Julklappsfunderingar

Det känns som om det är jättenära till jul helt plötsligt, helt otroligt.
Jag har bara tråkiga grejer att önska typ hushållsgrejer, möbler, ja inredning överhuvudtaget.
Ja och på allt annat så kom ett förslag från min mamma, pga att vi är så många kusiner så bara " nej alltså vi fundera på att sluta köpa till era äldre kusiner" WHAT? Jag vill ha julklappar av alla. Det är ju orättvist, varför ska jag sluta få julklappar nu? Min äldsta kusin är ju 5 år äldre än jag, så jag har åtminstone 5 år kvar av julklappar. Tyckte det skulle vara bättre med en åldersgräns då vi slutar köpa julklappar till alla kusiner. Typ 23-25 eller något. Låter inte det rätt smart? (Nu får jag väl några protestkommentarer av mina äldre kusiner^^)

291109

Hemma i soffan där jag ser på Mitt stora feta grekiska bröllop/Vem kan slå Filip och Fredrik samt en liten sväng av Troja. Seg dag på jobbet alltså, hände inte ett smack, eller jo när jag hade en halvtimme kvar av mitt pass kom det in ett gäng.

Var supertrött när jag kom hem, plockade undan efter att jag hade handlat. Gick in på sängen och somnade en timme, vaknade av att David, sötnosen, hade fixat käk, tänt adventsljusstaken och gjort det allmänt mysigt.

lite ont överallt

Hemma igen, gud vad skönt, tråkig dag på jobbet. Hände inte speciellt mycket alls. Sjukt trött blev jag iaf av att gå upp kl 6:30 efter att ha gått och lagt sig vid 1-2 någon gång.

Firade kusinen som fyllde 19, vi fyller år samma år men det känns knappt som det, för precis när han fyllt 19(som det är nu) så fyller jag 20 om 2,5 månad typ. Var trevligt kom lite sent pga. jobbet bara.

Väntar fortfarande på att min älskade diskmaskin ska bli inkopplad, att få se hur bra den fungerar^^

Kul kommentarer jag får på mitt lindex inlägg. En massa utropstecken. Alla kan rå på hur stora de är om det inte har någon form av sjukdom. Man har bara olika grader av svårighet att kunna ha sin idealvikt. Sen har man ju olika förutsättningar med. Men jag tycker fortfarande att storlek 42 tillhör L, visst 44 borde också finnas.

271109

Igår var en mysig dag, gjorde i princip nada framtills att jag såg en annons i tidningen om en bänkdiskmaskin som man skulle ringa på efter kl 16. Vilket jag gjorde och tadaaa, nu har i en diskmaskin för 200 kr, snorbilligt, men nu ska vi se hur bra den funkar med:P Ännu inte inkopplad. Jag älskar diskmaskiner, det måste vara den bästa vitvaran, helt underbar.

Efter det åkte jag ut till mami och papi fast papi inte var hemma, men känns alltid bra att komma hem för en stund. Efter det åkte jag iväg till ridningen, det gick verkligen superbra, red en jättehäst med 170 cm i mankhöjd. Det är nästan så man ska ha en stege för att klättra upp.

Idag så har jag inte gjort så mycket, betalat a-kassa. Skitkul verkligen. Snart dags att pallra sig iväg till jobbet för 3 timmars arbete, vilket egentligen bara innebär 3 timmars städning. Inte så kul.

251109

Har varit en sväng på stan idag med Josefine, hittade det snyggaste underklädesset jag har sett på länge. Har tyvärr ingen kamera så jag kan ta någon bild på de. Men den är röd och svart baconette modell från lindex. Superfint.

Irriterar mig för tillfället på min pojkvän som verkligen hänger över min axel och läser medan jag skriver. Fruktansvärt irriterande.

För övrigt så är det löning idag, JIPPIEE!:D Hamstrar jag typ undan hälften, men tyvärr så går väl inte riktigt det med julen som kommer. Fast enligt mig så går det åt mer pengar åt att hitta snygga partydressar till mellandagarna och nyårsafton^^ Någon som känner detsamma kanske?;)

231109

Helgen gick fort, hände inte så mycket men var ute en sväng med Sandra. Var rätt trevligt rätt lagom.

Nu har jag sagt upp lägenheten, så om någon vill ha en lägenhet så är det bara att börja hålla utskick efter en annons. Dessvärre måste man flytta ut i 1 juli. Men lägenheten är jättefin, dessutom är den möblerad vilket kan vara rätt skönt.

Igår var jag hos moster då vi skulle klinka på en sång till min morbror och hans fru som blir 40. Blev ett rätt bra resultat faktiskt, även om jag inte direkt kan ta åt mig speciellt mycket av äran^^

Idag blir det jobb, vet inte om jag ser framemot det direkt, men det får väl gå. Man behöver ju pengarna.


191109

Min nacke kan fortfarande gå och dö.

Har inte gjort mycket idag nej, sett efter huset gjort mat till odågorna. Men pga. nacken har jag inte haft någon lust till något alls heller.

Jag saknar David supermycket just nu. Är nog bara för att jag vet att vi inte kommer sova ihop inatt. Sen var jag nog inte en av de roligaste personerna igår när han kom hit för att sova heller.

