svininfluensa, tvätt, saknad

Jag har börjatr blir sjuk, inte kul alls, men det går upp och ner ena stunden är jag uppe och springer, andra är jag seg som få och går och lägger mig och sover, svininfluensan?

Första gången i tvättstugan idag, och yes, vi klarade av det, kom upp med alla kläderna rena och vikta.

Jag saknar mina tjejer i sthlm, vet att ni har the time of your life, men jag saknar er på Gotland. Kommer snart och hälsar på:)

Hemma

Har flyttat in i vår fina tvåa jag och David. Börjar äntligen få ordning på allt. Rätt skönt faktiskt.

Varit hemma en sväng idag, saknar faktiskt en aning att bo hemma. Både mamma och pappa saknar tydligen mig, eller pappa säger det bara till mamma och skulle helst vilja att mamma ringde och pratade med mig varje kväll för att se hur jag hade det för att sen rapportera vidare till honom när han sagt hej till mig.

060909

Helgen var kort och intensiv. Sov fruktansvärt dåligt natten till lördagen, höll på att somna på födeksedags kalaset för Marcus senare på kvällen.

Jag kommer nog aldrig gå in på Hemses pizzeria igen, de är inte riktigt kloka. Deras barnpizzor har mindre än 20 cm i diameter. Betalade 150 kr, gick tillbaka, han vägrade förstå, lyckades iaf få pengarna tillbaka. Idiot.

Jag och David har verkligen fått lägenheten nu, nu ska vi träffa hyresvärden och bestämma när vi ska flytta in på tisdag.


040909

Igår lekte jag med Jenny, sprang runt på stan, pratade om framtiden och att alla lämnar oss. Mycket trevligt förutom den delen där alla lämnar oss.

Vi var och såg på en lägenhet med, den var väl sådär, en aning liten, kanske inte så super, så vi kollade vidare. Såg på en idag med på Bogegatan, vi blev kära båda två. Vi har hittat den lägenheten vi vill ha:) En stor tvåa, rymlig, möblerad, fräscha möbler. Jättefin, där vill vi bo. Säger till när ni är välkomna att hälsa på;)

Får se vad man ska hitta på ikväll, se om man ska på förfest hos Josefin kanske?

020909

Jobb idag igen, segt, men sjukt mycket folk de första 2 timmarna.

Har även skrivit på 4 lägenheter på blocket:) Man hoppas bara på svar nu, kanske ska ringa till dem med. För säkerhets skull, vissa lät verkligen bra med:) Ska titta på en lägenhet imorgon samt leka en sväng med Jenny.

Åhhh det ska komma en SATC 2, YEY!:D


010909

Jag hinner inte göra speciellt mycket om dagarna, typ ingenting, speciellt inte när jag jobbar. Börjar ju jobba så sent(15:30) Om man går upp vid 12 finns liksom inte så mycket kvar av dagen, en aning trist.
Jobbade iaf idag lagom segt men var lite mer folk ikväll, världens gubbgäng på typ 10 pers kom in och fika.

Jag är en aning paranoid, jag tror alltid någon väntar på att hoppa på/döda/våldta/skrämma mig, det börjar bli en aning jobbigt, undrar om jag behöver psykisk hjälp?

Pratade med sötnosen Ida idag, jag saknar henne, typ jättemycket.

310809

Känner mig en aning nere, men må jag säga, fy fan vad snyggt det blev i mitt rum.
Nytt, organiserat, dammfritt.

RSS 2.0