkt.

Det är en tung känsla av att man inte kan hjälpa och bara vara tvungen att se på. Jag vill hjälpa men vet varken vad jag ska säga eller göra.

lat

Skolan är jobbig, jättejobbig. Man har blivit förslappad det senaste året, att bara gå till kl 12 gör det med en.
Min dag började med att jag kom till lektionen, japp nu är det betygssnack, gick hyggligt bra, sen bara pang tjoff nu har ni slutat. Man blir ju så glad! Hade en fikapaus på ca 1,5 h med Josefin och Pernilla. Var lite lagom speedad, men det gick snabbt över i en överhängande trötthet som tog tag i mig bara sådär. Slockande som en stock på soffan och sov 2,5 h.

Nu skulle det bära av till ridning, fick en ny häst, eller ja ny och ny, hon är faktiskt hela 6 år och jag har ridit henne tidigare. Kan bara säga att det gick bättre än förväntat och jag ramlade inte av"THANK GOD" tycker att jag har fyllt min statistik för det i år.

Jag har även hunnit se det nyaste avsnittet av desperate housewives, det är så sjukt bra, den serien slår gossip girl med hästlängder.( även fast jag följer den serien med^^) Nu ska jag släpa mig igenom den förbannat tråkiga turismen för man har fått ett prov i morgon, YEY!
Det här är min studentklänning, visst är den vacker!

Partaj

Igår var det kalas en trevlig tillställning anordnade av Fija och Erica. Mysmiddag med tjejerna innan på Joda och senare kom resten av folket. Anledningen till partajet var 19-årsdagarna, Fija fick en tjusig rosa fjäderboa och Erica en "tidning med film".  Allt var jättetrevligt och så. My love kom dit, askalas. Det gick bara neråt för min del. Kvällen slutade kortsagt med att jag skyfflade in kärleken i en bil och åkte hem. Jag var inte glad, inte glad alls, bara förvirrad och ledsen. Jobbigt jobbigt.

Att ha eller inte ha lugg?

Skäms på mig som inte har skrivit på ett tag, fy skäms.

Var på treafest i förrgår, typ det vanliga. Folk är fulla glada, trevliga
Träffar en kille som är bekant, pratar om att han har klippt sig och han undrar vad jag tycker, - Ja men det blev ju jättebra, det är ju skönt med lite förändring ibland, säger jag, tycker att jag är trevlig och jag tyckte verkligen att det såg bra ut.
Varpå han säger- Ja vissa killar tycker ju det är skitäckligt med lugg, men jag tycker det är helt okej! Alla ni som känner mig vet att jag klippte lugg för circus ett år sen^^
Jag- Ehe, okej? Var det där en komplimang, eller?


Nej nu ska det bära av till hemse till my love och imorrn är det ett riktigt kalajs för Fija och Erica, det ska bli riktigt kul!

Oasen

Nu är jag glad igen, och vi är glada ihop igen. första bråket, ojoj. Eller ja bråk och bråk, jag var arg. Så enkelt var det

Min säng är som en oas under helgerna, där kan man göra allt man vill. Nära men ändå långt borta. Fast det krävs ju en person till för att min säng ska förvandlas till den där underbara oasen. Nu har han dessvärre åkt hem, men min säng doftar fortfarande av honom, mmmm. Men det är tyvärr ingen oas längre, bara en vanlig säng. damn.

Nu har jag exakt 149 sidor kvar att läsa, wihoo! Dessutom är den här boken en såndär bok som vunnit priser, lite ungefär som de filmer som vinner en Oscars-statyett, fått superbra kritik och så, men sen när det kommer till kritan och man ser den är den bara skit.

Hitta en låt som bringar upp en del minnen, den kom ju när man var rätt liten typ 4-5 år. Den var skitläskig tyckte jag, men kunde ändå inte slita mig.

RSS 2.0