Sitter och ser på Djurpoliserna i Houston, typ mitt favoritprogram(enligt min familj) ser rätt ofta på det om kvällarna när det bara går Navy CIS(fy fan vad jag hatar det) Så då sitter jag hellre och ser på när de räddar små djur, katter, hundar, hästar ja typ allt. Förstår inte hur illa vissa kan behandla ett djur. Nej nu ska jag ta min blinda lilla katt och hoppa i säng!

181109

Nu är jag lite dålig på att skriva igen. Lite update nu då.

Bor som sagt hjemma för tillfället för mami och papi fick för sig att det skulle åka till Gran Canaria en sväng, så typiskt dem^^ Så jag tar hand om minsta brorsan, eller ja mest med att få han hålla koll på tider, läxor, laga mat osv. Tydligen så missuppfatta min äldre brorsa det, så han struntade i att sätta väckarklocka imorse och förlitade sig på att jag skulle väcka honom. Vilket jag inte gjorde då André yngsta brorsan var ledig från skolan.

Lyckades sträcka nacken idag med så det gör fruktansvärt ont, men det gick iaf att jobba, ledig imorrn som tur är.
Så nacken får vila.

I helgen ska jag leka en sväng med Sandra, det ska bli kul. Var ett tag sen nu tycker jag så det är på tiden:)

151109

Ännu en jobbarhelg, men det var inte så farligt, relativt lugnt faktiskt.

Efter jobbet åkte vi och bowla, jag sög rätt ut sagt. Eller det börja bra, en strike, sen gick det bara värre och värre. Slog ner en kägla åt gången, sen typ var femte gång det blev min tur så gjorde jag en strike. Helmysko. Såg typ ut på mina poäng att det var en 6-åring som spelat, sen hade pappa kommit in och gjort en strike åt henne så hon inte skulle bli sur för att hon låg så långt efter poängmässigt.

131109

Sitter hemma, ska sova hemma. Det var längesen nu, mami och papi har åkt iväg till värmen, närmare bestämt Gran Canaria. Man kan ju inte hoppas att de har de annat än bra. Men nu saknar jag ju David, typ jättemycket. Det känns mindre kul. Får väl träffa honom en liten sväng imorgon om man har tur:)

En aning surt att jobba 3 helger i rad, de är liksom då man kan göra något. Annars jobbar bara alla andra.

Har sett på tv de senaste dagarna. Har varit extremt mycket snack om bloggande. Eller speciellt de tjejer som bloggar de som varit mest i hetluften är väl Kenza, Foki och Kissie. Jag vet inte riktigt, men den som är rolig att läsa är Kissies, och det är ju enbart för att hon är så provocerande.


121109

Sitter i min ensamhet och gör precis nada, ja just precis ingenting. Kan verka rätt ointressant, är rätt ointressant.

Jag längtar utomlands, det skulle varit rätt skönt med värme, nya människor, bort från vardagen.

Ingen fet på Lindex?

Idag var jag och David ute hos min lilla mamma, hon fyllde år. Var trevlit fick chili con carne till Davids förtjusning, han har typ längtat efter min mammas chili con carne och tjatat på mig om att jag ska göra den. Så nu fick han äntligen det så det kanske blir tyst på han en liten stund.

Såg på nyheterna med hemma hos föräldrarna, Lindex har tydligen hamnat i yrväder för att de inte gör kläder i större storlekar än 42. Inte för att vara elak men jag tycker att storlek 42 är rätt stort. Större ska man väl inte vara om man ska må bra och inte utsätta sig för någon hälsorisk. Borde man inte fråga sig tvärtom, att inte göra till större än 42-44 så säger man att det är inte hälsosamt att vara större. Kanske lite provokativ synpunkt, men vad tycker ni om saken?

Dåligt

Måste bara säga att jag hatar Navy CIS i alla dess format. Helt plötsligt är det de enda de sänder på tv. Så fruktansvärt dåligt. USCH

Nattprat

David faller ihop i sängen och somnar på noll och ingenting.

- Älskling, hur dags börjar du imorgon? (jag)
- Ja men turtle. (David)
-Vad menar du? Hur dags sa du? (jag)
- Ja du vet turtle, sköldpadda på engelska. (David)
- Jaha och vad är det med den då?(säger jag som då förstått att han pratar i sömnen)
- Sluta, jag vet att du bara jävlas.

Så nu blir han arg om man försöker få mer information om vad han yrar om i sömnen. Knäppis. Jag blev ju nyfiken vad det var för turtle han pratade om. + jag vet fortfarande inte när han börjar imorrn, så satsade på att sätta kl på halv sex. Då hinner han iaf till jobbet till 6. Eller så börjar han sju och blir glad för att jag ställt kl överhuvudtaget.

041109

Hemma från jobbet, rätt skönt, mycket lugnare nu.
Lekte med Sandra sötnosen igår, hon la slingor på mig, så nu ser det betydligt bättre ut. Skulle ha behövt en före och efter bild.

Chattar lite med min plommonkärna, planerar en resa till sthlm så jag kan spendera lite tid med mina världsvana gullungar i Sthlm. Saknar dem.


Jobbarhelg

Lång jobbarhelg, skitmycket folk. Lite tröttsamt.

Lekte en liten sväng med Sandra igår, trevligt träffade killen som hon är intresserad av och han är godkänd, och nej Sandra förlåt. Du är kvar på Gotland och du är underbar.

Var ute hos Davids mormor och åt mat för att fira hennes födelsedag, var trevligt, men satt som jag höll på att somna, det är hårt att jobba.

RSS 2.0