Ses vi?

Vaknar klockan 8 en lördag och skall snart tvätta, vad är fel på mig egentligen? Kommer väl säkert bli supertrött senare i eftermiddag.
Kanske skall lägga resten av dagen för att välja vad jag ska ha på mig ikväll? Jag avslutar min vita månad ikväll. Kan säga att det gått väldigt bra, har bara kännt mig sugen på rödvin. Lite nervös hur det går när jag väl dricker igen, om jag blir i gasen bara jag får 1 glas vin eller så.  Så ses vi ute ikväll?

Effektiv

Idag har jag hunnit med mycket.
Skulle bort och prata med chefen angående arbetstid och lite annat, det fick jag avklarat efter jag varit på gymmet i lite över en timme. När jag cyklade hem kom jag på att det kunde vara dags att fixa min cykel, bakhjulet eller något är galet med det iaf. Så den är nu inlämnad för lagning.
Gick sedan den lilla biten hem från cykel och mc-hallen sen ringde jag tandläkaren för att byta tid. Blir alltid lika förundrad av vissa branscher. Hur de bara kan stänga till någon timme för lunch. Ja okej lunch kan man väl få ha, men måste alla ha det samtidigt? Så att ingen ens kan svara i telefonen? Sen när jag bokar om tiden, så vill jag ha på en måndag så sent som möjligt. Ja då finns de 15:20. Frågar vad det finns mer för tider, om det finns ett snäpp tidigare. Nej då var den tidigare 14:20. För det var ju eftermiddagsfika då. Helt otroligt.

Ångest

Ångest på hög nivå. Jag vet vad jag vill söka, men tror inte jag kommer in om det inte händer ett mirakel. Att ingen helt plötsligt vill bli det. Fan också. De som kom in på det förra året hade lägsta antagna 21,50 eller hp på 1,4. Skitkul när jag har 1,3 i hp. Fans jävla bajs. Så känner jag. Fuck. Kan väl i bästa fall bli reserv skulle jag kunna tänka mig. Usch. Inte kul att tänka på framtiden. Jävlar

SHOPPA!

Fick akut shoppingsug igår kväll och slog till på något jag varit sugen på länge.
Ett par bruna jodhpurs och ett par snygga chaps. Självklart snackar jag ridning nu, men kunde inte hålla mig. Skorna hade jag tänkt att använda vanligt först. Det är ett tips till alla som velat ha jodhpurs och vill ha i skinn till ett överkomligt pris. Kolla in ridsportbutiker. De skorna håller oftast mycket bättre då de är menade för seriös användning och är inte samma slit och släng varor som andra.
Skorna från den övre bilden och chapsen från den undre, båda i mörkbrunt. Skiiitsnyggt:)

Dock har jag inte mättat mitt shoppingbehov än, sen är de där jäkla proteinerna jag ska hitta med, och möjligtvis heat-tabletter med. Men det får vänta till nästa lön. Man kan ju inte redan shoppa upp det man får tillbaka på skatten... eller?

Protein

Dags att ta sig i kragen.

Slrev ju högskoleprovet i helgen, om jag räknat rätt fick jag 1,1 inte bättre än jag skrev förra gången iaf 1,3. Men tror jag kommer inte på det jag vill komma in på iaf.

Träningen har på senaste fått en jumpstart. David har börjat som en dåre, käkar gainers och annat.
tror jag skall ta några förebilder på mig själv så hoppas på att jag kan se skillnad(hoppas jag). Så man kan ta några efterbilder om någon månad eller så:)
Funderar också på om jag skall köpa något protein, garanterat inte samma som David, hans verkar vara skitäckligt och han håller på och spy varje gång han dricker dem. Verkar inte helt okej :)

RSS 2.0