Orangutan Island

Jävlar vad längesen det var jag skrev något.
Överlevde midsommar, mycket trevligt ute i ar. Drömde att jag snodde Kissies mobil och fick dåligt samvete så jag lämnade tillbaka den. Tog mitt första dopp ute i follingbobrottet. Har lyckats bränna mig. Har hunnit med en myskväll på strandpromenaden, den första av många fler.
Så sammanfattning av helgen.
Nu ska jag återgå till mitt och Davids nya favorit program, Orangutan Island och Going Ape.

SCHTEEEEK

Idag har jag och Josefin haft stekar dag, har legat i almedalen hela dagen. Nice som fan.
Snart ska Josefin komma hit och vi ska förbereda lite för imorgon medan vi sörplar lite på rosé.
Gårkvällen var intressant Josefin kom hit till 12 sen drog vi ut. Drog ner till munken, satt och snackade skit större delen av tiden. Var rätt mysigt. Sen stängde det så det blev lite efterfest här, jag och David gick dock och la oss tidigare än de andra som satt i vardagsrummet och fortsatte efterfesten. När jag kom ut från sovrummet imorse låg Mattis och sov på soffan. Han hade också somnat ifrån efterfesten..
Jag förstår inte varför jag blir så osäker, jag gör verkligen inte det. Har inget att oroa mig för men ändå när jag blir orolig så blir jag en bitch istället. Ingen vill umgås med en needy bitch.

Sthlm

Igår morse åkte jag och David upp till sthlm för att hämta mamis och papis nya bil. Gud vad segt det är att åka båt. Åkte iaf upp till sthlm in på centralen sen hitta rätt pendel ut till tumba för att hämta bilen. Sedan begav vi oss till Kungens kurva och Ikea. Jag körde på motorväg för första gången dessutom, trodde jag skulle få nackspärr av allt tittande i döda vinkeln, nu fattar jag äntligen varför körskolelärarna tjatade så infernaliskt om den.


På Ikea spenderade jag och David 2,5 h. vi tyckte att vi gjorde det fort, men det tog ändå så lång tid. David fick ta förarsätet för att ta oss till Solna och till Ida. Kan säga att det blir lite småjobbigt när gpsen tappar kontakten och man kör i blindo. Tog oss iaf till Solna sen tog vi tunnelbanan till Kista, för lite shoppingen måste man ju också hinna med. Blev lite smått och gott och gjorde väl av med någon tusenlapp. Köpte äntligen en ny bikini, superfin. Får uppdatera lite om de jag köpte imorgon eller något. David hitta också lite fina grejer, ny jacka och skor bl.a.
När vi kom hem till Ida i Solna så var vi supertrötta men vi tänkte iaf ut och ta en öl. Problemet var bara att vi kom på det 22:55 så allt stängde typ när vi kom och vi fick inte beställa. Så det blev hem och sova istället.
Begav oss vid 9 till båten, lite kul, för de lägger ju fortfarande ny motorväg till nynäs, så helt plötsligt ser det ut som om man kör ute i skogen på gpsen. Sen säger den att man ska korsa en rondell, problemet var då att det inte fanns någon rondell. Tur är att det inte är speciellt svårt att hitta till nynäs när man väl kommit ut ur Sthlm.

Helgen

Dags för lite uppdatering kanske
Helgen har varit trevlig kan jag säga, i fredags var jag på gute, kan säga att den kvällen dock var sådär, skitmycket folk men typ ingen man kände:S Blev bara mer och mer pissed ju längre kvällen gick. Kastade iväg ett sms till Ida och sa att jag saknade henne, ville ha med mig min partyprinsessa.
Lekte med mamma under dagen också+ yngsta lillbrorsan, handlade lite grejer till Tom, han fyller hela 18 år den 28:e juni. Då blev det även bestämt att jag och David åker imorgon upp och hämtar en bil min mami och papi har köpt. De vet varken hur den går eller hur den ser ut. Det blir spännande, samt att jag ska köra bil i sthlm, thank god för gps. Vi kommer sova hemma hos Ida i Solna, mysigt. Hade även tänkt att få lite shopping gjord, åka på ikea, när man äntligen har en bil och sen kanske åka till kista eller något sånt och shoppa.
Kanske ska berätta vad vi gjorde igår med, då hade både jag och David sjukt ont i huvudet så det hände inte så mycket. Mot kvällen bestämde vi oss att åka ut till Nisseviken där Vinge har en sommarstuga, var inte så mycket folk. Vi var rätt trötta så åkte tillbaka mot stan vid halv tolv. Ylva, Sonny och Johan bestämde sig för att följa med tillbaka in till stan. Det roligaste på hela den kvällen är när vi har allsång i min lilla fiesta. I Tofta somnar typ Sonny, med en öl i handen, så sen när vi är inne i stan och ska lämna av Johan så märker vi det. Sonny har typ hällt ut nästan en hel öl i sitt knä(bättre det än i mitt baksäte) men han är lika glad för det, sen åker vi hem och sover.

CLEEEEEAAAAAN

Jag måste bara säga att jag nästan har ett fläckfritt hem just nu. Allt är rent och snygg, har egentligen bara lite dammsugning och torkning kvar att göra men jag stortrivs! Är det inte underbart när allt är rent omkring en, ingen tvätt att göra, all disk är ren( Tack David:))
Problemet är bara att jag inte riktigt vill smutsa ner något då, behöver verkligen installera diskmaskinen.

