Familjen<3

Idag har jag hunnit med en hel del, men the light of the day var iaf att komma hem. Jag älskar verkligen min familj, de får mig att bli glad, och angående lilla kissekatten Flisa har hon förmodligen bara högt blodtryck. Men ni kan inte ana vad hennes läkarbesök kostade med lite blodprover och allmän hälsokoll, japp 1700 kr. Vad gör man inte för en familjemedlem.

Jag var hemma och red, gick faktiskt riktigt bra. Micra är en sån mysig häst. Imogron är det jobb med hela helgen, jobbigt att det är GGN är alltid en del att göra. Man kan ju inte säga att jag direkt längtar till farsdag heller.

281009

Jag vet inte vad som är fel på mig, men det är inte mycket som känns bra just nu. Ja jag har en pojkvän som (förhoppningsvis) älskar mig. Det känns som om jag inte har några kompisar kvar, och ja det känns rätt hemskt.

Jag pratade förövrigt med en något lätt efterbliven kundservice kille. Sa mitt person nr jag vet inte hur många ggr som helst, men han fick bara upp en Gun-Hildur Bergsdottir. Inte nog med det när han fått fram rätt så fortsatte han att kalla mig Gun-Hildur. Så man kan ju bara hoppas att han sa upp rätt abonnemang. Till slut fick jag bara intrycket av att han jävlades, idiot.

261009

Jag kan helt ärligt säga att jag hatar mitt jobb för tillfället. Inte för att jag inte gillar de jag jobbar med men för att jag är så förbannat infernaliskt trött på det jag gör. Sen har de beslutat sig för att jag ska jobba 3 helger i rad, vilket verkligen inte gör mig glad. Jag verkligen hatar det. Eller jag kanske behöver klimatbyte eller något, jag vill helst inte vara kvar där jag är nu.

Jag är så trött på det att jag vill kräkas.

Tjockissöndag

Har inte skrivit på ett ex antal dagar nu. Men det har varit rätt mycket att göra.
I fredags åkte jag hem en sväng för jag hade inget göra. Flisa(vår katt) har börjat se så dåligt så vi skulle kolla det. Visst hon är gammal men ändå. Vi vet fortfarande inte varför hon ser dåligt men de tog en massa blodprover så on fick en liten hälsoundersökning med. Det visar sig att hon har dåliga njurar sen att de kanske är en tumör i hjärnan som gör att hon inte ser. Oroande med tanke på att jag vill att hon ska leva till 100. Tyvärr händer ju inte det, men kommer att kännas konstigt när hon försvinner, har ju alltid haft säkerheten när man var liten och rädd så kände man sig på något konstigt sätt säker när man hade en liten katt bredvid sig.

Igår var jag och David och gjorde högskoleprovet, jag gjorde nog bättre ifrån mig än jag trodde från början men jag får återkomma med resultatet:)
På kvällen var det utgång, trevligt men gick hem rätt tidigt.

Idag har jag mått skit, har aldrig mått så dåligt efter att ha varit ute. Sen ville chefen att jag skulle komma in och jobba för att en annan blivit sjuk. Efter mycket om och men kom jag ur det, jag kan inte jobba när jag känner mig sjuk. Nu har man äntrligen lyckats pallra sig upp fått i sig något och äta och har kommit ur min koma. Jag och David har haft tjockissöndag, en dietist skulle gråta om hon fick veta vad vi har tryckt i oss.

8700 steg

Jag gick över förväntan hela 8700 steg. Blev en ganska lång promenad men det var rätt skönt med träffade på lite släkt när man gick in i lite affärer på vägen.

Har även pratat en sväng med plommonkärnan min sötnos som sitter i sthlm och har tråkigt om dagarna och inte har någon att leka med. Jag ska komma upp snart:) Promise, cross my heart.

Slöardag

Efter att ha jobbat hela helgen plus fredagen har jag förtjänat att ligga på soffan en hel dag, japp det har jag. Så jag har inte gjort ett skit. Men imorrn blir det andra bullar av, jag ska ut och promenera igen. Åtminstone 5000 steg(japp, jag har en stegräknare^^)

Hörde en rätt rolig grej förra veckan, André min lillebror som går i 6:an hade tydligen lekt Robinson i klassen och röstat ut den de tyckte minst om. Det blev ett jävla liv, gud vad konstigt^^

Davids äventyr

David har lite konstiga saker för sig kanske 2-0,5 h innan han ska åka och jobba. Han börjar då drömma om att han då oftast är på jobbet. Så imorse satte han sig upp kl 6(han börjar 7) pekade över på andra sidan av sängen på min sida
,- Det är kladdigt där!
-Huh?, nej älskling det är det inte.
- Det är kladdigt där! och så pekar han igen på samma ställe på sidan av min sida av sängen.
- Nej älskling det är det inte, ligg ner, säger jag och lägger ner honom.
När vi sen ligger ner ansikte mot ansikte frågar han igen, - Är du säker?, - Ja det är jag älskling, du börjar jobba om 1 timme.

Saken är den att det inte var slut där. En stund senare..

- Är vi klara? Frågar David
- Ja det är vi, säger jag som inte har någon aning om vad vi ska vara klara med.
- Har vi ingenting kvar att producera?
- Nej, sov nu. Säger jag som börjar undra om han driver med mig.


121009

Härlig helg då man fick träffa hela tjejligan, mycket härligt men nu har typ alla flyttat från ön, mysigt att ha dig kvar iaf Jenny:)
Skönt att vara ledig en hel helg men nu har den "jobbiga" veckan börjat hela 5 dagars jobb, men inte helt fel det heller.

En tråkig nyhet är att en av min lillebrors barndomskompisar som han gick hela låg och mellanstadiet med är död. Han begick förmodligen självmord, de är tydligen inte säkra på vad som hänt ännu. Även fast jag inte hade så mycket till övers för honom när jag var yngre är det bara för hemskt att det ska ta slut på det sättet. De är inte ett sätt jag tycker någon ska försvinna.

Lägenhetskrångel

Nästan 2 veckor sen jag skrev senast, lite småkonstigt, känns faktiskt som längre sen det var jag skrev.

Rätt mycket har hänt faktiskt, jag och David var och kollade på en ny lägenhet. Söt och så en aning dyrare samt att vi kommer bli tvungna att betala dubbla hyror om vi väljer att flytta in i den. Något man inte direkt är supersugen på. Visst härligt med förstahandskontrakt, men samtidigt, den blir någon tusenlapp dyrare samt att vi vet ju inte hur länge vi vill stanna kvar på Gotland känns det som. En lägenhet med förstahandskontrakt är nog inte så svår att bli av med, men samtidigt, om det blir så mycket dyrare för oss och vi kanske inte ens vill stanna kvar på Gotland, whats the point? Om man har en lägenhet på det viset finns ju risken att känna sig fast, min mardröm är att när jag är 25 sitta kvar i samma lägenhet och inte gjort ett skit. Sen vet vi ju inte vi kommer väl kanske att fortsätta leta lägenhet, och man vill ju inte tro att det här är enda chansen för oss att hitta en annan lägenhet. Vi har ju ända fram till juli på oss.

Nu till roligare mindre krångliga grejer, Ida-honey och Fija-sweetie kommer ner till Gotland, och i helgen ska tjejerna ut! Ska bli så otroligt kul, var så länge sen.


RSS 2.0