Preacher

Det här var med på Breaking News nu med Filip och Fredrik.

Jag vet inte riktigt, skulle du tro på en liten unge som skriker sådär? Som fortfarande tror på tomten? Får hoppas han växer ifrån de och börjar på teaterskola istället..

Kamerahelvete

Jävla cp-kamera har raderat bilder från min kamera eller så finns det en annan skyldig jävel som raderat bilder på den. Exempel på bilder som fanns på den var bilder precis när jag kommit hem från spanien samt efter min olycka med cykeln. Jävla skit.

Lowlights

Idag har jag inte sysslat med mycket, har tränat med Idis gick bra. Men vill komma iväg på pass sen träna mer intervaller för att få lite resultat. Min ridning börjar även på måndag och ser framemot lite resultat i att det går bättre också:)

Åhh glömt att berätta att jag färgat håret, eller jag slingat. La i bruna slingor, och ja det blev ganska bra, det med färg är ju att man tvättar ur det lite efterhand. Men det är inte grönt som tur är, lite liv i håret igen. Får se om jag lägger i en slingning till mer mot jul eller inte. Lite spännande att gå mot mörkt, något jag aldrig gjort. Har alltid bara varit slingor mot det blonda hållet.

Gympojkar

Nacken är fortfarande paj men bestämde mig iaf för en tripp till friskis. Tog bara motion och stretch för att försöka fixa nacken/axlarna gick faktiskt riktigt bra. Blev 30 min på bandet, intervaller. Sedan stretch och lite pilatesövningar på mattan.
Är så kul att kolla på gymmet när det kommer in en liten flock av småkillar. De tittar väldigt mycket på varandra och sen kör de lite övningar, bara armar, såklart. Tittar lite på varandra igen och kör någon annan armövning, man måste även se sig själv i spegeln helst.
Det viktiga som kom ur träningen idag var faktiskt att nacken blev bättre! Har inte alls lika ont som jag hade när jag cyklade hemifrån.

Nu är jag svinhungrig och väntar på att mannen ska ha lagat klart maten, ska bli otroligt gott med mat. Drack en såndär måltidsersättning tidigare, åhfyfan, vad äckligt. Förstår inte hur något kan vara så äckligt, nej det gör jag inte om, drack typ halva sen var det bara att hälla ut, USCH

Jag är så duktig

Min nacke mår illa, typ som om den kunde kräkas skulle den göra det. Gör så fruktansvärt ont. Hur lyckades jag med detta konststycke då? Enkelt vakna i en åsksmäll och försök sträcka på dig så knicksa det till mellan skulderbladen och taDAAA! Duktigt va? Nej nu sitter jag här som ett cp framför tvn och med halvt nackspärr. Usch

Ser framemot en ny vecka med träning, nu jävlar Ida! Hoppas bara att det onda har släppt till imorgon. Annars blir det nog bara kondition imorgon och försöka värma upp musklerna lite.

Btw Ida jag måste erkänna jag har ätit 3 kakor i helgen. Skämmes på mig

Lång morgondag:)

Jag och Ida har verkligen kickstartat vår träning måste jag säga. Pass både idag och igår. Kommer ha en mördande träningsvärk imorgon. Skall på ett danspass imorgon med. Hoppas det blir kul, skönt att ha ett lite senare på dagen med:) Måste skaffa mig en schysst vattenflaska och ett bättre träningslinne, svettfläckarna jag får när jag tränar i det jag har just nu är inte att leka med^^

Mycket att göra nu de här dagarna, även när man är ledig, tvätt och leka med kompisar, ja det är inte lätt.
Imorgon ska jag börja med att städa lägenheten, sedan skall det tvättas, sen en fika med Erica som ska lämna ön i övermorgon. Efter det leka med Ida och vidare mot ett danspass på friskis. Sen är dagen slut!

Hår, hair, pelo.

Trevlig helg, gjorde inte så mycket. Fredagen var lugn då David jobbade tidigt lördagen. Men igår kväll var vi ute en sväng. Förfest här hemma med Sven hausfrau Olsson, Idis, Alex, Eric och såklart David, jo förresten Idis jobbarkompis var med också, Kajsa.