Glömsk

Har varit superduktig idag har tvättat 5 fulla tvättmaskiner. Superskönt att ha det gjort.
Åkte sen till jobbet lugnt så in i, så jag körde en städraid. Sen kom pappa och lillbrorsan och tog en fika. Höll mig lite sällskap.
Det "roligaste" som hände ikväll hände dock senare. Sven ville låna min locktång vilket hon naturligtvis fick. Så hon cyklade hem till mig och upptäckte när hon kommit hit att hon glömt mobilen och vår port var låst. Som tur var såg jag ut genom fönstret och såg hennes cykel och gick ner. Hon hade tydligen gått runt och börja ropat på mig. Går ut pratar lite med henne, släpper dörren, oops. Jag är utelåst. Glömde mobilen samt nyckel uppe i lägenheten. Där sitter David framför datorn, började undra när han skulle undra vart jag tagit vägen.
Då kommer en granne precis hem så jag nappar dem och frågar om de kan öppna min port, vilket vi tycker borde gå för jag kan öppna deras, men det gick inte. Fick låna hans mobil och är på väg att ringa David precis. Men då kommer en granne som bor mittemot oss ner som sett min smått panikartade jakt på att komma in och släpper in mig. Så nu engagerade jag helt plötsligt väldigt många av mina grannar för att jag var lite smått glömsk, jaja, sånt händer ;)

Helgen kom och försvann

Kul att jag typ tar uppehåll att skriva över helgerna^^
Äsch har inte riktigt tid att skriva då.
Jobbarhelg som sagt, gick alldeles utmärkt ganska lugnt, skööönt.
Träffade Idis i fredagskväll och hängde med henne och Erica. Mycket trevligt, sedan gick de ut och jag cyklade hem i ösregnet, ja det ösregnade, jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem. David satt i soffan och bara flinade.
Efter jobbet igår så åkte vi ut och firade Davids pappa, han fyllde hela 50 år. Var inte där ute så länge dock, skulle ju upp och jobba idag.
Seg dag på jobbet, kunde t.o.m. gå en kvart tidigare.
Imorgon blir det städning för hela slanten, sen hoppas jag att David, ÄNTLIGEN,(kanske?) diskar allt. Ja det har inte hänt på en vecka. DAMN.

Rabarberpaj

Gjorde nog världens godaste rabarberpaj precis, MUMS
Fikar innan jag ska iväg och jobba, supersmart eller vad?( Jobbar på konditori^^ )

Blekt

Jag skulle lägga slingor i Sandras hår nu ikväll då vi fick den braiga idén att, "Ja, vi bleker Linns ögonbryn!" Sagt och gjort. Här ska ni få se resultat.
Här var före:
Under tiden:
Efter, sorry för "vindögdheten":

Alejandro

Såå, nu har jag spenderat lite tid på stan med Sven, skitväder dock.
Åh nu har jag sett Lady Gagas nya video till Alejandro, den påminner litegrann om Madonnas Like a prayer på sina ställen.

Lady Gaga - Alejandro
Dessvärre kunde jag inte bädda in den, men här kan ni se den iaf :)

080610

David sover, jag är vaken, ja den vanliga visan såhär dags på dygnet. 1 år sen var det precis tvärtom.
Imorgon har jag tydligen fått endel saker på min agenda. Tur med Josefin på stan sedan slinga Sandras hår samt spela lite 8-bit. Nu är jag inne på 3:e säsongen av OC. Måste bara säga att Volcock är sjukt snygg, eller Cam Gigandet som han egentligen heter. Jag älskar dig David:)

Tidsmaskin?

Vaken och kan inte somna. Inte så kul, ha en sån konstig känsla i mig, ångest, av att jag borde göra något mer. Något mer ska hända. Bara något mer..?
Helgen var bra iaf, i fredags hängde jag med Pernilla Josefin och Sandra, vi blev askalas sen drog vi ner till krogen vid 1. Rätt onödigt men inget kunde stoppa oss.
Lördag igen ut, Josefin min trogne trooper hängde med den kvällen med. Jävlar vilket drag det var på hp. Inte lika full, men trevligt iaf.
Idag hoppade jag på bussen och åkte hem till min kära familj, supermysigt låg ute och solade med mami större delen av tiden, träffade även bröderna och min älskade pappa, även katten var glad att jag var hemma. Ibland saknar jag att bo hemma, så bekymmerslöst, utan några räkningar i sikte. Man kanske måste växa upp, men ibland vill jag tillbaka.

Avundsjuka?

Ingen som vill sola med mig idag, bajs på er.
Jag känner mig jättekonstig idag, har lyckats identifiera känslan som avundsjuka, en väldigt obekväm känsla. Eller att nu är det student igen, bara ett år sen senast. Vad har jag åstadkommit det här året egentligen? Det enda jag har gjort är att flytta hemifrån, sen tar det slut på listan. Vad ska jag göra det här året?

Sola imorgon, någon?

Var nere på lassis då och fick det kollat och allt var lugnt, dock kostade det ganska väl, 300 kr för 15 min. Helt sjukt, glad att vi ha subventionerad sjukvård i Sverige ändå, man kan ju undra hur mycket det skulle ha gått på annars?
Snart iväg och jobba, får se hur mycket folk det är idag.
Förresten det ska bli fint väder imorgon, någon som har lust att sola med mig en sväng, innan 15:30 då, för jag jobbar imorgon med. Men mellan 10-15 så ;)

Längta bort

Fick gå upp rätt tidigt idag, eller ja tidigt snoozade till 10. Vid 12:10 mötte jag Rebecca vid pastavagnen för att sedan åka till atterdags och handla lite för att laga mat.
Snackade skit om det mesta, vad hon hade haft för sig det senaste året, att hon hade vart i barca och hade haft skitkul, man längtar ju bort kan man lätt säga.
Nu får man se om Sandra hör av sig och säger att vi ska träffa Dennis eller inte. Så nyckfull han är så blir det nog inte så. Inte för att det gör mig direkt ledsen.

RSS 2.0