Jag är nog en annan schizofren med min hår alltså, har känt att jag har velat byta hårfärg nu ett tag eller bara göra nånting. Har velat fram och tillbaka mellan lägga i mer blont till att bli rödhårig till brunett. Usch vad ska jag göra, vill göra någonting, men att lägga i blonda slingor känns som mesvägen ut liksom. Usch vad jobbigt.

Upp på cykeln igen!

Hemma från jobbet, cyklade för 2:a gången sedan olyckan. Jag vet inte, känns lite oroligt än, kanske borde sätta på mig hjälm? Upp på hästen(cykeln) igen var det väl? Nej man ska vara spiknykter när man cyklar annars kan man ramla och glömma ta emot sig med händerna.

Jag hade något jag skulle skriva om, tappade det, damn it. Får se om jag kommer på det senare :)

myskatt

Hemma från mys på landet, inte så många hemma men katten var så glad att hon nästan åt upp mig. Hon gör en sak när hon gosar sig mot halsen, man ska gärna ha håret utsläppt, trycker nosen och munnen in i håret sen är det nästan så att hon nyps lite med tänderna mot halsen. Lite småmysko och de kan låta som om det gör ont, men det gör det inte, det är bara supermys, enligt henne iaf:)

Fick även lära mig hur man lagar cykeldäck, så nu kan jag det. Hoppas Tom kommer ihåg att ge cykeln skjuts in till stan med.. Har ingen dragkrok på min lillalilla bil :)

Nu ut på promenix med Sandra!

wanties

Jag behöver höstkläder, egentligen främst stora och fina koftor, dök upp en klänning som gärna får hänga i min garderob med.



Jag och Ida ska dessutom börja träna, slank jul 2011 eller? Man kan ju alltid hoppas, men vi ska iaf träna på friskis och svettis. Någon mer som är på? Man behöver ju motivationskompisar för att komma iväg;)

No poo

Jag har nu ett tag funderat på att hoppa på "no poo"
Ni som inte vet vad det är så är det kort för no shampoo och går ut på att tvätta utan shampoo. Håret ska gå tillbaka till sitt naturliga stadie där det är friskt glansigt och har den textur det naturligt har.

Här kan ni läsa mer om det http://nopoo.se/

Håret kan bli mindre fett mjäll kan försvinna(hoppas) och självfall kommer fram. Låter inte helt fel eller hur?


Tjej som testat no poo

planer planer

Nej nu ska jag berätta för er om höstens planer, jag blir kvar på konditoriet hela hösten, sparar pengar och så lever jag på i svenssonlivet som jag så mycket just nu har tröttnat på.

Sen mot jul/efter jul flyttar nog jag och David till sthlm, Davids moster ska köpa lägenhet där då och kan inte själv flytta dit förrän efter ett halvår. Då kommer vi ni i bilden och hyr den av henne:)
Mer än såhär vet jag inte än Ida, vet att du helst skulle vilja veta vart lägenheten är, hur stor den är, på vilken våning, hur många fönster. Lägenheten är inte köpt än så vet inte:)

Sommaren är kort

Sommaren lider mot sitt slut och jag är som vanligt besviken. Har inte hunnit med något som jag hade tänkt, eller iaf inte i närheten så mycket som jag ville göra, det här som skulle vara drinkkvällarnas sommar, vännernas sommar. Jag ska inte ljuga det fanns endel av dem med, men inte i närheten så många som det skulle ha funnits.

Kanske ska uppdatera vad jag har gjort i sommar, ja jobba har tagit upp 90% av min tid samt att jag gjorde en mycket snygg vurpa v.28 som gjorde mig hemmasittande i typ 1 vecka, sen visade jag mig inte ute mer än nödvändigt med tanke på hur vackert mitt ansikte såg ut, ja jag tog emot mig med ansiktet.

Just nu är jag sjuk i mitten av ett 7 dagars pass. Inte så snyggt jobbat, dock är jag tillbaka på jobbet imorgon tror jag.

Hösten berättar jag mer om i ett senare inlägg..:)

RSS 2.0